mgtan Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 a jak pasażerka przeżywała? ... jest z typu zobaczę jak będzie... czy "lubie to"
bajk Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 swego czasu pasażerka startowała w rajdach jako pilot, tak więc lubi lubi
mystic.pl Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 swego czasu pasażerka startowała w rajdach jako pilot, tak więc lubi lubi No to kurde zazdraszczam temperamentu partnerki Btw moja młodsza siostra tez kiedyś jeździła jako pilot, rajd Magnoli zaliczyła 3x
mgtan Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 moja luba... chce jechac koniecznie ze mną na NMnP... tylko obawiam się że spodziewa się zająć miejsce również inne niż pasażera...a ja na to... nnnnnnie!
bajk Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 :decayed: od przodu auto już wygląda według mnie dobrze.. jeszcze tylko założyć felgi, okleić chrom, zglebować i będzie akceptowalnie jeśli chodzi o wygląd :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ale ty masz grill w karbonie tez? bo jak nie to jeszcze bym dodał to... a potem zostaje pakiet DTM i jest kozaczek.
jedrekx Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 elegancko się prezentuje... w Mini mieliśmy połączenie czarny grill + carbonowe lusterka i wyglądało super
bajk Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 nie - grill czarny - w karbonie tylko spoiler na klapie oraz lusterka w chwili obecnej..
bajk Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 nie no grill w carbonie to by już przesada była :polew:
mgtan Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a tam przesada... znajomy walnął sobie karbon w Insignii na grillu i wygląda zacnie...
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 natknalem sie dzis na ta padaczke czarne lampy spoko, ale silikon scieka po zderzaku, a zenony swieca w dwie rozne strony kiera tak wytarta, ze skory na niej nic nie zostalo... tylko jakis welur chodzi jak diesel trzesie nie jedzie... wypucowana czerwien w zime... czyli wiadomo kim jest kierowca
bajk Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 tak - VAS zrobił adaptację położenia kierownicy, ale potrzebna była jakaś dodatkowa przejściówka jak to on nazwał "do łamania kodów"
A4_Dominik_WAW Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Czyli nasze starania bez odpowiedniego sprzętu zdałyby się na nic Tak jak mówiłem w benzynkach wygląda to inaczej ale ważne że już wszystko działa :good:Pełny efekt nowej kiery
mystic.pl Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 natknalem sie dzis na ta padaczke czarne lampy spoko, ale silikon scieka po zderzaku, a zenony swieca w dwie rozne strony kiera tak wytarta, ze skory na niej nic nie zostalo... tylko jakis welur chodzi jak diesel trzesie nie jedzie... wypucowana czerwien w zime... czyli wiadomo kim jest kierowca Dobra, dobra ... pewnie się specjalnie ustawiacie, wzdychacie, które a4 ładniejsze i się smyracie zderzakami :decayed:
bajk Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Dobra, dobra ... pewnie się specjalnie ustawiacie, wzdychacie, które a4 ładniejsze i się smyracie zderzakami :decayed: no coś Ty... zobacz jaka brudna ta jego padaczka nigdy z tym eks-dieslem bym czegoś takiego nie zrobił
mgtan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 natknalem sie dzis na ta padaczke czarne lampy spoko, ale silikon scieka po zderzaku, a zenony swieca w dwie rozne strony kiera tak wytarta, ze skory na niej nic nie zostalo... tylko jakis welur chodzi jak diesel trzesie nie jedzie... wypucowana czerwien w zime... czyli wiadomo kim jest kierowca Dobra, dobra ... pewnie się specjalnie ustawiacie, wzdychacie, które a4 ładniejsze i się smyracie zderzakami :decayed: buuuhahaahah obre dobre mystic.pl telepie trzęsie itp
Flyer Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 buuuhahaahah obre dobre mystic.pl naucz sie czytac
Rekomendowane odpowiedzi