variocustoms Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 małe OT, kumpel ma X5 3.0d po wirusie i po 20 tkm skrzynia zaczęła kuleć i sprzęgło kinetyczne też, to jest problem mocnych TDi w automacie
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 małe OT, kumpel ma X5 3.0d po wirusie i po 20 tkm skrzynia zaczęła kuleć i sprzęgło kinetyczne też, to jest problem mocnych TDi w automacie to nie jest problem mocnych tdi w automacie, ale jak auto wazy ponad 2t i kierowca cisnie, to co sie dziwic? :gwizdanie:
jnx Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Nie wsiadaj tam. Bo na kuracje do Rogala będziesz musiał jechać z calym szacunkiem dla Rogala, a nie da rady z V8 zrobić V12 z 326KM nie zrobi 500KM ;-) z Nm bedzie pewnie nieco latwiej, ale skrzyni szkoda. w kazdym razie na poprzednich samochodach odrobilem lekcje i nauczylem sie, ze jak chcesz miec szybkie i bezawaryjne auto to kup mocna serie ;-) to prawda...
Rosemeyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Trochę świeżych fot na letnim setupie i po kilku modach: Mody: Grill poliftowy Grzana kiera na zime Rolety Podświetlanie listw dekoracyjnych z poliftowego Pakietu Oświetlenie AV - podobnie jak w A4, 2xekrany Alpine+zmieniarka DVD Alpine, tu dodatkowo tuner DVB-t Kenwood'a:
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 kosa ... 295/35R21 ;D robi wrazenie .... 1. ile te auto katalogowo wazy ? 2. pierwsze zdjecie to jest auto na maksa opuszczone a drugie zdjecie to na maksa podniesione ? 3. a nie chciales jeszcze: przednich i tylnych lamp poliftowych ? felg 22" z pakietu abta ? zderzakow z wersji v12 tdi?
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Na takim zawiasie to spokojnie wejdą fele 24" Mody jak najbardziej na J.W - A nie myślałeś o lampach led przednich i tylnych z modelu poliftowego
Rosemeyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 kosa ... 295/35R21 ;D robi wrazenie .... 1. ile te auto katalogowo wazy ? ponad 2,5t 2. pierwsze zdjecie to jest auto na maksa opuszczone a drugie zdjecie to na maksa podniesione ? tak 3. a nie chciales jeszcze: przednich i tylnych lamp poliftowych ? pomalutku ;-) felg 22" z pakietu abta ? nie zderzakow z wersji v12 tdi? myslalem, ale albo polift albo V12. Niestety mod na V12 kosztuje ok 15tys. Polift jest nieco tanszy, ale tez nie malo kasy wychodzi...
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pięknie Ile dałeś za wkomponowanie monitorów w zagłowki ?
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nooooo .... :gwizdanie: Rose niezle zamodziles Fajna sprawa kiera podgrzewana u mnie przez cala zime grzala
Rosemeyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pięknie Ile dałeś za wkomponowanie monitorów w zagłowki ? robocizna jakies 1,5tyś.
Reggi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pięknie Ile dałeś za wkomponowanie monitorów w zagłowki ? robocizna jakies 1,5tyś. ale to pewnie za całość czyli podpinanie i inne zabawy
Rosemeyer Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pięknie Ile dałeś za wkomponowanie monitorów w zagłowki ? robocizna jakies 1,5tyś. ale to pewnie za całość czyli podpinanie i inne zabawy tak, tak, to za calosc prac. chyba nawet cos blizej 2tys bylo lacznie - nie pamietam juz dokladnie, bo rozliczalem sie za calosc (sprzet+montaz)
Embe Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jedno z moich motoryzacyjnych marzeń - uwielbiam tego wieloryba Najlepszy kolor dla tego auta, świetny silnik, rewelacyjne wyposażenie Czego chcieć więcej? Gratuluję wyboru i szerokości życzę!
_Makki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 uff, fura Mojej pani tez bardzo podoba sie Q7.. Pimp ride Nie wiem jak sie jezdzi 4,2TDI ale w ubieglym roku PROBOWALEM szalec troche po poznaniu z Q7 V12. Mnie by spokojnie wystarczylo
Rosemeyer Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nie wiem jak sie jezdzi 4,2TDI ale w ubieglym roku PROBOWALEM szalec troche po poznaniu z Q7 V12. Mnie by spokojnie wystarczylo pewnie niewielu w to uwierzy, ale 4,2 jezdzie niewiele gorzej. Albo odwrotnie, V12 jezdzi niewiele lepiej od V8. Znajomy ma V12 i jezdzac tym samochodem nie odczuwalem powalajacej roznicy w stosunku do mojego. Na papierze wyglada to nie najgorzej: 326 vs 500KM czy 750 vs1000Nm, ale odczucia z jazdy sa zupelnie inne. I pewnie cos musi byc na rzeczy, bo popularnosci zbytniej ten silnik nie zdobyl. Oprocz roznicy w osiagach swoje zrobila tez i cena. Ale zastanawiajace jest np dlaczego nigdy nie pojawil sie w A8 czy Bentley'u? Ciekaw jestem jakie beda dalsze losy tego silnika...
turdzi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 I pewnie cos musi byc na rzeczy, bo popularnosci zbytniej ten silnik nie zdobyl. Oprocz roznicy w osiagach swoje zrobila tez i cena. Ale zastanawiajace jest np dlaczego nigdy nie pojawil sie w A8 czy Bentley'u? Ciekaw jestem jakie beda dalsze losy tego silnika... dokladnie , cena to jakies nieporozumienie , ai tak ten samochod nie ma podejscia do cayenne turbo s , raz ze prowadzenie to inn liga mimo ze to tylko VW a da ze to zawsze jest Porsche.Dlatego 4.2 to o wiele lepszy wybor.
Rekomendowane odpowiedzi