huzio00 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ja tam jestem za ale jak mamy znowu we dwóch być to lepiej przyjedź do mnie:grin: i weż sobie kierowce:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 dobrze powiedziane może się ktoś jeszcze jednak zdecyduje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 To się możemy u Tadzia zorganizować będę miał bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocco26l Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jak będziecie coś organizować to dajcie znać trochę wcześniej na pw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ja też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Z chęcią się dołącze i nawet grilla załatwie ... oby termin pasował. Pogońcie mnie PW :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 to przyszły weckend? niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario911 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Tadziu to kiedy ---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- z tym spotkaniem to nawet fajny pomysł może by mi grzanek troszkę licznik skorygował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 to przyszły weckend? niedziela? Bardzo dobry pomysł, mi pasuje niedziela (tj 23.06 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 23.06 Czerwona góra 15:00?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 i ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 no i się ruch zrobił. mi niedziela pasi jak najbardziej ja tam pany nie widzę przeszkód wbijać się na jędrzejów miejscówkę mam na imprezowanie do białego rana hehe ale i do kielc przylece jak tylko sie ekipa tak licznie oferuje.. to co niedziela 23 o 15? ta czerwona góra jest ok sprawdzony teren jest miejsce i grill ma gdzie stanąć.. ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro no i gitara furka jak nowa:) szykuj się na zlota za tydzień zapoznasz ekipe ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane no to gites.. jutro bedę u Ciebie to lukniemy kamerkę tylko tak po południu późnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 to w końcu kiedy spocik i gdzie u Tadzia wprawdzie mówiąc u mnie parking pod MAX MEDEM jest i na przeciwko posesji więc zawsze troszkę samochodów pomieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 na czerwonej górze koło Chęcin także pal furmankę i polecimy razem z jędrzejowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 to ja przyjadę ale rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awilk Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 to w końcu kiedy spocik i gdzie u Tadzia wprawdzie mówiąc u mnie parking pod MAX MEDEM jest i na przeciwko posesji więc zawsze troszkę samochodów pomieści Ja też jestem chetny jak Ty jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 podpinać się pod ekspedycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 zajedziemy może do Tadzia i może by tak jednym myknąć zawsze mniej na paliwo wyjdzie tylko nie wiem co na to Tadziu no to ja wstępnie też na 99% będę awilk pewnie też tylko dajcie wcześniej znać a i czy Tadzik by szedł na taki układ żeby można jedną bryką machnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi