arre Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 Ciezko polaczyc bo malo jest kierujacych nie pijacych Rzucajcie propozycje terminow to sie spota skleci w koncu jakiegos moze wiekszego ja proponuje piatek za tydzien czyli 17.05 godz 19??????
astaroth Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Pompa nie mogła się zapowietrzyć bo płyn był z poprzedniego zbiorniczka. Zresztą dzisiaj powoli potwierdza się czarny scenariusz ABS do naprawy. Wsiadam do auta po 2 dniach przerwy i cisza - żadnego monitu o układzie hamulcowym. Przejechałam 4 km i na końcu drogi znowu powtórka: wykrzyknik i ABS. Po powrocie do auta odpalam i znowu cisza, dojechałam do domu i nic nie wyświetliło. Wygląda na to że bez wyjęcia sterownika nic nie naprawię. Super byłoby podpiąć go kablem do diagnozy.
arre Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 Tez mam sterownik/modul abs walniety - przy pompie jest taka czarna puszka przykrecana na 6 torxow mam goscia co polutuje te mega cienkie druciki w razie czego ale naprawiac samemu nie wrarto ale bez diagnozy na kompie tego nie stwierdzisz
arre Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 a co tu krakac sterownik abs mozna dorwac w okolicach 100 zl razem z pompa kwestia tylko czy jakas normalna - dostepna czy bardziej niedostepna ja mam wersje niedostepna, namieszalem sam w srodku tak ze lutmajster nie pomogl i bede wysylal gdzies do naprawy mysle ze max w 200zl mozna sie zamknac wiec bez jakichs mega kosztow
astaroth Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 bania a ten czujnik obrotów to by objawiał się takimi komunikatami? Faktycznie mam coś ostatnio z obrotami na postoju minimalnie drżą a dziś był kłopot z odpaleniem za pierwszym razem...
arre Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 Nie wiem co ma czujnik obrotow do abs-u a w 1.8T obroty faluja bo pewnie masz przepustnice zasyfiona Tak czy owak bez kompa to jak wrozenie z fusow
Lewan91 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 arre za tydzien jak najbardziej mozna pomyslec o spocie co do godziny ja z matysem mamy od 15 czas
arre Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 WIec wstepnie piatkowy wieczor - mi sobota ani ta ani nastepna nie pasuje jak cos... jak ktos ma jakies aluzje to pisac...
matyss___ Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 o prosze jak moj cenny czas pan Lewandoski rozpozradził heh
Lewan91 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 jak dlamnie to najlepiej w piatek Ty moim Panie Matusiak wczoraj rozporzadziles
bania Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Nie wiem co ma czujnik obrotow do abs-ua w 1.8T obroty faluja bo pewnie masz przepustnice zasyfiona Tak czy owak bez kompa to jak wrozenie z fusow Obrotów koła xD a nie wał u ;p ja ze spotem się dostosuję myślę xD
arre Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 To jak marudy robimy spota czy juz sie wam odechcialo?
matyss___ Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 robimy ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- ja podjade asteroida;P
burus2 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 to ja motorkiem podziękowanie dla wujka arka za paliwko gdy mi w moturze brakło
arre Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Opublikowano 15 Maja 2013 a ja was pier.... albo to ma byc spot audi pierwszy jakis wiekszy w tym roku albo zjad pojazdow jezdzacych... moze ktos na koniu zajedzie? mzk autobusem tez przeciez wpasc mozna nie?
astaroth Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Żeby nie było że jestem gorsza to ja przyjadę autobusem
szakal222 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 ja konia moge skolowac z agroturystyki od znajomego a kiedys prubowalem jezdzic i mnie nie zabilo bydle , to moze jakos szkape doprowadze
Rekomendowane odpowiedzi