Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz o rzeczoznawcy z MTU? :kox::polew: :polew:

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 11:52_________________________________________________OZ Ultraleggera Black 8x18 ET35 zamówione :kox::radocha:

Teraz tylko jeszcze żebym miał na co je założyć.

:slina::notworthy:

Opublikowano

Kup i mi :gwizdanie:

Tobie mogę sprzedać MAM7 :kox::naughty:

w jakim rozmiarze je masz? :cool1:

Również w 18x8 ET35 (ET na oko - wyglądają jak 35).

Jak dojdą OZ'ki to wezmę się za kwestię sprzedaży MAM7 - wtedy będzie wiadomo co i jak :decayed:

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 18:51_________________________________________________

wyprzedziłes mnie :confused4:

:)

też czarne wciągasz?

Opublikowano

ja raczej srebrne, lub srebrne + pomalowane w ciemny grafit;) czarne raczej nie

Opublikowano

Kup i mi :gwizdanie:

Tobie mogę sprzedać MAM7 :kox::naughty:

w jakim rozmiarze je masz? :cool1:

Również w 18x8 ET35 (ET na oko - wyglądają jak 35).

Jak dojdą OZ'ki to wezmę się za kwestię sprzedaży MAM7 - wtedy będzie wiadomo co i jak :decayed:

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 18:51_________________________________________________

wyprzedziłes mnie :confused4:

:)

też czarne wciągasz?

bo się właśnie zastawiam czy rozmiar mniej nie zejść przez te nasze drogi :kwasny:

A OZ miazga :good:

Opublikowano

bajk ty sprzewdajesz te co jeździłeś na nich jak kupiłeś czy inne?

Te na których jeździłem po kupnie. Ani trochę mi się one nie podobają, więc najlepsze co mogę z nimi zrobić to sprzedać.. :evil:

bo się właśnie zastawiam czy rozmiar mniej nie zejść przez te nasze drogi :kwasny:

19 to przesada na nasze drogi - 18 jest idealnym wyjściem - nie ma tragedii jeśli chodzi o wygląd, a i po dziurach da się pojechać..

Co do OZ - to co mnie w nich najbardziej "jara" to ich waga :cool1::kox:

Opublikowano

bajk ty sprzewdajesz te co jeździłeś na nich jak kupiłeś czy inne?

Te na których jeździłem po kupnie. Ani trochę mi się one nie podobają, więc najlepsze co mogę z nimi zrobić to sprzedać.. :evil:

19 to przesada na nasze drogi - 18 jest idealnym wyjściem - nie ma tragedii jeśli chodzi o wygląd, a i po dziurach da się pojechać..

Co do OZ - to co mnie w nich najbardziej "jara" to ich waga :cool1::kox:

moja 19 około 18kg :bag:

BTW: możesz skrobnąć pw z szacowaną ceną za MAM`y?? razem z gumami jak są na sprzedaż oczywiście :wink4:

Opublikowano

Gumy zostają. Fele bez gum będę chciał sprzedać za jakieś 1100 - jeden rant jest jeszcze do wyprostowania przed sprzedażą, chociaż pomimo jego skrzywienia felga jest prosta i nic nie bije.

Opublikowano

Gumy zostają. Fele bez gum będę chciał sprzedać za jakieś 1100 - jeden rant jest jeszcze do wyprostowania przed sprzedażą, chociaż pomimo jego skrzywienia felga jest prosta i nic nie bije.

więc kiedy będziesz sprzedawał?? Chętnie je wezmę :good:

Opublikowano

Jeśli chcesz na szybko to mogę i jutro.. Jeśli nie to powiedzmy koło 10-20 lutego jak dojadą OZ'ki.

Opublikowano

Jeśli chcesz na szybko to mogę i jutro.. Jeśli nie to powiedzmy koło 10-20 lutego jak dojadą OZ'ki.

nie teraz nie bo musze jeszcze opchnąć swoje 19 ale już chyba mam kupca także się nie długo odezwę :good:

Opublikowano

ok :good:

Opublikowano

pokaż zdjęcia felg... :) tego uszkodzenia

spoko - jak tylko znajdę trochę chęci, żeby wyciągać fele :naughty:

Opublikowano

Jak jest najcieńszy dystans z pierścieniem centrującym do B7? 8mm czy 10mm?

15mm

chyba, ze chcesz za 4 dystanse zaplacic 900PLN to H&R robi 12mm.

Opublikowano

Jak jest najcieńszy dystans z pierścieniem centrującym do B7? 8mm czy 10mm?

15mm

chyba, ze chcesz za 4 dystanse zaplacic 900PLN to H&R robi 12mm.

a nie ma 10mm z pierścieniem? bo bez pierścienia to sobie lepiej dać sposób chyba?

no to d*pa zbita... bo mam ET 43 + 12mm to ET31... czyli obcieram o nadkole przy szerokości 8X18?

bajk sorry za OT. to było ostatnie pytanie nie dotycące twojego auta tutaj :-)

Opublikowano

Przy ET35 bedziesz juz czasem ocieral na 1BE/1BV. Przy ET31 na pewno.

Zreszta... to zalezy tez od zawiasu, a Ty masz krotszy skok amora niz seria, wiec nie wiem.

Opublikowano

Przy ET35 bedziesz juz czasem ocieral na 1BE/1BV. Przy ET31 na pewno.

Zreszta... to zalezy tez od zawiasu, a Ty masz krotszy skok amora niz seria, wiec nie wiem.

skok krótszy ale opona jest na starcie bardziej schowana. Z tyłu mniejszy problem, bo os jest węższa...ciekawe o ile mm jest węższa niż z przodu.

czyli nie ma bata, jak chce nie obcierac to musze kupić nie oryginalne felgi od Audi... :wallbash: :wallbash:

mam nadziej eże ktoś wyprodukuje 8mm z dystansem centrującym kiedyś...no max 10mm

Opublikowano

nikt nie produkuje, bo nie da sie ich wyprodukowac :cool1:

jak Ty chcesz miec dystans 8mm z pierscieniem skoro sama piasta ma 10mm? :polew:

Opublikowano

Fury ciągle nie ma, ale zaraz chyba wciągnę upgrade pompy paliwa :naughty: w ramach przygotowania do BT :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...