Gość rob Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Keżor jak będzie kolumna to ja swoim 1,6 bi jadę jako prowadzący nie :th: pytamy po radiu jak tam ścieżka i .....w palnik właśnie o tym pisałem jeśli jechać kolumną, to tak :th: jeśli /jak to często bywa/ kto pierwszy u celu, to nie
sfinks Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Keżor jak będzie kolumna to ja swoim 1,6 bi jadę jako prowadzący nie :th: pytamy po radiu jak tam ścieżka i .....w palnik właśnie o tym pisałem jeśli jechać kolumną, to tak :th: jeśli /jak to często bywa/ kto pierwszy u celu, to nie spoko ja tylko sobie przypomniałem wyjazd do Kaletki i aż mi się łezka zakręciła
Gość Keżor Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Keżor jak będzie kolumna to ja swoim 1,6 bi jadę jako prowadzący nie :th: pytamy po radiu jak tam ścieżka i .....w palnik właśnie o tym pisałem jeśli jechać kolumną, to tak :th: jeśli /jak to często bywa/ kto pierwszy u celu, to nie spoko ja tylko sobie przypomniałem wyjazd do Kaletki i aż mi się łezka zakręciła za 1.6 RS nie jade i tak nie mam szans nikt nie ma
Gość MorgothV8 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Ja do kaletki jechałem wolno, potem mi wszyscy znikli więc ich goniłem 200-220 km/h i nagle się okazało że jestem 100 km na przodzie.....
krzyniek Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 jakby byli celnicy to dużo "krówek" może nie przejechac przez granicę .... jestem za tym co rob napisał: jazda kolumną nikt nie wwozi polskich krówek do słowacji nie opłaca sie, chyba że masz alergie na słowackie nie alergii to raczej nie mam, no chyba że o tym nie wiem morgoth ten telefon wtedy od Ciebie to był :kox:
Gość MorgothV8 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Bo ja se myślałem kurde tak (hyhyhy) kuwa już z pól godziny pocinam 200, niemozliwe żeby mi tak daleko kurde normalnie uciekli Wezne i normalnie zadzwonie hyhyhy Ale kox :kox:
pre_pl Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 czy Wy dalej ustalacie zlot zimowy ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Naturalnie, poza małymi dygresjami
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 no wlasnie co jest z tym zlotem zimowym ktroche mnie nie byli i juz widze 21 stron napisali - niechce mi sie tego wszystkoego czytac powiedzcie gdzie i kiedy jedziemy !
Gość rob Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 no wlasnie co jest z tym zlotem zimowym ktroche mnie nie byli i juz widze 21 stron napisali - niechce mi sie tego wszystkoego czytac powiedzcie gdzie i kiedy jedziemy ! to jeszcze 20 stron się napisze i będzie wiadomo
poziek Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 ja chciałem powiedzieć, że w Wiśle wstawałem o 12/13 w południe...dochodziłem do siebie, i znowu zaczynało się wypasanie więc: atrakcja jest w sumie jedna dojazd jest dobry jest długa prosta ze znakiem STOP wiemy, że nie będziemy jeść w ambasadorze jest szansa na zmieszczenie więcej aut na ryneczku
Lukas Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 ale teraz nocujemy w Gołebiewskim tak ? Basen byłby za friko
Gość rob Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 ale teraz nocujemy w Gołebiewskim tak ? a kto sponsoruje
sfinks Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Keżor masz już jakieś info z cenami w Słowacji?????????
Gość rob Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 http://www.rancuedyho.sk/index.php?uid=4&lng=pl razy 11 groszy
Adi Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 no to powiem ze Wisełka była tańsza biorąc pod uwagę 2 lôžková izba chyba ze się mylę to prostujcie
sfinks Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 co to za ceny znowu będzie drogo jak doliczymy jedzonko hmmm tak sobie myślę że Wisełka będzie :th:
Adi Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 z jednej strony można by się pokazać w innym miejscu, ale jeśli mamy pokazać się w 10 to bardziej sprawdzi się ulepszona Wisełka
Gość Keżor Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 dziś miałem o 18 egzam to troszke sie uczyłem a potem o 20 już nie chciałem dzwonić po ludziach. jutro zadzwonie. ale ceny sądze że będą sie wachać koło 50-70zł za nocleg z wyżywieniem
Rekomendowane odpowiedzi