kazikboy Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Witam wkońcu czas aby okazac moja ukochana (chwili obecnej jedyna ) Niunie ktora wsunie trafila do mnie przypakiem ale odrazu wpadla w oko Jest to Audi a4 B5 Avant wrzesień 1996 roku z 1.9tdi AFN po jednej włascicielce ktora zmienila ja na passata CC. w moin posiadaniu od sierpnia 2009roku. Stan auta w dniu sprowadzenia to standard na wyposażeniu: -elektryka przod (szybki plus lusterka) -klimatronic -2x airbag -cenralny -abs -regulowana kiera -alusy standard 15 cala -manualna skrzynia -halogeny przodzik w lampkach nalatane 243tusiaki klocków na dzien dzisiejszy w autko doszlo: -przyciemnnione tylnie szybki - 18 cali BBS z oponkami 225/40 -spreżynki H&R -30mm -zmiana audio -obszycie kierownicy -zmiana końcuwek wydechu na proste z nierdzewki spawane. -podkreślenie zakisków hamulcowych na czerwono obecnie autko wyglada tak i chyba nie zle wydusza z siebie plany przyszlosciowe: -elektryka tył -zainstalowane -lampki przod z ledami do jazdy dziennej poprawka beda polifty -zderzak po lifcie plus halogeny i spryskiwacze -dodanie kilku koników -zmina licznika na posiadajacy temperature oleju silnika i ładowanie-zainstalowane+chrom ramki -tempomacik-czeka na montarz -chrom pakiet. i co sie jeszcze wymysli badz doradzicie nowa fela na wiosne BBS 18x8" et32 -> BBS18x8.5" et38 z rancikiem do polerki niedawno zagościły kubełkowe foteliki z przodu kilka nowych gadzetow montaz niedlugo pozdrowienia szerokości i Bezawaryjności
Armi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Ładna Dotychczasowe zmiany na plus ale nie rób z niej burakowoza tymi lampami z ledami lepiej za tą samą kasę zmienić na polifty + ksenon hid.
kazikboy Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 dzieki za miła ocene czyli wsumie cały przodzik zmienic na 2polift
jozek726 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 ładne autko chcesz oszpecić tymi lampami
miniekzgr Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 ŁADNA A:)znam ja ,ba nawet nia jechalem:)z boku
Mathis Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Świeczki po 2-gim lifcie jak radzą, reszta OK Planujesz xenon że chcesz spryski? Jak zmieniasz zderzak to bierz od eSy, wtedy masz trochę więcej miejsca pod FMIC i łatwiej o więcej koników Te szyby mi nie pasują, wolę wszystkie przyciemnione dużo słabiej, niż sam tył jak w karawanie pogrzebowym...
Luka3s Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 kierunki z boku na biało daj Zdejmij oznaczenia z tyłu "A4 1.9 TDI " reszte przedmówcy powiedzieli
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 -lampki przod z ledami do jazdy dziennej poprawka beda polifty słuszna poprawka
kazikboy Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 patrzylem na zderzaki od S ale jest 2 razy drozszy od polifta a fakt mysle nad xenonkami ale to po zmianie lapek i jak beda spryski myślałem nad usunieciem napisów zostawic tylko 4xO i myśle nad zmiana bledy nad rejestracja na polifta kierunk boczne dobra myśl chociaż też widzialem że są niebieskie szkiełka kierunków pomysle
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 kierunk boczne dobra myśl chociaż też widzialem że są niebieskie szkiełka kierunków pomysle przy poliftach z przodu najlepiej białe kierunki założyć boczne no chyba że te przednie wewnątrz na ciemno dasz i wtedy ciemne kierunki boczne :gwizdanie:
kazikboy Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 ŁADNA A:)znam ja ,ba nawet nia jechalem:)z boku ba za kiera też przyjacielu jechaleś ;P :)po zaopatrzenie do sklepu ;P kiedy swoje S wrzucisz ) ??
David Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 pozdrawiam kolege z zach-pom i pracujacego w Danii widze ze chlopaki juz Cie naprowadzaja na dobra droge kiedys do b5 kupilem Sonary na przod moze i to jakos wygladalo ale w nocy jakbym na postojowkach jechal jak bedziesz chcial zrobic program nie jedz do V-tech w Szczecinie,niestety ale pozostaje Gdansk lub Wroclaw
kazikboy Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 pozdrawiam kolege z zach-pom i pracujacego w Danii widze ze chlopaki juz Cie naprowadzaja na dobra droge kiedys do b5 kupilem Sonary na przod moze i to jakos wygladalo ale w nocy jakbym na postojowkach jechal jak bedziesz chcial zrobic program nie jedz do V-tech w Szczecinie,niestety ale pozostaje Gdansk lub Wroclaw a cuz takiego zlego v-tech wykonał ?? ?? tez myslałem ze na strojenie do gdańska sie wybiore jak sie czyta to raczej dobre rzeczy niz złe
Armi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 zaprowadzaja na dobra droge kiedys do b5 kupilem Sonary na przod moze i to jakos wygladalo ale w nocy jakbym na postojowkach jechal jak bedziesz chcial zrobic program nie jedz do V-tech w Szczecinie,niestety ale pozostaje Gdansk lub Wroclaw a cuz takiego zlego v-tech wykonał ?? ?? tez myslałem ze na strojenie do gdańska sie wybiore jak sie czyta to raczej dobre rzeczy niz złe To nie słyszałeś jak gościowi rozbili B8 i nie chcieli oddać kasy za naprawę
kazikboy Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 zaprowadzaja na dobra droge kiedys do b5 kupilem Sonary na przod moze i to jakos wygladalo ale w nocy jakbym na postojowkach jechal jak bedziesz chcial zrobic program nie jedz do V-tech w Szczecinie,niestety ale pozostaje Gdansk lub Wroclaw a cuz takiego zlego v-tech wykonał ?? ?? tez myslałem ze na strojenie do gdańska sie wybiore jak sie czyta to raczej dobre rzeczy niz złe To nie słyszałeś jak gościowi rozbili B8 i nie chcieli oddać kasy za naprawę no mi sie obiło o uszy cos z RS6 ze było za mocne na umiejetnośći chlopakow ale to raczej auto zostalo na dłuzej >?? wirusika bez jazd sie raczej robi chyba ??
Mathis Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Wszędzie się tak robi, ale V-Tech chciał zrobić dodatkowe pomiary na drodze
Madoń Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 zaprowadzaja na dobra droge kiedys do b5 kupilem Sonary na przod moze i to jakos wygladalo ale w nocy jakbym na postojowkach jechal jak bedziesz chcial zrobic program nie jedz do V-tech w Szczecinie,niestety ale pozostaje Gdansk lub Wroclaw a cuz takiego zlego v-tech wykonał ?? ?? tez myslałem ze na strojenie do gdańska sie wybiore jak sie czyta to raczej dobre rzeczy niz złe To nie słyszałeś jak gościowi rozbili B8 i nie chcieli oddać kasy za naprawę no mi sie obiło o uszy cos z RS6 ze było za mocne na umiejetnośći chlopakow ale to raczej auto zostalo na dłuzej >?? wirusika bez jazd sie raczej robi chyba ?? nie RS6 tylko A4 B8 kolega z Kamienia Pomorskiego, sam wyłożył grubą kasę, żeby zrobić autko bo V-tech się wypiął co do autka to a i szybki mi się podobają, sam tak mam, że na samym tyle ściema
kaju Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Panowie, mniejsza o to, co rozbili i kto płacił za naprawę, nie o to chodzi w tym temacie. Mnie się podoba, jak przód chcesz zrobić polifta, to trzaśnij jeszcze tylne lampy po drugim lifcie. Jedyne słuszne moim zdaniem do B5... Szybki mnie się widzą, bo masz tak, jak u mnie to tyle ode mnie. I niech służy.
Rekomendowane odpowiedzi