Lukasz_mk2 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 W dniu 24.04.2022 o 15:07, Sidyk napisał: Hej, a co jeżeli mam pół licht pakietu? Tj. W drzwiach mam czerwone lampki (z przodu i tylu) ale chciałbym dorzucić lampki z logo od dołu. Czy zaślepki można bez problemu usunąć? I jaka wtyczkę potrzebuje? Bo rozumiem ze mogę się podpiąć pod czerwone lampki? Kup sobie białe lampki - na znanym portalu aukcyjnym sprzedawane są one często z wtyczkami i kawałkiem wiązki. Podpinasz pod czerwone lampki i gotowe. Lampki z logo mają inne wtyczki niż te "standardowe", więc musisz już je dobrać indywidualnie. Co do zaślepek to raczej ich niema, tylko trzeba wycinać dziury w tapicerce drzwiowej, ale to raczej żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidyk Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 45 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: Kup sobie białe lampki - na znanym portalu aukcyjnym sprzedawane są one często z wtyczkami i kawałkiem wiązki. Podpinasz pod czerwone lampki i gotowe. Lampki z logo mają inne wtyczki niż te "standardowe", więc musisz już je dobrać indywidualnie. Co do zaślepek to raczej ich niema, tylko trzeba wycinać dziury w tapicerce drzwiowej, ale to raczej żaden problem. Dzięki za info ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano Niedziela o 16:41 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:41 Panowie odkopie temat. mam b7 bez pakietu światło w drzwiach. mam elektryczne szyby x4 z tego co wyczytałem wystarczyło kupić wiązki boczków z pakietu light i miało działać niestety nic nie dział. gdzie szukać przyczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano Niedziela o 18:27 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:27 To, że masz szyny elektryczne nie znaczy, że będziesz miał pakiet światło. Jaki masz numer modułu komfortu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano Niedziela o 20:05 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:05 1 godzinę temu, Langista napisał(a): To, że masz szyny elektryczne nie znaczy, że będziesz miał pakiet światło. Jaki masz numer modułu komfortu? Dzisiaj już nie zdarzyłem zobaczyć ale dam znać. z tego co wyczytałem to jeżeli ma się elektryczne szyby z tyłu to oświetlenie indzie z modułu z drzwi a nie modułu komfortu. Dobrze rozumiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano Poniedziałek o 08:11 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:11 Nie, oświetlenie też idzie z modułu komfortu ale moduł potrafi sterować tylko przednimi drzwiami i oświetleniem w podsufitce. Masz trzy opcje: 1. Spróbować zakodować moduł komfortu na pakiet światło 2. Wymienić moduł komfortu na taki, który pakiet światło obejmuje 3. Podłączyć oświetlenie reszty do podświetlenia drzwi z przodu lub z oświetlenia podsufitki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolll Opublikowano Poniedziałek o 11:53 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:53 (edytowane) 7 godzin temu, Langista napisał(a): Nie, oświetlenie też idzie z modułu komfortu ale moduł potrafi sterować tylko przednimi drzwiami i oświetleniem w podsufitce. Masz trzy opcje: 1. Spróbować zakodować moduł komfortu na pakiet światło 2. Wymienić moduł komfortu na taki, który pakiet światło obejmuje 3. Podłączyć oświetlenie reszty do podświetlenia drzwi z przodu lub z oświetlenia podsufitki. okazało się że dolna lampka w tylnych drzwiach nie łączyła i dlatego nie świeciły. pozostaje montaż całej prawej strony. pytanie czy ma ktoś nr pinów od głośników w wtyczce w słupku B? Edytowane Poniedziałek o 15:20 przez przemolll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi