Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koledzy

mam ori xenon - od wczoraj ,prawy nie może się do końca zapalić - świeci na 50% mruga i wkońcu gaśnie(komunikat na FIS)

kończy żywot , da się go jakoś zreanimować ?

ile kosztuje jakaś używka

Opublikowano

koledzy

mam ori xenon - od wczoraj ,prawy nie może się do końca zapalić - świeci na 50% mruga i wkońcu gaśnie(komunikat na FIS)

kończy żywot , da się go jakoś zreanimować ?

ile kosztuje jakaś używka

Albo przetwornica pada albo zarnik :confused4: sprobuj pierwsze przelozyc z prawej na lewa zarnik wtedy wyeliminujesz to albo to :)

Opublikowano

dzięki za podpowiedz

sprawdze wieczorem :good:

Opublikowano

u mnie jak mrugalo to byl zarnik przelozenie wyjasnilo a myslalem ze to przetwornica...a zarnik padl mi po 5 miesiacach nowy :thumbdown:

Opublikowano

Jakie palniki D1S montujecie? Ori czy może coś innego godnego polecenia?

Moje bixy wymagają regeneracji (czyszczenie odbyłyśnika, polerka klosza no i palniki nowe też by się przydały...)

Opublikowano

na allegro są d1s osram cena 99zł szt polecam kupiłem sobie i są ok dodam że poprzednie też były osram podobno to ori

Opublikowano

Ja kupowałem ori z aso chyba D2S, jak znajdę fakturę to napiszę ile mnie to wyniosło i czy na pewno jest to D2S :).

Bartku mi właśnie też by się przydała regeneracja odbłyśnika i polerka klosza, tylko auto musiałoby stać ze 3 dni.

Tragedia jest jak jadę w nocy, a jak jeszcze deszczyk popada to tylko płakać...

Dowiadywałeś się jak to jest z tą polerką klosza, bo jedni mówią, że się nie robi, a drudzy że można bez żadnego "ale" :).

Opublikowano

Jest jakiś wątek na forum temu poświecony (wrzucał go chyba lukaszr). Flyer z tego co pamiętam robił i chwali sobie... Co do polerki - trudno powiedzieć. Nie zaleca się polerowania szyb - nie wiem jak to jest z plastikiem...

Co do allegro i palników osram - w ASO chcą 700zł a tu 99... Fajna propozycja ale niekoniecznie musi to być towar "A class" (na forum była poruszana sprawa palników klasy B sprzedawanych w ASO).

Odczucia mam podobne jak Ty - nocą tragedia... U nas są palniki D1S (D2S to B7).

Opublikowano

na allegro jest spora rozbieżność od 99 do 350 tylko czy to dobre żródło do tego typu sprzętu- nie wiadomo co się kupuje :disgust:

Opublikowano

ja u swojego dostawcy za 2szt. d2s zapłaciłem 40zł. :evil::hi:

ch^&8we ale przez ok świecą dobrze

Opublikowano

porównywałem te z allegro z tymi co miałem w samochodzie i niczym się nie różniły świecą bdb

Opublikowano

wrclaguna właśnie od ciebie dostałem link do żarników allegro kupiłem i nie narzekam wyglądem tak jak napisałem wcześniej niczym się nie różnią a cena jak się pytałem w sklepach zaczyna się od 350zł szt aso wg vin zaśpiewali mi 900 zł szt więc 99zł to jak za darmo nawet jeśli poświecą krócej mowa cały czas o d1s

Opublikowano
  • Autor

Klosze mozna smialo polerowac. Polerowal mi kolega z b7 , z dwie pary z b6 :) Zawsze o niebo lepiej wygladaly po zabiegu ale to trzeba umiec zrobic :good:

Opublikowano

Szybkie pytanie: Jaki jest nr ampula zeby odkrecic przegub w b6?

Opublikowano

Doszly mnie sluchy ze w ASO mozna kupic w promocyjnej cenie rozrzad :) taniej niz zamienniki :naughty:

Opublikowano

rozkręciłem lampki- jednak żarnik :> :naughty:

osram się zes... :gwizdanie: