Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
logoforum2p.jpg
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

LOGOTYP musi byc praktyczny... to co wklejacie nie bedzie wygladalo dobrze na aucie [zadnych krzywizn].

Logo musi byc proste, estetyczne i dobrze wygladac na kazdym lakierze!

Czy to jest jasny, czy czarny. Zwroccie uwage, ze np. logo klubowe przecietnie wypada na jasnym kolorze... :gwizdanie:

Opublikowano

Dajcie Flyerowi coś zrobić, wy w ogóle czytacie ten topic czy tylko piszecie co wam do głowy przychodzi? Zobaczcie na logo batalionu, jasne, praktyczne i dobrze widoczne, a tu jakieś kur.. płomyki, laserki 3d czy może nawet 4d. Moim zdaniem takie coś na aucie będzie wyglądało :sick3:

Opublikowano

Dajcie Flyerowi coś zrobić, wy w ogóle czytacie ten topic czy tylko piszecie co wam do głowy przychodzi? Zobaczcie na logo batalionu, jasne, praktyczne i dobrze widoczne, a tu jakieś kur.. płomyki, laserki 3d czy może nawet 4d. Moim zdaniem takie coś na aucie będzie wyglądało :sick3:

to sa przeciez propozycje...

kazdy no moze prawie :polew: ma jakies propozycje i dobrze, ze je wkleja :cool1:

mamy przeto wieksze pole widzenia :cool1::tongue4:

a Flyer przedstawi swoja puzniej i tez dobrze - bedzie wiecej do wyboru... :kox:

a bez wazelinowe !!! :polew: glosowanie wyloni najlepsza :tongue4: wiec na co tu czekac mlody_drog :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 13:41_________________________________________________

a moze cos z wykorzystaniem auta

http://images47.fotosik.pl/480/4d48a6f4c9ff16a3med.jpg

mam to w garfice wektorowej bez tych kresek, avanta tez daloby rade zrobic

ciekawwa opca :naughty: rowniez do rozwazenia :good:

Opublikowano

wiec sprawa naklejki jednokolorowej opanowana!!!!!!!!!!!!!!

jest dokładnie tak jak wkleil NOSB u gory w logo dotychczasowym...pierwsza naklejka jest juz u mnie i nie ma problemu z produkcja :ad: :jupi:

jesli chodzi o naklejki typu drugiego kolorowe itd to tez moge sie tym zajac tylko potrzebuje jakies konkretny projekt :good:

[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 14:39_________________________________________________NOSB dawaj adres na PW pierwsze dwie posle do Ciebie jako do prezesa :decayed:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 14:43_________________________________________________aha zapomnialem dodac moim zdaniem naklejki wyszly rewelka :good:

Opublikowano

swoje propozycje logo moze zglaszac kazdy :wink4:

ja mam tylko watpliwosci co do wybor logo przez glosowanie... bo tutaj zawsze sa niespodzianki :decayed:

Opublikowano

moim zdniem nie ma co kombinowac z kolorowym...B5 Batalion tez ma fajne proste logo

Mowie wam ze B6 DIVISION - jest prawie identyczne jak u gory...czcionka jest ta sam a kolory i rozmiary wg zyczenia :evil:

Opublikowano

moim zdniem nie ma co kombinowac z kolorowym...B5 Batalion tez ma fajne proste logo

Mowie wam ze B6 DIVISION - jest prawie identyczne jak u gory...czcionka jest ta sam a kolory i rozmiary wg zyczenia :evil:

poka

Opublikowano

wieczorem pokaze real foto bo teraz nie mam kabla zeby zrzucic zdjecie z koma na kompa ...niestety siedze w pracy :cool1:

Opublikowano

wieczorem pokaze real foto bo teraz nie mam kabla zeby zrzucic zdjecie z koma na kompa ...niestety siedze w pracy :cool1:

to się pracuje a nie :naughty:
Opublikowano

jest dokładnie tak jak wkleil NOSB u gory w logo dotychczasowym...pierwsza naklejka jest juz u mnie i nie ma problemu z produkcja :ad: :jupi:

jesli chodzi o naklejki typu drugiego kolorowe itd to tez moge sie tym zajac tylko potrzebuje jakies konkretny projekt :good:

Jesteś jakimś naklejkowym królem czy co ?

Bo w razie gdybym potrzebował czegos to muszę wiedzieć do kogo uderzać. :decayed:

Opublikowano

Mr Sticker

Opublikowano

Jesteś jakimś naklejkowym królem czy co ?

Bo w razie gdybym potrzebował czegos to muszę wiedzieć do kogo uderzać. :decayed:

kROLEM nie ale moge wiele jest chodzi o plotowanie :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 15:48_________________________________________________jak ktos cos potrzebuje to smialo

Opublikowano

Spoko :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Przejrzę co sie dzieje i odpisze cos pozniej teraz jem i spadam dzialac jeszcze :wallbash:

Opublikowano

Nosb pisałem do ciebie w sprawie tej dokladki :tongue4: spylisz ja??

i druga sprawa. jak jest z takimi lampami? jakosciowo

http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-8e-00-04-red-white-led-diody-i1373961823.html

zebym sie nie wpakował w 600 zł. miał ktos?

Opublikowano

no własnie pisałem do niego priva :decayed: prezent na gwiazdke chce :naughty: chociaz i tak juz nie dojdze ale chciałbym wiedziec jak z nimi jest...