Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stylizowany na RS4 :polew:

A koło jak od taczki, no to "doinwestował"...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kierownice już mam z tego co wiem potrzebuje tylko taśmę bo mam już tempomat wtedy chyba modułu nie trzeba zmieniać z tego co słyszałem ale nie wiem dokładnie.

Opublikowano

Kierownice już mam z tego co wiem potrzebuje tylko taśmę bo mam już tempomat wtedy chyba modułu nie trzeba zmieniać z tego co słyszałem ale nie wiem dokładnie.

Ta d*pa :decayed: Tez mam teraz tempomat i pod multi. Ale musi być moduł obsługujący multi z b7. Chyba tylko ten q daje radę ale na pewno nie wiem :mysli:

Opublikowano

Chce kto kiere z b7 s-line ori

Opublikowano
Stylizowany na RS4

No co :naughty: z B5 tez jest z 30 s-line na allegro :wink4:

Opublikowano

Hmmm, co on ma w przednich lampach? :mysli:

wąż choinkowy :decayed:

No tak pacze i chyba coś takiego zapodał :decayed:

To chyba są ori lampy?

Spis gratów w pierwszym poście: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30102.0

Opublikowano

Ta pupa :decayed: Tez mam teraz tempomat i pod multi. Ale musi być moduł obsługujący multi z b7. Chyba tylko ten q daje radę ale na pewno nie wiem :mysli:

Spoko dzięki za pomoc[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 20:41_________________________________________________Panowie a ma ktoś namiary na jakieś sprężyny -40 na tył do avanta b6 Ośka :cool1:
Opublikowano

Chce kto kiere z b7 s-line ori

masz na myśli darmo???

jestem pierwszy ;]

:decayed:

Opublikowano

Za grosze :decayed:

Opublikowano

Za grosze :decayed:

Porównując z innymi ofertami z działu "Sprzedam" nazywanymi 'okazjami' czy 'tylko dla forumowiczów' zdecydowanie okazja :good:

Opublikowano

Panowie a ma ktoś namiary na jakieś sprężyny -40 na tył do avanta b6 Ośka :cool1:

Zastanawiam się czy nie puścić swojego kompletu H&R -40mm, całkiem możliwe, że w komplecie z amorkami Monroe Reflex...

Opublikowano

ja bym wzial sprezyny na przod

Opublikowano

Panowie a ma ktoś namiary na jakieś sprężyny -40 na tył do avanta b6 Ośka :cool1:

Zastanawiam się czy nie puścić swojego kompletu H&R -40mm, całkiem możliwe, że w komplecie z amorkami Monroe Reflex...

ja bym wzial sprezyny na przod

kurde pomyliło mi się :wallbash: ja bym potrzebował sprężyny -40 na tył też

Opublikowano

ile :mysli:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 08:27_________________________________________________który chętny

http://www.tvn24.pl/-1,1729525,0,1,zwloki-w-silosach-w-_130-st-czekaja-na-wskrzeszenie,wiadomosc.html :naughty:

Opublikowano

Ta pupa :decayed: Tez mam teraz tempomat i pod multi. Ale musi być moduł obsługujący multi z b7. Chyba tylko ten q daje radę ale na pewno nie wiem :mysli:

Spoko dzięki za pomoc[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 20:41_________________________________________________Panowie a ma ktoś namiary na jakieś sprężyny -40 na tył do avanta b6 Ośka :cool1:

kolego mam na tył ale weiteca -30

Opublikowano

Gdzie szukać przyczyny nadmiernego kąta pochylenia koła? Zawias przejrzany i wszystko wydaje się być OK. Kąt właściwy wynosi 0,5° + 0,25°. U mnie dla koła lewego jest ok, natomiast dla prawego mam 2,2°

Opublikowano

wracasz do serii 1BE ?

Opublikowano

Gdzie szukać przyczyny nadmiernego kąta pochylenia koła? Zawias przejrzany i wszystko wydaje się być OK. Kąt właściwy wynosi 0,5° + 0,25°. U mnie dla koła lewego jest ok, natomiast dla prawego mam 2,2°

a skąd pewność że zawias dobry ?
Opublikowano

a skąd pewność że zawias dobry ?

Dlatego napisałem , że wydaje się być OK. Byłem na szarpakach, próbowałem ciągnąć wahacze łyżką i nic. Do tego nic nie stuka, nic nie puka.

Jedyne co mi przychodzi do głowy, to może łożysko w kielichu amortyzatora, ale wolę posłuchać jeszcze opinii