aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 witki - inaczej ręce ze niby od czego to?
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 hehe i kto to mowi... :gwizdanie: Hmm, ja to nigdy nie miałem dobrej gadki - chciałem tylko zjeść Waszego grila.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 hehe i kto to mowi... :gwizdanie: Hmm, ja to nigdy nie miałem dobrej gadki - chciałem tylko zjeść Waszego grila. oj grila,to by Ci naprawde ciezko bylo-nie dosc ze duzy,to ciezkiale to co bylo z grila,calkiem apetyczne
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 oj grila,to by Ci naprawde ciezko bylo-nie dosc ze duzy,to ciezki ale to co bylo z grila,calkiem apetyczne Znów mi witki opadły. Te od witania się znaczy.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 moze to trzeba leczyc,jak Ci tak czesto opadaja-az chyba zaczne sie martwic...
mcm Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 moze to trzeba leczyc,jak Ci tak czesto opadaja-az chyba zaczne sie martwic... :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 To kiedy następny gryl bo głodny jestem
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 no ptrzcieale,ale Radom ciagnie tlumnie
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 No to idę podleczyć - może sen mi pomoże. Tak bardzo chciałem dziś zjeść kiełbasę na mostkach... Dobranoc.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tak bardzo chciałem dziś zjeść kiełbasę na mostkach... byla okazja,i kielbasek pod dostatkiem,az juz psa chcieli karmic,bo nie mial kto zjesc
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 byla okazja,i kielbasek pod dostatkiem,az juz psa chcieli karmic,bo nie mial kto zjesc O maaasz, my byśmy wszystko wpałaszowali.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 O następnym grilu proszę trąbić na radomskich...
mcm Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 byla okazja,i kielbasek pod dostatkiem,az juz psa chcieli karmic,bo nie mial kto zjesc O maaasz, my byśmy wszystko wpałaszowali. no ty na pewno "wszystko"
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 no ty na pewno "wszystko" No podobno nawet grila z węglem dostanę.
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 no ty na pewno "wszystko" No podobno nawet grila z węglem dostanę. do sprzatniecia
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jak będzie co sprzątać Po nas
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 do sprzatniecia Zabiorę go sobie do Radomia i zaszaleję przy chłopakach - oni na pewno chętnie na spocie zjedzą takie smakołyki.
Tposejdon Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 hehe no prosz ejak sie rozgadali ja do domu dotarłem po 11 a tu już dwie strony zdążyli dodrukować hehe..jak tak dalej pójdzie to braknie nam parkingu na tych mostkach ciekawe czy tak wszyscy dopisza na nastęnego coo?? a propo to jakiś terminek można zarzucić żeby było si eczego trzymać.. hm... jak myslicie? za dwa (20.06.2009) czy za trzy (27.06.2009) tygodnie?
Rekomendowane odpowiedzi