Adik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No auto full wypas - piekny egzemplarz, tylko wlasnie napisy ktos zle przykleil na tylnej klapie
piotrl Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A jak to możliwe że nie masz U mnie zestaw był montowany do takiej "blaszki", która wchodziła w szparę między konsolą środkową a osłoną drewnianą, i pod nią była przykręcona :razz: Będę miał chwile to zobacze jak to jest montowane [ Dodano: 2006-08-10, 08:39 ] No auto full wypas - piekny egzemplarz, tylko wlasnie napisy ktos zle przykleil na tylnej klapie No to będziecie mnie mogli szybciej poznać na drodze naklejki to nie problem ważne że auto jest okej i jestem z niego bardzo zadowolony;)
Szuder Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 ładniutka, ładny kolorek, tylko felga mała...
Pelex Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ładniutka robi wrażenie ta navi, jak zdemontujesz ten wynalazek na telefon a dziury będą to zawsze możesz w to miejsce wstawić jakiś zwykły stojak na telefon. Felga troche mała ale dobra na zimówke, zawsze mi się ciśnienie podnosi jak widze na alumach odwarznik z wywarzania od zewnętrznej strony ale ładniutka
sonnen_x Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Fajowa ta navi:-) no i kolorek właściwy :-) jeszcze aVancik i byłby komplet:-)
Szuder Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 bardzo ładna no i niezłe wyposażenie ...
malcolm25 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Sliczne to twoje dziecko Jak widac ta navi robi najwieksze wrazenie, ale dla mnie najwazniejsze jest serce czyli piekny TDI-k pod maska. Gratuluje zakupu.
Boberro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 fajna, ale z tą navi to jakas niezła prowizora jest działa chociaż?
Rekomendowane odpowiedzi