kkam Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dawno nic tu nie pisałem, więc warto powiedzieć co ostatnio się zmieniło w aucie:- wpadło lusterko fotochrom + kompas- ESP, kubek w chromie- przepinanie map w sterowniku silnikaKilka słów o samym przepinaniu map. Zbudowałem układ, który pozwala na wgranie do sterownika silnika 2 map oraz przepinanie ich w dowolnym momencie, nawet podczas jazdy. Do przepinania używam przycisku S z RS4. Dla słabszej mapy przycisk świeci się na zielono, dla mocniejszej na czerwono. Dodatkowo jest jeszcze opcja przełączania map pedałem gazu. Gdy opcja jest aktywna, to każde mocniejsze wciśniecie pedału gazu(do końca), powoduje przepięcie na mocniejszą mape. Jeżeli jede spokojnie to po upływie 5 min, włączy się ponownie słabsza mapa. Obecnie mam jedną mapę "ECO" na dojazdy do pracy i drugą mocniejszą.
jozek726 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Musze wpaść kiedyś do Ciebie na spota obadać autko
kkam Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 zapraszam;) ale pewnie szybciej spotkamy się w Twoich rejonach, bo średnio co 2 tygodnie tamtędy jade.
karol18183 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 a ja cie diable tu jeszcze nie widziałem w niedziele o 15.30 gdzies przejezdzałem u ciebie i o 19.00 wracałem
kkam Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pojechałem dziś na złomowiec w celu poszukiwań modułu świateł z a4 b7, a wróciłem z listewkami:
deal Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Bardzo dobrze sie prezentuje zmiana na duzy plus. Z lusterkiem duzo zabay bylo ??
kkam Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Montaż lusterka jest prosty, kilka kabli wystarczy pociągnąć i przerobić uchwyt. Więcej zabawy było z jego przemalowaniem, bo lusterko było wcześniej beżowe.
biggman Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ten przycisk od S fabrycznie świeci na zielono, czy coś przerabiałeś?
kkam Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Przycisk S fabrycznie świeci na czerwono. Wlutowałem leda dwukolorowego i zrobiłem mała modyfikacje na płytce. Sterownik silnika zapala odpowiedniego leda w zależności od wybranej mapy.
biggman Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ah to wszystko się zgadza bo mam taki u siebie i zdziwiłem się że świeci na zielono
kkam Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Będziesz też montował u siebie przycisk S? W drodze jest nowy moduł swiateł z a4 b7, plan jest taki aby zrobić DRL, CLH i uruchomić czujnik deszczu
biggman Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mam już przycisk S u siebie, podłączony, podświetlony, ale na razie nie spełnia żadnej funkcji Tylko ładnie świeci Tak w ogóle fajne autko i mody też konkretne
kkam Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 Zabieram się za montaż czujnika deszczu
A4_Raf Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Rewelacyjnie sobie radzisz mody godne uwagi i oczywiście podziwu Edytowane 4 Września 2014 przez A4_Raf
kkam Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Staram się cały czas coś robić, chociaż ostatnio mało czasu mam na modzenie Dzisiaj udało mi się odpalić czujnik deszczu i CLH. Jeszcze tylko muszę pociągnąć kable do przednich lamp i odpale DRL. W miedzy czasie wpadla korekta softu. Tak sie teraz prezentuja obie mapy: Zalozylem tez klape s-line i czarny sufit. Jak tylko pogoda bedzie lepsza to zrobie porzadne zdjecia. Edytowane 6 Listopada 2014 przez kkam 1 1
Bieniek Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Naprawde ładnie sie prezentuje,
kkam Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Na dniach jeszcze dokończę instalacje do składanych lusterek, cały czas czekam na blende z ledem z a6 c6. A potem nie wiem co dalej robić . Cały czas szukam zderzaka z s4, ale to ciężki temat
jozek726 Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 pod PDC ten zderzak chcesz ?
Rekomendowane odpowiedzi