Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

David mam podobnie a co smieszniejsze Vag nic nie wyrzuca...zero bledow :wink4: z tym, ze u mnie po przejechjaniu gdzie s dwoch km i same BREAK na Fis wyrzuca [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 21:52_________________________________________________Bart-S kropka chyba jeszcze nie miałem więc czemu nie :tongue4:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DOT 4 sie klania... sprawdz poziom

Opublikowano

gdy aku nie domaga to błędów nie widać - przerabiałem to

Opublikowano

u mnie Aku jest nowe :decayed: wiec pewnie płyn

Opublikowano

u mnie Aku jest nowe :decayed: wiec pewnie płyn

jeżeli podczas jazy tak się dzieje to raczej płyn

ostatnie dni gdy miałem B6 to ze 2 razy przy skęcie na skrzyżowaniu też zapiszczało

Opublikowano

Antonio ma rację - jeśli podczas jazdy wywala Brake to pewnie płyn. Co do Dawida to nie wiemy czy są błędy czy nie - obstawiam czujnik stopu ale kto wie...

Bart-S kropka chyba jeszcze nie miałem więc czemu nie :tongue4:

To był żart - do rozdawania kropek jestem ostatni w kolejce ;)

Opublikowano

mialem wczesniej ze swiecilo podczas jazdy i szczegolnie przy skrecie lub jezdzie pod gore i wtedy to brakowalo plynu hamulcowego i dolewalem no ale sprawdze jutro jeszcze raz,no aku moze byc bo jak w wakacje stal tydzien to juz nie odpalil bo aku padl

jak bede w Pl to sie podepne i zobacze jakie bledy sa

Opublikowano

no to David Ty pewnie masz aku a ja plyn :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi: Jutro wpycham padake na garaz :kox: Sprzegielko z RS4 uzywka ale ladne zakupilem bo moje bylo totalnym szajsem :) Takze na dniach cos sie ruszy :)
Opublikowano

mialem wczesniej ze swiecilo podczas jazdy i szczegolnie przy skrecie lub jezdzie pod gore i wtedy to brakowalo plynu hamulcowego i dolewalem no ale sprawdze jutro jeszcze raz,no aku moze byc bo jak w wakacje stal tydzien to juz nie odpalil bo aku padl

ja mam to samo i nie jest to płyn, ani aku, ani czujnik stopu (wymieniałem na poprawiony model), napisz czy masz założone hidy, u mnie też nie ma błędów, często jak odpalę samochód i włączam światła to mam napis brake oraz esp i abs na fisie, wyłączam silnik włączam jeszcze raz i jest ok

PS. dodam, że mam ten problem od kiedy założyłem hidy czyli już ponad 2 lata

Opublikowano

:hi: Jutro wpycham padake na garaz :kox: Sprzegielko z RS4 uzywka ale ladne zakupilem bo moje bylo totalnym szajsem :) Takze na dniach cos sie ruszy :)

no to spoko :)

Opublikowano

ja mam to samo i nie jest to płyn, ani aku, ani czujnik stopu (wymieniałem na poprawiony model), napisz czy masz założone hidy, u mnie też nie ma błędów, często jak odpalę samochód i włączam światła to mam napis brake oraz esp i abs na fisie, wyłączam silnik włączam jeszcze raz i jest ok

PS. dodam, że mam ten problem od kiedy założyłem hidy czyli już ponad 2 lata

To teraz Ci powiem jak banalne jest rozwiązanie tego problemu. Miałem tak u siebie zaraz po założeniu hidów, ale tak mnie to wkur.... że nie szło wyrobić, poczytałem, potestowałem i już się nic nie dzieje. A problemem jest to, że przetwornica leży za blisko jakiegoś urządzenia, np pompy ABS. Przetwornice te wytwarzają bardzo duże pole magnetyczne i z tego błędy. Zmień miejsce przetwornicy i napisz czy się poprawiło :) Pozdr

Opublikowano

aa to tu lezy blad... u mnie przetwornica lezy koło mocawania amortyzatora.... jakby sie niebieski pytał co to jest to power Box dodajacy 25 Kuca :kox:

Opublikowano

ja już raz dostałem mandat za xenony bo znalazł przetwornicę. Teraz je ukryłem żeby nie było widać radzę wam to samo bo jak są na wierzchu to będzie mandacik :naughty:

Opublikowano

ale ja mam ori xenon wiec nie sadze a przez 1,5 roku tego nie mialem i to raz jest raz nie i najczesciej po nocy 1 odpalenie auta

Opublikowano

zatrzymywali mnie juz z 5 razy... zaden sie nie czepiał :wink4:

Opublikowano

U nas w bezprawiu to nawet przegląd bez problemu przeszedłem :D I ledy w tablicy/postojówkach bez problemu :P

Opublikowano

ja nie byłem na przegladzie... mam peknieta przednia szybe. od roku i 3 miechów

Opublikowano

ja swoje przetwornice mam pod lampami,tam jest tak jakby ory. miejsce ma przetwornice :naughty:

Opublikowano

Nosb dodaj Bart-S do Divisionu :gwizdanie: