mobil014 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 dobry dzial zaraz ci napisze na pw czekaj na wiadomosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jak by ktoś był chętny to się łapać na samo poziomowanie wszytko w tym wątku http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202202.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 wszystko ładnie pieknie tylko że to lipa bo pan policjant zobaczy ten patent nacisnie Ci auto z tyłu i lipa.. lampki swieca gdzie chca.. dowodu nie ma. po drugie w ori ksenonie nawet jak ktos wsiądzie czy wysiadzie z samochodu to Ci lampy skoryguje a tu kupa.. i potem jeżdźą własnie takie patenty po drodze i świecą po oczach... po trzecie naprzeglądzie wejdzie Ci pod samochód poszukac czujników i znowu zong także lipny ten pomysł jak chcesz miec coś pewnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tadek jak i tak mam ustawione troche w dół i nikogo nie oslepiaja a z przegladami to ja nie mam nigdy problemów a co do policji to niech sobie głowa ruszy a nie moim autem[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:33_________________________________________________A tak wogóle to wywalić 200 na czujniki to mi sie nie widzi[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:34_________________________________________________Patryk a te swój licznik założyłeś[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 22:07_________________________________________________Chłopaki może jakiś spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 zerknijcie w zloty świętokrzyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Koledzy co z tym zlotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 zimno/ [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 00:20_________________________________________________poczekajcie jeszcze chwile, jak już Quattro poskładam do kupy:) PrzyjadęBokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 karol to z czego to Q robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 zimno/ [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 00:20_________________________________________________poczekajcie jeszcze chwile, jak już quattro poskładam do kupy:) Przyjadę Bokiem teraz dopiero zaczniesz bokiem latać- tylko zaraz będziesz musiał coś z mocą robić bo 180KM na q to ciut za mało :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 karol to z czego to Q robisz? z drewna i z Foli Aluminiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 karol to z czego to Q robisz? z drewna i z Foli Aluminiowej. tylko po co ta folia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dla wzmocnienia konstrukcji. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 składaj składaj.. ja własnie odebrałem autko z wymiany sprzęgła chłopaki nie uwierzylibyście jak wygladał docisk jak go wyjeli.. otwożył sie na dwie strony jak książka telefoniczna hehe.. jeden większy but i połowa wyleciała by gdzieś bokiem przez skrzynie.. Apropo mocy.. Karol nie zdziw sie jak założysz quattro i zacznie Ci sprzęgło slizgać.. u mnie nowe sprzegło sachs komplet i na zimnym nie daje rady.. tragedii nie ma ale przy pełnym bucie trochę puszcza..jakbym wiedział poszukałbym coś wzmacnianego albo od 2,5 jakby podeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 składaj składaj.. ja własnie odebrałem autko z wymiany sprzęgła chłopaki nie uwierzylibyście jak wygladał docisk jak go wyjeli.. otwożył sie na dwie strony jak książka telefoniczna hehe.. jeden większy but i połowa wyleciała by gdzieś bokiem przez skrzynie.. Apropo mocy.. Karol nie zdziw sie jak założysz quattro i zacznie Ci sprzęgło slizgać.. u mnie nowe sprzegło sachs komplet i na zimnym nie daje rady.. tragedii nie ma ale przy pełnym bucie trochę puszcza..jakbym wiedział poszukałbym coś wzmacnianego albo od 2,5 jakby podeszło. z drewna jak zrobi to bedzie akurat ! ty ale ty przerabiasz audine czy traktor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 zy traktor? NIc nie przerabiam, po prostu doposażam Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 chodziło mi o to który wóz przerabiasz dezelka czy tego sporteca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 chodziło mi o to który wóz przerabiasz dezelka czy tego sporteca Dizel to już dawno sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Tadek a jak jeździ ten twój wóz po małej zmianie cyferki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 no powiem Ci że wielka różnica:) ale zabij mnie a nie mam pojęcia skąd tam takie kodowanie.. tak coś sobie przypominam ze on chyba miał takie kodowanie odkąd go kupiłem bo kiedyś to sprawdzałem i coś mi sie tak właśnei wydaje.. bo ja napewno tam nic nie zmieniałem za to po wymianie sprzęgła powiem Ci ze troche sie uślizguje na zimnym mimo że wszystko nowe ale to jak mu przycisne pożądnie.. chcac to wyeliminować to trzeba by jakieś wzmacniane załozyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 tarcza org + mocniejszy docisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi