Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma moze ktos z was dostep do PD?

szukam albo AL albo BQ... tylko w dobrym stanie bo szrotu nie potrzeba

ja kupilem rok temu pompki od adamoo BQ w b.dobrej cenie nowe :good:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale już nie mam :tongue4:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:12_________________________________________________a cena była mega za***ista jak za nówki sztuki z oringami..

Opublikowano

ale już nie mam :tongue4:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 00:12_________________________________________________a cena była mega za***ista jak za nówki sztuki z oringami..

Cena była :kox: ale wtedy co ja chciałem szfaby przyje..li w chu.a (wakacji im się zachciało :decayed:) i musiałem szukać źródła gdzie indziej :naughty:

Opublikowano
ja kupilem rok temu pompki od adamoo BQ w b.dobrej cenie nowe good

wiem Bo IGo98 kupił.

jakby miał w tej cenie to dzisiaj juz by poszedł przelew

Opublikowano

A w AWX mogą być różne rodzaje pompek? bo mam takiego AWXa w garażu i trochę go trzęsie na wolnych.

Wszyscy mówią, że pompka któraś leje za bardzo.

Opublikowano

moga byc rozne rodzaje pompek, wedlug etki mialem miec ba a w silniku siedzialy ar,gdzies na forum czytalem ze czasem sie trafialy al w awx :gwizdanie:

Opublikowano

A w AWX mogą być różne rodzaje pompek? bo mam takiego AWXa w garażu i trochę go trzęsie na wolnych.

Wszyscy mówią, że pompka któraś leje za bardzo.

podepnij VAGA to sprawdzisz ktora pompka kuleje :wink4:

Opublikowano

No już sprawdzałem. spora korekta jest na 3 .Wyciągnę to się dowiem jakie siedzą . Ale szkoda że to nie jest jasna sprawa jakie są w środku bo już bym sobie kupił.

Opublikowano

No już sprawdzałem. spora korekta jest na 3 .Wyciągnę to się dowiem jakie siedzą . Ale szkoda że to nie jest jasna sprawa jakie są w środku bo już bym sobie kupił.

sprawdzenie pompki to nic az takiego trudnego :) odrecisz jedna spradzisz numery i wszystko bedzie wiadomo jakie siedza

Procedura odrecania jest chyba na forum :)

W AWX to raczej rzadko sa pompki AL predzej w AVF moge byc :naughty:

Opublikowano

co to za gość tak spamem sadzi... Dmlody87 :thumbdown:

Opublikowano

jeeeehbany :polew:

Opublikowano

Kurde bylem wczoraj w Plocku i ile tam jezdzi B6 :blink:

Opublikowano

w plocku jest bardzo duzo b6 a w moim graficie chyba z 5 jest niestety w plocku to albo ludzie którzy sa w takim wieku ze sie nie bawia w forum, a jesli juz sa w miare modzi to niestety metalnosc im nie pozwala;/ ogólnie plock pod wzgledem zorganizowania czegos w strone motoryzacji to jeden wielki kibel;/

Opublikowano

w plocku jest bardzo duzo b6 a w moim graficie chyba z 5 jest niestety w plocku to albo ludzie którzy sa w takim wieku ze sie nie bawia w forum, a jesli juz sa w miare modzi to niestety metalnosc im nie pozwala;/ ogólnie plock pod wzgledem zorganizowania czegos w strone motoryzacji to jeden wielki kibel;/

Ale fajne miasto :good: A ile dorodnych samic :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Słyszeliście że w DE wzrosła kradzież aut przez polaków? Ostatnio w wiadomościach mówili.

W piątek właśnie byłem w Niemczech i na "granicy" stała A4 B6 Avant granatowa (szare dokładki, może to jakiś klubowicz :)) i 3 lub 2 radiowozy chyba tam ją trzepali.

Przejechałem przez "granice" i za mną radiowóz od razu jechał, zatrzymał i sprawdzali czy kradzione :).

Swoją drogą bardzo dobre podejście niemców, widzą że coś się dzieje i już wzmożone kontrole.

Nic tylko się wstydzić za nasz naród :confused4:...

Opublikowano

Słyszeliście że w DE wzrosła kradzież aut przez polaków? Ostatnio w wiadomościach mówili.

W piątek właśnie byłem w Niemczech i na "granicy" stała A4 B6 Avant granatowa (szare dokładki, może to jakiś klubowicz :)) i 3 lub 2 radiowozy chyba tam ją trzepali.

Przejechałem przez "granice" i za mną radiowóz od razu jechał, zatrzymał i sprawdzali czy kradzione :).

Swoją drogą bardzo dobre podejście niemców, widzą że coś się dzieje i już wzmożone kontrole.

Przykra sprawa wstyd :(

Opublikowano

Wytargałem dzisiaj ten uwalony wtrysk. jest z końcówką Q

potrzebuję pilnie takiego lub odpowiedniego. Ktoś ma?

Opublikowano

Jeżdżę często przez Niemcu i prawie zawsze jak wracam to mnie trzepią, masakra. Najczęściej to tak 60km przed granicą :embarrassed: