Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BKE] Pakiet S4 [ BRD ] [FMIC] [BQ] [soft ROGAL] [Hebel S4 345mm]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i na letnich śmigasz cool1 cool1

tez od niedzieli juz na letnich jestem :decayed:

Kozacko wyglada. coz felga jednemu sie podoba innemu nie :good:

Opublikowano

i bez tej anteny chyba bym Ci jej zazdrościł :polew::wink4: :wink4: :wink4:

za duzo u nas ostatnio jezdzi ALF z wideorejestratorami po szybkich naszych Rzeszowskich drogach i nie raz pewnie sie przydala :decayed:

Opublikowano

Jaha laguna! To oczywiste...pomaga :)

Ja natomiast ugryzłem temat z punktu wyglądu nie praktyczności :rolleyes: co nie zmienia faktu że fura pierwsza klasa :) :) :)

Opublikowano

Heble zamontowane, teraz trzeba coś pomyśleć z kołem zapasowym bo moje nie wejdzie.

Miałem jeden problem przy montażu tych zacisków, wszystko pozakładałem jak trzeba zakręciłem fele i zonk kołem nie obróci. Fela 18" ET 35, jak widać wzór felgi ma duże znacznie przy tych zaciskach trzeba było pod szlifować zacisk z boku o nie całe 3mm.

55402788.jpg

Opublikowano

tak to jest z wiekszymi zaciskami, podobne zonki przezylem :decayed:

Opublikowano

a gdzie masz ta osłonke przy zderzaku a nadkolu?? :naughty:

taki ala hokej powinien byc :decayed:

Opublikowano

powinien ale gdzieś to zgubiłem :decayed:

Opublikowano

Po 3 dzwonie się zawiruszył :kox: :kox: :decayed: :decayed:.

Fajne malowanie, szkoda, że pod tą felgą nie będzie za bardzo widoczne :wink4:.

Opublikowano

Nie jest tak źle kolorek jest jaśniejszy i zacisk nawet widać :wink4:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 19:26_________________________________________________94008453.jpg

Opublikowano

Po drobnym zabiegu zmiescily sie :decayed: i jak hamowanie :)

Opublikowano

fejnie wygladają te hamy- delikatnie widoczne :good:

Opublikowano

Na razie się docierają, próbowałem hamować z 180 i nie jest źle jak się zatrzymałem to dym z przednich hamulców leciał konkretny, ale to raczej spowodowane było tym że wszystko malowane :decayed:

Opublikowano

Na razie się docierają, próbowałem hamować z 180 i nie jest źle jak się zatrzymałem to dym z przednich hamulców leciał konkretny, ale to raczej spowodowane było tym że wszystko malowane :decayed:

Jak tak będziesz docierał to nie będzie dobrze :no:

Opublikowano
:decayed: Na tarczy śladów nie widać, trzeba będzie pojeździć z 300km delikatnie :wink4:
Opublikowano

No to ladnie docierasz hamulce... nie zdziw sie jak spalisz zaraz tarcze :cool1:

Poki hamowanie nie bedzie "miekkie" to trzeba bardzo delikatnie korzystac z hamulca.

Opublikowano

Taki mam zamiar :decayed:

Opublikowano

jakie tarcze i kloce założyłeś?

Opublikowano
Na razie się docierają, próbowałem hamować z 180 i nie jest źle jak się zatrzymałem to dym z przednich hamulców leciał konkretny, ale to raczej spowodowane było tym że wszystko malowane decayed

powiem ci ze ja na sowim zrobiłem z 400 km i jak na razie to lajtowe docieranie... ze 100-0 to moze jedno mocniejsze hamowanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...