kar_sci Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam:) Koledzy ja rownież pisze sie na spocik w najblizszym czasie. kilka porad od Was byłoby mi potrzebne....a najlepiej jakby był ktos kto ma zamontowany zestaw ksenon HID. zamierzam taki zestaw zamontowac jednak mam pewne obawy.... takze informujcie kiedy gdzie i o ktoraj byłby najblizszy spocik pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 no to dopisujemy: 1. michał-oracz 2. siniakTDI 3. beni226 ??? 4. kar_sci 5. kyluck 6. warzyd 7. ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyluck Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 To może i ja przybęde:) Bo byłem tylko na jednym spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Heh no zapraszam zapraszam czym nas więcej tym było by lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyluck Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 No oby było najwięcej osób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 a co te spociki świętokrzyskie tak tylko w męskim gronie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyluck Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 no brakuje kobiet brakuje:) chętnie zapraszamy:) :>[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 00:51_________________________________________________będzie nas więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 nie tym razem wiedza wzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 to my z wiedzą pomożemy zapraszamy wkońcu będzie jakaś odmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J58 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 no to dopisujemy: 1. michał-oracz 2. siniakTDI 3. beni226 ??? 4. kar_sci 5. kyluck 6. warzyd przedłużam listę 7. grzanek85 8. i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 czy ulica zagórska to jest ta ulicznka przy bazarze?? a teraz drugie pytanie-gdzie w Ck jest jakiś tapicer samochodowy-sprawdzony najlepiej? wie może ktoś?? ja znalazłem dwóch na www jeden właśnie na zagórskiej drugi na Seminaryjskiej[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 11:15_________________________________________________grzanek a dało by radę żebyśmy się jakoś na mieście jutro ustawili bo cośdziwnie mi autko dymi i może na kompie by coś wyszło?! ja będę w Ck od 10 może wcześniej bo muszę tego tapicera załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Marcin jak coś to dzwoń 500259096 bo sam nie wiem co się jutro będzie działo, jeśli chodzi o tapicera skrzyżowanie wiejskiej z leszczyńską chłopaki są w miarę nie drogie i robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 warzyd piszesz się na spota kto tam jeszcze chętny?? jak napisalem wczesniej grzanek pisze sie [br]Dopisany: 20 Luty 2009, 18:13_________________________________________________ czy ulica zagórska to jest ta ulicznka przy bazarze?? a teraz drugie pytanie-gdzie w Ck jest jakiś tapicer samochodowy-sprawdzony najlepiej? wie może ktoś?? ja znalazłem dwóch na www jeden właśnie na zagórskiej drugi na Seminaryjskiej[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 11:15_________________________________________________grzanek a dało by radę żebyśmy się jakoś na mieście jutro ustawili bo cośdziwnie mi autko dymi i może na kompie by coś wyszło?! ja będę w Ck od 10 może wcześniej bo muszę tego tapicera załatwić stary co do tapicera jedz na krakowska. na przeciwko stacji benzynowej orlen w kierunku krakowa koles robi. naprawde robi konkretnie i jest niedrogi. a ten na zagorskiej to ma ceny niesamowite. chory koles max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 dzięki warzyd, byłem w kielcach już piątek nawet specjalnie żeby zeszyć tącholerną dziurę no ale :beer1: niesety po piątku doszedłem do siebie dopiero po 15 i już bylo za póżno żeby nawet myśleć o tapicerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beni226 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Byłem w piątek od 16.00 na parkingu obok stadionu bo podobna mial byc ten spot. Nikogo nie było. Tak wogóle to był ten spot czy po prostu był ale w innym miejscu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 beni to chyba 28 ma być :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beni226 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 to w takim razie postaram sie 28 przybyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 haha stary nie trafiles. no na spota sie umawialismy na 28 na wtc. ma byc pare osob z tego co mi wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Tak tak i 28 to nie piątek tylko sobota. Zapraszamy wszystkich nie ważne jakimi autami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi