paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dokładnie jak już robić to gruby wypas :> co to je w ogóle? to jak zamawiamy razem stożki?
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dokładnie jak już robić to gruby wypas :> co to je w ogóle? to jak zamawiamy razem stożki? Jak to nie wiesz co to je Kolejnym modem który bym chciał zrobić to założyć ten grill od RS'a
pitman Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy U mnie się zmienił dźwięk po zamontowaniu downpipe Supersprinta na taki ochrypnięty A wkładka K&N nie zmieni dźwięku stożek do fajny pomruk przy wciskaniu gazu
HaVoK Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy U mnie się zmienił dźwięk po zamontowaniu downpipe Supersprinta na taki ochrypnięty A wkładka K&N nie zmieni dźwięku stożek do fajny pomruk przy wciskaniu gazu Dokładnie przerabiałem już wkładki sportowe i nie było żadnych zmian w brzmieniu. Przecież to jest siedzi w tym samym opakowaniu co zwykły filtr Tzw: tłumik szmerów ssania A jak chcesz bulgot przy gazowaniu to stożek.
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Silnik chodzi tak samo, myślę nad filtrem sportowym K&N a dokładnie wkładką, wtedy będzie bardziej rasowy U mnie się zmienił dźwięk po zamontowaniu downpipe Supersprinta na taki ochrypnięty A wkładka K&N nie zmieni dźwięku stożek do fajny pomruk przy wciskaniu gazu oby nie było wsi przy stożku
K2 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak dla mnie stożek odpada zepsuje cala zabudowę silnika którą planuje zrobić wiec zostaje tylko wkładka K&N albo ori
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja bym wolał już mieć jak coś dobry bulgot przy gazowaniu
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja bym wolał już mieć jak coś dobry bulgot przy gazowaniu no ja też, to jak byś rezał to dawaj znać
Rafal_ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja bym wolał już mieć jak coś dobry bulgot przy gazowaniu no ja też, to jak byś rezał to dawaj znać ja też chętnie się przyłączę
PABLO Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak się coś wyczai to dam znać [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 22:41_________________________________________________Fotka z zakładania felunku
arre Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Cytat: paput 09 Kwiecień 2011, 19:27 pablo jak zmieniłeś dolot? to 2.6 150KM po wycięciu kata i zmianie dolotu jedzie jak 2.8 174KM shocked "Tak ścigałem się kiedyś z kolegą z 2.8 i szliśmy równo Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest" Kolego ja Ciebie tez pomecze o temat odetkania calego ukladu? i dolot? Kata juz dawno nie mam ale wielkiej roznicy nie poczulem
okidoki81 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 fajnie gada jak jest wycieta dziura w dolnej czesci obudowy filtra
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Cytat: paput 09 Kwiecień 2011, 19:27 pablo jak zmieniłeś dolot? to 2.6 150KM po wycięciu kata i zmianie dolotu jedzie jak 2.8 174KM shocked "Tak ścigałem się kiedyś z kolegą z 2.8 i szliśmy równo Całkowicie pozbyłem się kata, wstawiłem rurkę 2,5", znajomy cały układ "odetkał" i powiem Ci że wielka różnica jest" Kolego ja Ciebie tez pomecze o temat odetkania calego ukladu? i dolot? Kata juz dawno nie mam ale wielkiej roznicy nie poczulem Będzie okazja to nagramy porównanie Tylko będę musiał zdjąć 19"ki bo teraz straszny muł się zrobił A wczoraj po umyciu auta cyknąłem 2 fotki
mrogal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Czekam na fotorelacje z tankowania przy szalejacych cena to bedzie niedlugo wydarzenie na skale kraju
arre Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Będzie okazja to nagramy porównanie Tylko będę musiał zdjąć 19"ki bo teraz straszny muł się zrobił Kolega ja porownania nie chce jak bym chcial bys wytlumaczyl co z dolotem zrobiles - ten Twoj kolega odetkal? co dokladnie moglbys sie dowiedziec i opisac?
Rekomendowane odpowiedzi