Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Q7 4.2 TDI S-line, 21", V12 look, LED, TV, DVD, Webasto -> SPRZEDANE :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rosemeyer, pozwolę sobie tu wrzucić zdjęcie tego, o czym wczoraj pisałem w Q7 mojego ojca. tu tylko 2 miejsca, pozostałe są w okolicy tablicy rejestracyjnej.. :facepalm:

zdjcie1c.jpg

Opublikowano

a dlaczego sie kolega na jakies sniadanie, kawe lub lunch nie umowil? :punish:

koledzy mu śmierdzą kuva :grin:

juz wiem - Panowie w MB nie zadaja sie z chlopcami w audi

---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ----------

zdjęcie tego, o czym wczoraj pisałem w Q7 mojego ojca.

masakra :kwasny:

Opublikowano

ja mam podobnie na blendzie aluminiowej ale mój ma 12 lat:shock3:

Opublikowano

Wymiana to rozbiorka i dewastacja polowy samochodu.Ja mialem oklejone w B7 BRD i wygladaly jak orginal a wszystko zrobine bez zdejmowania.Placilem tez niewiele bo 500 zl.To jakis ulamek tego ile kosztuja listwy tak ze polecam.

A ja polecam uzyć Plasti Dipa ;) Efekt super i wyjdzie znacznie taniej.

Opublikowano

Wymiana to rozbiorka i dewastacja polowy samochodu.Ja mialem oklejone w B7 BRD i wygladaly jak orginal a wszystko zrobine bez zdejmowania.Placilem tez niewiele bo 500 zl.To jakis ulamek tego ile kosztuja listwy tak ze polecam.

A ja polecam uzyć Plasti Dipa ;) Efekt super i wyjdzie znacznie taniej.

A nie schodzi to to od chemi samochodowej ? Na ile jest trwałe ?

Opublikowano

PlastiDip jest fajny pod warunkiem ze polozysz go idealnie rowno. Niestety nie zawsze widac to na pierwszy rzut oka na YT ale wiekszosc prac to morka/baranek a ja nie wyobrazam sobie takiej struktury ani na chromach ani na relingach :-/

Sporo sie go naogladalem, bo juz od zimy sie nad nim zastanawiam. Poki co zamowilem dwie puszki i po niedzieli psikne for fun zeby live sie przekonac. Jak wyjdzie kupa to zedre i zrobie folie.

mystic, dobrze polozony i myty myjka moze i z rok wytrzymac, a w kazdej chwili mozesz go bez problemu zdjac-schodzi jak skora po opalaniu.

Opublikowano

Jak chcesz mieć gładko to weź w płynie i pomaluj. Mi osobiście po sprayu efekt bardziej się podoba, a próbowałem oba sposoby.

Plus przy malowaniu pędzlem/wałeczkiem że nie trzeba tak auta oklejać jak przy aerosolu, bo strasznie pyli.

Wracając do wytrzymałości, to jest wytrzymałe u mnie waliłem z ok 30 cm wysokociśnieniówką i nic się nie stało. Póki co chemie też znosi b.dobrze.

Opublikowano
Mi osobiście po sprayu efekt bardziej się podoba, a próbowałem oba sposoby.

Wrzuc pls jakas fote ze zblizeniem

Opublikowano

Ja mialem oklejone w B7 BRD i wygladaly jak orginal a wszystko zrobine bez zdejmowania

a nie łuszczyła Ci się ta folia? zakładałeś belki na relingi na niej? Czy grill też miałeś oklejony?

Widziałem jeden grill zrobiony ale w zaokrągleniach były zuszczenia folii i wyglądało to słabo :kwasny:

jutro pozyczam w warszawie C klase

a dlaczego sie kolega na jakies sniadanie, kawe lub lunch nie umowil? :punish:

Nic nie schodzilo ale ja mialem tylko listwy gril i reling zmienialem .

Odnosnie warszawy to tez o tym myslalem ale po czterech dniach picia na lajbie widok nie byl by przyjemny no i istnialo ryzyko ze bym sie nie dogadal ;-) a na powaznie to przylecialem czwartek pozno w nocy bralem auto z lotniska i gnalem na mazury , powrot w niedziele na tej samej zasadzie wiec fizycznie nie bylo szans.jak bede u witka na strojeniu to sie wtedy zlapiemy bo bedzie na spokojnie.

Opublikowano

Nic nie schodzilo ale ja mialem tylko listwy gril i reling zmienialem.

zobaczymy jak ten PlastiDip się sprawdzi. Jak będzie lipa to zostanie folia, albo wymiana lub malowanie...

Chyba, że koła powrócą do wersji chromowanej/srebrnej i zagoszczą inne lepiej komponujące się z chromem/srebrem zaciski :grin:

Auto zostawiam jeszcze na ok. 2 lata więc czasu na zabawę trochę jeszcze mam - okazuje się, że za kilka m-cy zacznę je na nowo doceniać :decayed:

jak bede u witka na strojeniu to sie wtedy zlapiemy bo bedzie na spokojnie.

na kiedy planujesz wizytę?

Opublikowano
okazuje się, że za kilka m-cy zacznę je na nowo doceniać :decayed:

To gratulacje:decayed:

Opublikowano

Jak tak często będziesz formę zalewał, to zostaniesz odlewniczym roku, 1000% normy :decayed: Gratry :wink:

Opublikowano
Jak tak często będziesz formę zalewał, to zostaniesz odlewniczym roku, 1000% normy :decayed: Gratry :wink:

E tam często... 4lata przerwy/różnicy między 2ką rodzeństwa to nie tak często :wink:

W sumie to i jesteśmy rok spóźnieni, bo pierwotnie planowaliśmy na poprzedni rok.

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

niezly festyn.... Audi Q7 S-Line od Kahn Design - Moto w Onet

Opublikowano

Wrzuc pls jakas fote ze zblizeniem

20120911152908.jpg

Opublikowano
na kiedy planujesz wizytę?

nie wiem jeszcze , moze na Swieta a jak nie to pozniej , bo do tego strojenia musze sie przygotowac.

Opublikowano

Stiffi, dzieki.

Na zywca to jest gladkie czy chropowate?

Opublikowano

Chropowate w dotyku of course, zresztą jak widac strukture na zdjęciu. Gładkie jak wpsominałem jest przy malowaniu pędzlem/wałeczkiem.

Opublikowano

Pierd... się z tym chyba z pół roku, a na finiszu 2m przed metą się wyjeb... ale dałem radę i pokonałem dziada :decayed:

87dacc528ca4aca1med.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...