Czesiu... Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Witajcie dawno mnie tu nie było, planujecie jakiś spot w najbliższym czasie? Edytowane 1 Lipca 2015 przez Czesiu...
arre Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 Jeśli chodzi o alkholików to jestem! Te Paniczu jak Ty taki bohater to dawaj
Michalos Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Witajcie dawno mnie tu nie było, planujecie jakiś spot w najbliższym czasie? Fajnie ciepło to można coś pomyśleć weekend idzie
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 odpoczywac po pracy to napewno w weekend Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 To co Panowie? Ruszycie tyłki na luźne pogaduchy? Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) trzeba otrzymać przepustke Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lipca 2015 przez Ĺ�ukasz Anufrowicz
toma86jg Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Panowie wymieniał ktoś z Was termostat w a4 b5 ?
arre Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie wymieniał ktoś z Was termostat w a4 b5 ? hehe termostat wymienialo napewno duzo ale inaczej jest w 1.8 1.8T niz w v6 u CIebie chyba gdzies od spodu jest z tego co pamietam poszukaj watku napewno jest
Kamil 87 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam Panowie, mam mega problem z moim 3.0tdi, jadąc dzisiaj ok 60km/h nagle przestała działać klima i po przejechaniu następnych 300m zaczęła bardzo szybko rosnąć temp. silnika. Odstałem na poboczu ok 5min, temp spadła do 90 stopni i dojechałem do domu jeszcze jakieś 3km, znowu wystudziłem silnik i chodził na wolnych obrotach ok pół godz i nic temp idealnie, więc wsiadłem i kawałek się przejechałem po czym temp od razu do góry przy czym klima cały czas nie chodziła nawet się nie chciała włączyć. Czy ktoś może wie co to może być? Problem po części się wyjaśnił, był spalony bezpiecznik od wentylatorów, ale każdy kolejny nowy wytrzymuje góra 5min i znowu się pali, wie ktoś dlaczego tak się dzieje?
Michalos Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Arek licznik naprawiony tanio nie było, ale wreszcie świeci Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 350zl plus przesyłka do nich Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
metik Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam Panowie, mam mega problem z moim 3.0tdi, jadąc dzisiaj ok 60km/h nagle przestała działać klima i po przejechaniu następnych 300m zaczęła bardzo szybko rosnąć temp. silnika. Odstałem na poboczu ok 5min, temp spadła do 90 stopni i dojechałem do domu jeszcze jakieś 3km, znowu wystudziłem silnik i chodził na wolnych obrotach ok pół godz i nic temp idealnie, więc wsiadłem i kawałek się przejechałem po czym temp od razu do góry przy czym klima cały czas nie chodziła nawet się nie chciała włączyć. Czy ktoś może wie co to może być? Problem po części się wyjaśnił, był spalony bezpiecznik od wentylatorów, ale każdy kolejny nowy wytrzymuje góra 5min i znowu się pali, wie ktoś dlaczego tak się dzieje? A który Ci paliło bezpiecznik ? 40 , 30 , czy 5 amp ?
Kamil 87 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 przepalało mi cały czas 5A ale do tąd wczoraj siedziałem aż doszedłem co się stało, ostatnio wymieniali mi pasek klinowy i zle poprowadzili jeden kabel od wentylatorów który dotykał koła od alternatora, przetarł się i robił zwarcie.
arre Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Opublikowano 5 Lipca 2015 350zl plus przesyłka do nich Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka duzo w sumie :/
Michalos Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Nowy wyświetlacz na allegro ok 250zl, a tu z roczną gwarancją i od razu wszystko podłączone też na początku myślałem że dużo, ale już odzalowalem [emoji14] Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
arre Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 Nowy wyświetlacz na allegro ok 250zl, a tu z roczną gwarancją i od razu wszystko podłączone też na początku myślałem że dużo, ale już odzalowalem [emoji14] Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka no jak nowy to si myslalem ze wymiana kleju tylko
Gość Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Panowie co myślicie o Rep Tune Jelenia Góra na jakiegoś sofcika ??
matyss___ Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Rep tune sporo aut zrobili ale z tego co sie orientuje to TDI a Ty widze ,że masz 1.8t
feniks Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Robiłem, nie tylko soft i mogę szczerze polecić
Rekomendowane odpowiedzi