Skocz do zawartości
IGNOROWANY

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) z tą listą bedzie najlepszy pomusł !!! zobaczymy ile osób będzie zainteresowanych i do ilosci załatwie miejsce . Obecnie gril jest przewidziany u mnie :) teraz na spocie dogadamy wstepny termin spotkania !! Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobrze by było jak by grill był wcześniej niż 15.06.2011 bo wtedy wylatuje w daleka delegacje z pracy i wracam 10.08.2011.

Spędzę ten czas w Indonezji.

ehhhhhhh

Opublikowano

panowie zdaje sie ze bede musial oddac maglowinice do regeneracji i wpadla mi w rece wizytowka tej firmy http://www.regeneracjaczesci.com/ macie jakies zdanie na temat tego warsztatu? A moze macie jakis zaprzyjazniony zeby to ogarnac?

Opublikowano

Rek1n a jakie masz objawy że stawiasz na maglownice? Ja byłem u tego chłopaczka z polecenia kolegów a ogólnie też słyszałem że jest dobry i wiesz co mi się z podobało że nie naciągnął mnie na robote tylko pierwsze po sprawdzał i wydał werdykt że nie wygląda mu to na magiel u mnie. Więc to wielki plus. Myśle że warto do niego podjechać :good:

PANOCKI GRIL U KUROPATKINA!!! ZAPISY RUSZYŁY... hehehe...

dykan ja mysle żeby jak najszybciej imprezke zrobić :good::hi:

Opublikowano

U mnie sprawa stoi podobnie jak u dykana,tez wyjezdzam i wracam w sierpniu.Sory za ostatnie nieobecnosci ale zwalily mi sie na glowe dosyc wazne sprawy plus do tego praca....

Opublikowano

Rek1n a jakie masz objawy że stawiasz na maglownice? Ja byłem u tego chłopaczka z polecenia kolegów a ogólnie też słyszałem że jest dobry i wiesz co mi się z podobało że nie naciągnął mnie na robote tylko pierwsze po sprawdzał i wydał werdykt że nie wygląda mu to na magiel u mnie. Więc to wielki plus. Myśle że warto do niego podjechać :good:

u mnie wyglada to tak ze wszystkie wahacze w zawieszeniu sa ok a diagnosta postawil na drazek wiec wymienilem a pokanie nie ustalo. wyraznie na prostej drodze slychac pukanie z lewej strony. Przy odpalonym silniku i ruszaniu kierownicy czuc luz i pukania na wymienionym drazku

Opublikowano

Rek1n podleć do tego chłopaczka i niech on zerknie swoim fachowym okiem :good: jak już byś był u niego i postawił by diagnoze to napisz na forum czy to faktycznie magiel

pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Zrobiło sie ciepło to chyba pora wrócic do tematu klubowego kompleksowego czyszczenia naszych autek, na najblizszym spotkaniu bedzie trzeba cos ustalic jeżeli nadal oferta kolegów jest aktualna.

Opublikowano

Kolego Rek1n jak będziesz potrzebować jakiś części do magla powinienem pomóc bo mi zostało po przekładce

Opublikowano

Bylem wczoraj i fachowe oko stwierdzilo ze to nie magiel. Polozyl sie pod nogi u kierowcy i stwierdzil ze cos w ukladzie kierowniczym w strefie zgniotu. Polecil mi naszego wspolnego znajomego mechanika niedaleko lubania. A tak na marginesie to bardzo mila obsluga!

Opublikowano

Rek1n ja mam te same objawy co ty chyba. Pukanie w kierze i lekkie zacinanie jak krece w lewo. Jak będziesz juz po wizycie u tego fachowca to daj prosze co u Ciebie było. Będziesz na spocie teraz 3-go w piatek??

Pozdro. :hi:

Opublikowano

Witam kolegow

na wstepie male info ze mnie jutro nie bedzie z czego zadowolony nie jestem ale w gory ide na caly weekend ;)

Bylem dzisiaj na spocie bmw i rozmawialem tam z organizatorem i moze sie jakiegos wspolnego spota zrobi kiedys :)

Tyle... bawcie sie jutro dobrze i grzecznie

Opublikowano

Ja nie melduje.... :tongue4: poprostu-nie ogarnąłem tematu...podziwiam pracujących ojców,samotnie wychowujących dziecko :gwizdanie: a to tylko 3 dni....w sumie..chyba zacznę doceniać małżonkę :polew:

Opublikowano

nie powiem... spocik był gruby :polew: :polew: :polew: o 20.00 juz nikogo nie było :gwizdanie: śmiać mi się chce!!! :polew:

Opublikowano

No masakra lekka :polew: Oj Dogas jak nikogo nie było. My byliśmy. Panowie trzeba się przepisać do klubu bmw tzn zintegrować się z nimi.

Opublikowano

panowie wiecie może czy w Jeleniej jest na szrocie jakiś avant po lifcie?potrzebuje flaków :naughty:

Opublikowano

Ja chyba będę chciał sprzedać swoją czwóreczke... Ktoś zainteresowany?