Opublikowano 23 Listopada 201015 l taaaa... jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony, jak sr** to pełne majty a jak żygać to pełną wannę
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Panowie dwa dni temu jeździłem autem i było wszystko ok dzisiaj rano autko nawet nie spróbowało przekręcić. Wydaje mi się ze to może być akumulator ale co mogło go tak szybko wykończyć, wczesnej auto stało 2 tygodnie nie ruszane i było wszystko ok
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Panowie dwa dni temu jeździłem autem i było wszystko ok dzisiaj rano autko nawet nie spróbowało przekręcić. Wydaje mi się ze to może być akumulator ale co mogło go tak szybko wykończyć, wczesnej auto stało 2 tygodnie nie ruszane i było wszystko ok myślę akumulator ,tak z nimi jest padają wtedy kiedy nie powinny
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Panowie dwa dni temu jeździłem autem i było wszystko ok dzisiaj rano autko nawet nie spróbowało przekręcić. Wydaje mi się ze to może być akumulator ale co mogło go tak szybko wykończyć, wczesnej auto stało 2 tygodnie nie ruszane i było wszystko ok myślę akumulator ,tak z nimi jest padają wtedy kiedy nie powinny Mam nadzieje ze to tylko aku a nie cos gorszego :confused4:w poprzednim aucie gdzies mialem zwarcie i za chiny ludowe nie mogłem tego zlokalizować, nowy aku i jak auto postalo dwa dni bylo po nim. Mam nadzieje ze ty tak nie bedzie
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Pierd.. Studia zostań Ninja. To powiedzonko jest akurat dosyć cwane.. Wzięło się od angielskiego skrótu N.I.N.J.A. [No Income No Job No Assets] Pierd.. studia zostań N.I.N.J.A. .. To tyle w dzisiejszym odcinku programu popularno-naukowego "podróże z prof. Nosferem"..
Opublikowano 24 Listopada 201015 l za***iste te bluzy sa Na stronce tapmadl jest tego od zajebania powinni ruszyc z masowa produkcja
Opublikowano 25 Listopada 201015 l Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch Pały.. pamiętaj o mnie
Opublikowano 25 Listopada 201015 l Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch Pały.. pamiętaj o mnie co to za romans