Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wandej nie masz wlepy we wnęce koła zapasowego ? tam jest kod lakieru. Tu masz zaznaczone na żółto który to . W książce serwisowej też jest.

10zp74x.jpg

Miałem ale odpadała już i gdzieś ją rzuciłem i wsiękła :disgust: To jest ten lakier na pewno :good: Po vinie też można dojść tak?

A to co znaczy?? :mysli:

4KC Side and rear windows in heat-insulating

glass

Boczne i tylne szyby w termoizolacyjne :wink4:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wandej nie masz wlepy we wnęce koła zapasowego ? tam jest kod lakieru. Tu masz zaznaczone na żółto który to . W książce serwisowej też jest.

10zp74x.jpg

Miałem ale odpadała już i gdzieś ją rzuciłem i wsiękła :disgust: To jest ten lakier na pewno :good: Po vinie też można dojść tak?

A to co znaczy?? :mysli:

4KC Side and rear windows in heat-insulating

glass

Boczne i tylne szyby w termoizolacyjne :wink4:

Znaczy że jak zapodam czarna skóre to mi sie jajka w lato na twardo nie ugotują?? :decayed:

Opublikowano
:polew: jajka będziesz miał na twardo :tongue4:
Opublikowano

Fajna ta strona z kolorami lakierów. :naughty:

Ja mam LZ5F Sprint Blue Prl :wink4:

Opublikowano

Ciesze się że jest przydatna :)

Opublikowano

Da rade taniej niż to co pokazales. Kratki po 80zl + srodkowy grill 400zł w ASO no i dokladke idzie za 200zł znaleźć :good:

Środkowy najdroższy ale co się poradzi... :wallbash: Cena środkowego dużo zawyżona bo to nie jest tyle warte za kawałek plastiku...

Te boczne to nie ma takiej tragedii jak niecałe 100zł.

Jedynie dokładkę ciężko znaleść w dobrej cenie. Tak do 300zł to bym łyknął od razu.

300+100+100+400. ok.900zł za przód.

Opublikowano

Da rade taniej niż to co pokazales. Kratki po 80zl + srodkowy grill 400zł w ASO no i dokladke idzie za 200zł znaleźć :good:

Środkowy najdroższy ale co się poradzi... :wallbash: Cena środkowego dużo zawyżona bo to nie jest tyle warte za kawałek plastiku...

Te boczne to nie ma takiej tragedii jak niecałe 100zł.

Jedynie dokładkę ciężko znaleść w dobrej cenie. Tak do 300zł to bym łyknął od razu.

300+100+100+400. ok.900zł za przód.

ponoć od C5 pasuje ten środkowy tylko troche trzeba przyszlifować :wink4: No i kosztuje 100zł :decayed:

Opublikowano

Ale dwóch już na to ma :)

Opublikowano

taaa... za***iście, a co z pozostalymi raczkami? na bank nie zrobi :)

Opublikowano

....widziałam zderzak tył S4 do sedana na aledro :wink4:

Ale pod kolor trafic to chyba nie realne :decayed:

moj kolor to mingblau, ale nie wiem jaki to kod :mysli:

Szukaj swojego koloru

http://www.automotivetouchup.com/choosecolor/choosecolor.aspx?year=2001&make=Audi&model=A4

a mojego koloru LX7Z nie ma na tej stronie :disgust:

Opublikowano

..jest tylko zmień se rocznik na 2004 :wink4:

LX7Z Dolphin Gray Prl Exterior

Opublikowano

jak ja mam auto z 2001r

Opublikowano

jak ja mam auto z 2001r

uuu no to cały malowany :polew:

albo wlepka i ksiązka z innego :wink4:

Opublikowano

jak ja mam auto z 2001r

uuu no to cały malowany :polew:

albo wlepka i ksiązka z innego :wink4:

siwy jak bedziesz sprzedawał to pisz że kolor jest z 2004r :polew:

Opublikowano

ale jaja :blink: musze wlepke zobaczyc czy takie same numery co w ksiazce sa

Opublikowano

Panowie mam problem, może się ktoś z czymś takim spotkał, dziś rano jechałem moją a4 i jestem na 110% pewny, że miałem jakieś trochę poniżej 1/4 paliwa, auto stało na parkingu kilka godzin, godzinę temu wróciłem (nie jestem pewny czy świeciła się kontrolka rezerwy, ale na 99 % nie, bo zazwyczaj od razu to widzę) na mieszkanie i wjeżdżając do garażu podziemnego w połowie zjazdu zatrzymałem samochód i go zgasiłem, dlatego, że zapomniałem pilota do bramy garażowej, więc musiałem wyjść z samochodu i zamknąć go ręcznie, wróciłem do samochodu odpaliłem, a tu kontrolka rezerwy, pomyślałem, że stoi na dużym zjeździe i pewnie czujnik paliwa nie jest zanużony, więc jak zjadę na dół to wróci to do normy, a tu nic kontrolka od paliwa ledwo się podnosi, a na fisie pokazuje, że przejadę 0 km, po godzinie poszedłem sprawdzić czy się coś zmieniło czy nie, ale bez rezultatów, wie ktoś o co biega ??? mniej więcej sprawdzałem i nigdzie nie widzę wycieku paliwa !!!

Opublikowano

Panowie mam problem, może się ktoś z czymś takim spotkał, dziś rano jechałem moją a4 i jestem na 110% pewny, że miałem jakieś trochę poniżej 1/4 paliwa, auto stało na parkingu kilka godzin, godzinę temu wróciłem (nie jestem pewny czy świeciła się kontrolka rezerwy, ale na 99 % nie, bo zazwyczaj od razu to widzę) na mieszkanie i wjeżdżając do garażu podziemnego w połowie zjazdu zatrzymałem samochód i go zgasiłem, dlatego, że zapomniałem pilota do bramy garażowej, więc musiałem wyjść z samochodu i zamknąć go ręcznie, wróciłem do samochodu odpaliłem, a tu kontrolka rezerwy, pomyślałem, że stoi na dużym zjeździe i pewnie czujnik paliwa nie jest zanużony, więc jak zjadę na dół to wróci to do normy, a tu nic kontrolka od paliwa ledwo się podnosi, a na fisie pokazuje, że przejadę 0 km, po godzinie poszedłem sprawdzić czy się coś zmieniło czy nie, ale bez rezultatów, wie ktoś o co biega ??? mniej więcej sprawdzałem i nigdzie nie widzę wycieku paliwa !!!

plywak

Opublikowano

mi tez się już tak kiedyś zwiesiło ale dolałem paliwa i zaczęło pokazywać normalnie