marcin_o23 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 pewnie tak bo w b6 nie było znaczka w gril
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 EMBLEMAT S-LINE AUDI NA GRILL NAJLEPSZA JAKOSC HIT (2598492791) - motoAllegro
Bart-S Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Danke:hi:---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ---------- Czy znaczek s-line od b7 w gril pasuje do b6 ? Nie nie pasuje. Dlatego bierze się uchwyt na grill do Quattro i na to nakleja się stickera tego samego co na listwę drzwiową. Grześ dał Wam linka do gotowca z allegro.
tymonA4 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Więc go kupiłem dzieki chłopaki ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Nie ma ktoś do sprzedania ramki 1nk pod manuala:facepalm:
wladi Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Więc go kupiłem dzieki chłopaki ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Nie ma ktoś do sprzedania ramki 1nk pod manuala:facepalm: A ty co auto z części składasz:grin:
Artur82 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 z czarnej kostki pod totelami a z któryc pinów to mogę sprawdzić jutro To są fotele z B6 czy z B7? Czy ja już Tobie nie pisałem jak to podłączyć? Czarną kostkę ma tylko fotel kierowcy czy pasażer też? Sprawdź i podaj które piny są obsadzone i jaki jest kolor danego kabelka. Fotele są z B6...oba maja czarna kostkę.. a piny idą tak: 5- niebieski, 6- żółty 7- zielony 8- brązowy BART`s to jak pomożesz??
domin79 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 jak już wcześniej pisałem wersja USA:wink:
darooo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Bart, czy mogłem Cie dziś widzieć na ulicy Browarnej w Poznaniu (jak się z M1 dojeżdża do wiaduktu Anoninek) o 14:50? Mijały Cie dwie szare B6.
Bart-S Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 z czarnej kostki pod totelami a z któryc pinów to mogę sprawdzić jutro To są fotele z B6 czy z B7? Czy ja już Tobie nie pisałem jak to podłączyć? Czarną kostkę ma tylko fotel kierowcy czy pasażer też? Sprawdź i podaj które piny są obsadzone i jaki jest kolor danego kabelka. Fotele są z B6...oba maja czarna kostkę.. a piny idą tak: 5- niebieski, 6- żółty 7- zielony 8- brązowy BART`s to jak pomożesz?? Tak. Przyjedź to zrobimy to. Bart, czy mogłem Cie dziś widzieć na ulicy Browarnej w Poznaniu (jak się z M1 dojeżdża do wiaduktu Anoninek) o 14:50? Mijały Cie dwie szare B6. Możliwe - Gośka wyleciała dziś na zakupy do Poznania (ja spałem po nocce w pracy).
darooo Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Możliwe - Gośka wyleciała dziś na zakupy do Poznania (ja spałem po nocce w pracy). Na pewno to była Twoja furka Ma ktoś na zbyciu dwa suwaki kratki? Bo w etce widzę tylko jako cały element z kratką? Chyba, że źle patrzę? Zdjęci @risones
Gik Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Panowie, mam do Was prośbę, ile zachodu jest z upgrade MCE B6 Low do B7 High? Bo mam zamiar to ogarnąć samemu w 1 dzień? Dam rade?
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Jak masz wyjmaki i robiłeś już jakąś elektrykę to ogarniesz.
Gik Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Szukam wyjmaków i pinów które będą dobre? Wiem, że już podawałeś to milion razy. Ale robiłem system i już linka w zakładkach nie mam... Modulik zamówiony będzie fajna zabawa podczas urlopu
Bart-S Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Szukam wyjmaków i pinów które będą dobre? Wiem, że już podawałeś to milion razy. Ale robiłem system i już linka w zakładkach nie mam...Modulik zamówiony będzie fajna zabawa podczas urlopu Jak nie masz wyjmaków to igła + agrafka + spinka do włosów i heja
tymonA4 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ma ktoś na zbyciu dwa suwaki kratki? Bo w etce widzę tylko jako cały element z kratką? Chyba, że źle patrzę? Jak chcesz to dam ci cała kratkę środkowa zapłać mi tylko za przesyłkę http://s17.postimage.org/b1vzo6j3v/2012_08_31_14_30_55.jpg Zdjęci @risones
Gik Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 2 godziny szukam pinów.. już mam dość, wszystkie strony przeleciałem na forum i allegro.... radiofabric nie ma pinów w swojej ofercie, a inni... też nie. Jedynie co znalazłem to KONEKTOR PIN JPT WP F280 VW AUDI NA KABEL 0,5-1,00 (2560102038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Konektor pin złącza VW AUDI MERECEDES F063 12szt (2559704218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Brakować mi będzie chyba kilka dużych lub średnich? A może zna ktoś jakiegoś sprzedawce co ma to wszystko u siebie w jednym miejscu? Był bym wdzięczny... Wcześniej kupowałem w ASO, ale przy takiej ilości zapłacę za te bzdety kilka razy więcej niż MCE.
julo23 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Jakby ktoś potrzebował ładny dekor srebrny od B7 ( nie aluminium szczotkowane ani nie rybia łuska tylko to ciemniejsze od szczotkowanego) od kierowcy to mam i mi leży. Stan idealny.
domin79 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 2 godziny szukam pinów.. już mam dość, wszystkie strony przeleciałem na forum i allegro....radiofabric nie ma pinów w swojej ofercie, a inni... też nie. Jedynie co znalazłem to KONEKTOR PIN JPT WP F280 VW AUDI NA KABEL 0,5-1,00 (2560102038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Konektor pin złącza VW AUDI MERECEDES F063 12szt (2559704218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Brakować mi będzie chyba kilka dużych lub średnich? A może zna ktoś jakiegoś sprzedawce co ma to wszystko u siebie w jednym miejscu? Był bym wdzięczny... Wcześniej kupowałem w ASO, ale przy takiej ilości zapłacę za te bzdety kilka razy więcej niż MCE. no mam wszystko co Ci potrza:wink:
tymonA4 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Nie chce kto wyłączenia auto trochę styrany ale nie za bardzo za110zl z przesyłka
Rekomendowane odpowiedzi