Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do tych co to przerabiali - Mianowicie cos mi ostatnio nawaliło, przy przyspieszaniu samochod wyrywa do przodu, pozniej zwalnia i znow przyspiesza, ma chlopski rozum jest to tak jakby turbo naładowało ciśnienie, i odpusciło i znow ładowało, dzis rozebrałem wsztskie te przewody i przewodziki koło zaworu DV, i nic znależc nie moge, powiedzcie mi gdzie szukac przyczyny, bledow na vag nie ma, co to jest za czujnik na dwa piny blisko DV?? i od czego tez jest czujnik przy chłodniczce od turbo.

Jakbyscie mogli cos podpowiedziec bylbym wdzieczny bo jutro bede grzebał od rana

Panowie, tak wiec sprawdzone wszystko n75 - DZIAŁA , DV - DZIAŁA, Grucha - Działa, i psikus

LUZ WZDŁUŻNY na Turbawce, i olej na wężu dolny w dolocie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Teraz pytanie luz jest około 3mm - 4mm - regeneracja??

Gość z tej aukcji http://allegro.pl/regeneracja-turbosprezarek-turbo-turbiny-gdansk-i1995681518.html mowi ze uszczelnienie około 600 i Wałek - jakies tulejki zeby zniwelować luz wprasowują, i razem koszt całosci do 900zł, na Tym sie nie znam i niegdy nie przerabiałem tematu turbo wiec prosiłbym Was o porade, sory ze tutaj ale w sumie p[iszemy o wszystkim i mądre głowy tutaj zagladają. :hi: :hi:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wesołych Swiąt Pany :giveheart::wstydliwy::black:

sexy-christmas-1400x1050.jpg

Opublikowano

Pytanie do tych co to przerabiali - Mianowicie cos mi ostatnio nawaliło, przy przyspieszaniu samochod wyrywa do przodu, pozniej zwalnia i znow przyspiesza, ma chlopski rozum jest to tak jakby turbo naładowało ciśnienie, i odpusciło i znow ładowało, dzis rozebrałem wsztskie te przewody i przewodziki koło zaworu DV, i nic znależc nie moge, powiedzcie mi gdzie szukac przyczyny, bledow na vag nie ma, co to jest za czujnik na dwa piny blisko DV?? i od czego tez jest czujnik przy chłodniczce od turbo.

Stary weź umieść to w odpowiednim temacie *silniki Benzynowe" tam szybciej dostaniesz odpiwiedź.

A tak nawiasem pisząc to 4mm luzu na turbinie jednoznacznie świadczy o jej uszkodzeniu. Czujnik w chłodnicy "Intercooler" to mapsensor czujnik ciśnienia doładowania

Jakbyscie mogli cos podpowiedziec bylbym wdzieczny bo jutro bede grzebał od rana

Panowie, tak wiec sprawdzone wszystko n75 - DZIAŁA , DV - DZIAŁA, Grucha - Działa, i psikus

LUZ WZDŁUŻNY na Turbawce, i olej na wężu dolny w dolocie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Gość z tej aukcji http://allegro.pl/regeneracja-turbosprezarek-turbo-turbiny-gdansk-i1995681518.html mowi ze uszczelnienie około 600 i Wałek - jakies tulejki zeby zniwelować luz wprasowują, i razem koszt całosci do 900zł, na Tym sie nie znam i niegdy nie przerabiałem tematu turbo wiec prosiłbym Was o porade, sory ze tutaj ale w sumie p[iszemy o wszystkim i mądre głowy tutaj zagladają. :hi: :hi:

[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 18:02_________________________________________________

Stary weź umieść to w odpowiednim temacie *silniki Benzynowe" tam szybciej dostaniesz odpiwiedź.

A tak nawiasem pisząc to 4mm luzu na turbinie jednoznacznie świadczy o jej uszkodzeniu. Czujnik w chłodnicy "Intercooler" to mapsensor czujnik ciśnienia doładowania

Opublikowano

panowie :decayed: chce ktoś komplecik listew s4?? jak coś to walić na pw :naughty:

Opublikowano

jaka jest dobra cena za listwy S4?

Poniżej 850zl to dobra cena he he

Opublikowano

Umiesciłem wczoraj - nikt nie odpisał :cool1::thumbdown:

A ten wątek to od pisania o d*pie marynie?? Chyba po to jest zebysmy sobie w gronie B6 pomagali, a nie tylko od smiechow i pierdoł, wtedy nikt nie alarmuje......

Opublikowano

Pany czy zmieniajac wlacznik regulacji wysokosci swiatel trzeba go adaptowac :?:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: byłby ktos chętny na zderzak z es przód na sto procent tył jeszcze nie wiem
Opublikowano

ty trafiles?? kurfa tam pewnie sa fotochromy ktore same sa 400zl warte :kwasny: ze nie wszedlem wczesniej :przebiegly:

no ja już nawet zapłacone :decayed:niby wszystko tak jak mówisz s4 fotochromy a co przyjdzie zobaczymy :rolleyes:

Będziesz potrzebował tych fotochromów? Możemy się wymienić, jeśli będą foto podgrzewane. W zamian daję nie-foto podgrzewane. Z moją dopłatą.

Niespiesznie szukam fotochromów podgrzewanych by dołożyć je do fotochromatycznego lusterka wewnętrznego, które niedawno wyrezałem :kox:

zobaczymy co to przyjdzie :wink4:

I jak?

jeszcze ich nie mam :gwizdanie:

?

dalej ich nie mam gosc pisał że wyslal w piatek

?

:naughty:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: byłby ktos chętny na zderzak z es przód na sto procent tył jeszcze nie wiem

Jak by co to mam 2 zderzaki z S4 na tył :decayed:

Opublikowano

do avanta?? z parktronem?? cena??

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mam problem z nawiewem, ustawiony na 18stC wali gorącym powietrzem(a nie tak jak powinno _ciepłym powietrzem), ustawiam na Lo leci chłodne, błedów brak, o co chodzi, jakby był uszkodzony czujnik to chyba by błąd wywaliło?? :confused4:

nawiem przy 18st zachowuje sie jakby był ustawiony na 28st

Opublikowano

zima bedzie snieg spadnie mozna zalozyc i jako pług jak znalazł... tragedia

Opublikowano
:sick3: paskudztwo.
Opublikowano

Wesołych Świąt Panowie!! :good:

Opublikowano

Czester do sedana moze masz z pdc? :gwizdanie:

Opublikowano

Pany czy zmieniajac wlacznik regulacji wysokosci swiatel trzeba go adaptowac :?:

Nie nie trzeba

Opublikowano

Czester mnie na tył interesuje s4 avant jak cos daj znac na pw...