JotAeN Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Spot. piątek godz. 19:00 Rozumiem że chodzi ci o 06.01.2012 jeśli tak to ja odpadam bo jadę w czwartek do domu i mnie w CK nie będzie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a czy przypadkiem Echo nie jest zamknięte w piątek? :gwizdanie: lepi WTC na weekendzie- to i Stefan by wpadł ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 06.01.2012 piatek jak najbardziej mi odppowiada [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 19:48_________________________________________________ten pomysly z parkingiem w galerii echo na gornym poziomie jest dobry jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayMF Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 To o której w piątek? można jakoś wcześniej bo święto jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 panowie musze sie pochwalic przedwczoraj zostalem ojcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayMF Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 panowie musze sie pochwalic przedwczoraj zostalem ojcem Przywieź flaszke na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 panowie musze sie pochwalic przedwczoraj zostalem ojcem No to moje gratulacje :oklaski: To się będzie lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Gratulacje Nawet jak echo w piątek będzie zamknięte, chyba nikt nie zabroni wjechać nam na parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 panowie musze sie pochwalic przedwczoraj zostalem ojcem chyba będzie zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 panowie musze sie pochwalic przedwczoraj zostalem ojcem GRATULACJONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayMF Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Kino jest otwarte, czyli parking też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 panowie musze sie pochwalic przedwczoraj zostalem ojcem No to moje gratulacje :oklaski: To się będzie lało ooj tak sie lalo ze dla mnie 3 stycznianie bylo w kalendarzu ale nie codziennie rodzi sie czlowiekowi dzieciak to co z tym spotem gdzie i o ktorej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 panowie musze sie pochwalic przedwczoraj zostalem ojcem No to moje gratulacje :oklaski: To się będzie lało ooj tak sie lalo ze dla mnie 3 stycznianie bylo w kalendarzu ale nie codziennie rodzi sie czlowiekowi dzieciak to co z tym spotem gdzie i o ktorej ? Ty nie piero..l tylko w sobotę pijemy jak nam klubowicz przybył :naughty: (a dlatego w sobotę do mogę w piątek nie dotrzeć na spota :thumbdown: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Brawoooo Gratulować. Ty kupiles fotele? czktos inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 To jak panowie z tym spocidłem ? Piątek, sobota ? wtc, parking echo ? Mi to obojętne, bo i tak cały czas grzeje dupe w CK :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja bym był za sobotą bo dam radę wtedy a z piątkiem na dwa razy i jakby był śnieg to mur beton wtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 no to wtc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Karol kiedy się spotykamy żeby fisa wyrezac :gwizdanie: Może jakoś wieczorkiem byś znalazł troche czasu No i powiedz mi jeszcze co ty robisz z czujnikiem płynu?? mostkujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 to nie ja kupilem chyba ktos inny ten kolor z tym szarym tak srednio mi sie podobal co z tym spotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 pittbul ja tez skladam GRATULACJE :> to za 2 latka beda se dzieciaki biegac po parkingu miedzy naszymi autami hehe . dobra a spot jak dzis, jutro? ogarnijmy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi