Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma słońca - nie ma zdjęć :tongue4:

Zdjęcia daj jak będzie ładnie za oknem, bo zaraz będzie że słabo wyszło :przebiegly:

Opublikowano

nie ma słońca - nie ma zdjęć :tongue4:

Zdjęcia daj jak będzie ładnie za oknem, bo zaraz będzie że słabo wyszło :przebiegly:

o to chodzi właśnie..

ale co dokłądnie robiłeś i jaki koszt ???

zastanawiam sie nad dachem u mnie i nawet przed chwila wysłałem im zapytanie na maila

listwy wokół okien + chrom przy klapie od bagażnika - 470 PLN..

uważaj tylko, żeby Ci esy nie upalali :kwasny:

Opublikowano

sprzęgło było już na wykończeniu.. ale jeszcze spokojnie bym mógł na tym długo jeździć, a tak muszę w przyszłym tygodniu już zmienić - mam nadzieję, że dojeżdżę :kwasny:

Gość Damian A4
Opublikowano

Fura KOX :kox: :kox: :kox:

Ale h*je z tych oklejaczy :decayed::thumbdown:

Opublikowano

sprzęgło było już na wykończeniu.. ale jeszcze spokojnie bym mógł na tym długo jeździć, a tak muszę w przyszłym tygodniu już zmienić - mam nadzieję, że dojeżdżę :kwasny:

Trzeba było stać i pilnować a nie doopy w MCDonaldzie wyrywać :decayed:

Opublikowano

nogi z d*py bym powyrywał i spalił ten cały zakład :thumbdown:

Opublikowano

nie będzie :wink4:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 13:17_________________________________________________

Odstawiłem rano samochód na oklejenie - ciekawy jestem efektu :wink4:

poupalaja najpierw do 12, okleja na szybko i odbior :kox:

i wykrakałeś - ledwo co wróciłem do domu - sprzęgło mi wykończyli totalnie :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

http://anmar4x4.pl :angry:

Ty mowisz powaznie ?

Opublikowano

Niestety tak..

Opublikowano

470 zł za kawałek folii mi całe lupo na czarny mat chcieli okleić za 1500 zł :D

Opublikowano

na samo oklejenie nie narzekam :gwizdanie:

Opublikowano

a dzwoniłeś do nich w tej sprawie??

Opublikowano

tak, ale się wypierają - "tylko do garażu wjeżdżaliśmy" :wink4:

nie będę z nimi się woził - i tak sprzęgło było na wykończeniu - denerwuje tylko to, że nawet świnie nie umieją się przyznać..

we wtorek sprzęgło leci do radzikowskiego - odpuszczam sobie clutch mastersa..

co do hamulców - zostaje seria. w sumie projekt skończony - chce ktoś kupić? :wink4::polew:

Opublikowano

kurfa... zartowalem sobie (pamietajac jak oniakowi upalali bryke w aso kiedys, czy pozkowi, a swoja droga - Tobie chyba tez w VTG, nie?)

...a tu takie kwiatki :blink:

sprawdziles km na liczniku?

Opublikowano

mi w VTG ujebali zwrotnice przy odkręcaniu, później złożyli i oddali samochód .. upalali też - spalanie średnie było z 30 jak wsiadłem do samochodu..

weź zostaw gdzieś samochód :kwasny:

Opublikowano

Masz rację . Mi nabili 20km i ściemniali że tylko na kanał wjechała z parkingu. To było 100m. Fajny samochodzik , podoba mi się. Ta folię w miarę dobrze Ci zrobili ? :hi:

Opublikowano

Masz rację . Mi nabili 20km i ściemniali że tylko na kanał wjechała z parkingu. To było 100m. Fajny samochodzik , podoba mi się. Ta folię w miarę dobrze Ci zrobili ? :hi:

dobrze :wink4: jak się pojawi trochę słońca to zrobię fotki..

Opublikowano

Artur, myślałem, że sobie jaja robisz z tym sprzęgłem :confused4: a tu taki bigos :shocked: spisywałeś stan licznika, ja zawsze walę fotę zegarów jak gdzieś auto zostawiam.

Opublikowano

dobrze się z nimi rozmawiało z rana i zapomniałem nawet spojrzeć na licznik - w sumie teraz chyba zawsze będę robił zdjęcie.. :disgust:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...