Kunio Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 no nawojowalem sie. Jak bullit, chyba sobie przykleje bile z nr 13 jak on W pt przyjezdza jakis koles je ogladac
2fast4you Opublikowano 27 Września 2007 Autor Opublikowano 27 Września 2007 Tak to jest ori rs4 i jest patent na zalozenie go aby pasowal jak oryginal w a4 kazdej !
Reggi Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 kurde kazdy podnieca sie autem ktore tak wygladalo dobre 4 lata temu ponadczasowa stylistyka Auto piekne ..
saintadamus Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Tak to jest ori rs4 i jest patent na zalozenie go aby pasowal jak oryginal w a4 kazdej ! mógł byś uchylić rąbka tajemnicy
Tukan Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Tak to jest ori rs4 i jest patent na zalozenie go aby pasowal jak oryginal w a4 kazdej ! mógł byś uchylić rąbka tajemnicy Kusi RS4 do A4...hihihi
2fast4you Opublikowano 28 Września 2007 Autor Opublikowano 28 Września 2007 wiecej informacji o montazu zderzaka wkrotce na stronie firmowej sportmile.pl dodam ze jest to w sumie dziecinnie proste.
Nosb Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Ja mam k16 w swojej i podobne mody... Ale turbo puszcza olej :/ Potrzebuje kogos kto je dobrze zregeneruje ... Sliczna tamta a4 była
2fast4you Opublikowano 29 Września 2007 Autor Opublikowano 29 Września 2007 puszczajacy olej k16 to jakis dramat . Kunio walczy z tym juz nie wiem ile, ja walczylem takze. Jest to stary typ sprezarki masz tam wode czy sam olej ? Problem jest taki zeby ona dobrze dzialala trzeba zrobic ogranieczenie doplywu oleju. Niestety jest to dosc delikatna sprawa gdyz nie wiadomo kiedy sie nie przegnie i nie bedzie go za malo . Czy cieknie ci miedzy czescia zimna a gorącą ? Byc moze uszczelnic wystarczy ale sa przypadki ze po regeneracji dalej cieknie. Zapraszam do nas sprobujemy pomoc.
Nosb Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Wode i olej... Cieknie wszedzie mam dolot w oleju i na łaczniu zimnej i gorącej Hm... Widac sensownie bedzie pomyslc nad jej zmiana na cos innego Tylko szkoda troche bo mam kolektor dedykowany nawet pod nią a nie spawany ... Do was tzn do wawy ? PS : w podpisie zjadłes T w sportmile.pl
2fast4you Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 heh fakt thx za info tak zapraszam do wawy jest kilka mozliwosci kolektora faktycznie szkoda w ostatecznosci czego nie praktykuje jesli sie da mozna zrobic tylko nowa flansze pod nowe turbo. Sprawdzona sprezarka w tym motorze jest gt28rs ale ja bym wsadzil cos bardziej egzotycznego [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2007, 19:34 _________________________________________________Po 3 latach znow go zobaczylem nowy wlasciciel mowi ze odkad ma ja u siebie nic sie nie zepsulo. Dodal rowniez ze chce kupic rs4 wiec zapewne bedzie do sprzedania ja moge polecic oto jak wyglada caly czas piekna
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Faktycznie cały czas ładniutka A jak sie trzyma w niej ta k16/24? I pytanko małe o fele i zderzak. Felunek jaka miał szerokosc i ET ? Zderzak RS rozumiem przerobiony poprzez podciecie ? Czy mocowania od zderzaka S4 pasują (odbojniki) ? Bo chce kupic taki i wpasowac Pozdrawiam.
2fast4you Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 k16 juz za mojej kadencji zrobila wylot i zastapilem ja k04 hybryda . Felgi to oryginal rs4 czyli et20 rozmiar 18 cali . Na zderzak mam patent wiec przyjedzi przerobimy ale nic od s4 nie pasuje tzn montuje go bez slizgow
..::CZARNY::.. Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 oj, marnie wygląda to evo przy tej a4
wustyle Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 a pamietasz Adam co Ci mowilem o Hondzie Accord? jak sie przesiadlem do A4 to nie chce juz slyszec o japoncach (choc szacunek do narodu, za ich mysl techniczna mam duzy)
czaki22 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 ładna, ale czy twoim celowym działaniem było założenie węższych opon od felg czy mi ie tylko tak wydaje , pozdro
Rekomendowane odpowiedzi