siniakTDI Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No grzanek takie radyjko a ty je sprzedajesz ?? coś tam znowu wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 bo ma być incognito nie widać a słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 koledzy a moze jutro ok15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogion Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Moje tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_takie_se_do_latania_po_wsi-t32012.0.html Ale bedzie inaczej wyglądac : powoli koncze składac Jak juz ją ogarne to zjawie sie na spocie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 i co z jutrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_kkk Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Potrzebuje pomocy. Musze zregenerować maglownice. Polećcie mi jakiś dobry punkt w okolicach Kielc. Fajnie jak by był to jakiś zakład gdzie od razu wymontują i zamontują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Kielce ul sukowska na samym końcu przy skrzyżowaniu po prawej stronie regenerują i wymieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_kkk Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kielce ul sukowska na samym końcu przy skrzyżowaniu po prawej stronie regenerują i wymieniają masz moze nazwe tego zakladu? jaka strone online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 nie nie mam ale łatwo ich znaleźć mają wielki napis na warsztacie regeneracja maglownic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Panowie jakie polecanie amorki co by mi zieloną strzałę obniżyć? koni trochę droga jest-może macie jakieś inne propozycje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 bilstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Mam jakis zawias na przód : amorki zołte bilstein i niebieskie sprezyny jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 czy ta bryczka nie wydaje się wam znajoma?? http://moto.allegro.pl/item545638722_audi_a4_1_9tdi_skora_klima_alu_18_a4_klub.html pół samochodu zmienił i sprzedaje Warzyd autko? używanych to nie będę chyba kupował-jakoś się przemogę i nówki chyba założę bilsteina właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Super ta B5tka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Tia warzyd stoi toto teraz u mnie na podwórku, kupił już nową b5 s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 o szalony, kiedy sie pochwali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 A to już jak się chętni na spota zbiorą i nie będzie miał progów wyższych niż 4 cm po drodze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No to panowie macie mobilizajcje : chcecie zobaczyc auto to jazda na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no ja tam sie oczywiscie pisze. kiedy spot? wreszcie bym sie pojawil i pochwalil nowym sprzetem. tylko zawias musze podregulowac troszke bo jezdzic sie nie da. zanim dojade pol spodu zgubie to kiedy cos planujemy? moze ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi