MARCIN607 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ciężka sprawa u nas ze spotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek019 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 czytalem pare stron tylko to zauwazylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Mozesz zawsze zainicjowac spota, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 np w sobotę na WTC :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek019 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 dobra zatem zainiciuje SPOTA z mila checia jak sie juz troche ociepli :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jak sie ociepli to nie ma po co jechac. teraz jest snieg i jest QUATTRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 mowisz jest QATTRO jest zabawa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kur... ja jeszcze się nie zdążyłem poslizgać w tej zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 to przyjedź do KW to się poślizgasz u nas śniegu w uuuuj :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 bo Marcin to ESp wyłącza tylko w święta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Siema Ma ktos jaki kolwiek kontakt do uzytkownika krollos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 SiemaMa ktos jaki kolwiek kontakt do uzytkownika krollos? WHo de FAK??? Dzisiaj byłem na drugim najmniejszym rondzie w Kielcach i na spocie :banan::banan::banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 SiemaMa ktos jaki kolwiek kontakt do uzytkownika krollos? WHo de FAK??? Wiem ze jezdzil na spoty grafitowym avantem B6 na niebieskich felgach ASA, sprzedawal je w tamtym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 he a co ja mam powiedzieć. zima piękna aż sie ślizgać chce a Quattro w proszku w garażu stoi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tadziu przecież możesz się poślizgać w takim stanie jak jest tylko jakis taboret weź włóż żebyś miał na czym siedzieć i jazda Aha Tadziu przypadkiem nie będziesz w moich stronach w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tadziu przecież możesz się poślizgać w takim stanie jak jest tylko jakis taboret weź włóż żebyś miał na czym siedzieć i jazdaAha Tadziu przypadkiem nie będziesz w moich stronach w najbliższym czasie uu raczej nie.. a co Ci potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 dogadałem się z nosbem i wysle mi to pocztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msck Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 cześć wszystkim. jestem nowy na forum, jeżdżę b5 1.8t od jakiegoś czasu. wcześniej należałem do polo klubu, czasami jeździłem na spoty vag'a kielce:) jak będzie się szykował jakiś spot, to postaram się podjechać SiemaMa ktos jaki kolwiek kontakt do uzytkownika krollos? znam karola, tu masz do niego kontakt 888 239 455 z tego co wiem to tych felg juz chyba nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 SiemaMa ktos jaki kolwiek kontakt do uzytkownika krollos? znam karola, tu masz do niego kontakt 888 239 455 z tego co wiem to tych felg juz chyba nie ma Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroblito Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam.Czy podczas jakiegos spociku ktos uzyczylby mi plytke z ori mapa na pare min bo nie wiem czy wymieniac laser w rnse czy plytke mam do du..y, a nie mam u siebie dojscia do tego. Mam zalatwiona na forum 2012 i kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi