Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie tak bo w b6 nie było znaczka w gril

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ----------

Czy znaczek s-line od b7 w gril pasuje do b6 ?

Nie nie pasuje. Dlatego bierze się uchwyt na grill do Quattro i na to nakleja się stickera tego samego co na listwę drzwiową. Grześ dał Wam linka do gotowca z allegro.

Opublikowano

Więc go kupiłem dzieki chłopaki :hi:

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

Nie ma ktoś do sprzedania ramki 1nk pod manuala:facepalm:

Opublikowano
Więc go kupiłem dzieki chłopaki :hi:

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

Nie ma ktoś do sprzedania ramki 1nk pod manuala:facepalm:

A ty co auto z części składasz:grin:
Opublikowano
z czarnej kostki pod totelami a z któryc pinów to mogę sprawdzić jutro

To są fotele z B6 czy z B7? Czy ja już Tobie nie pisałem jak to podłączyć?

Czarną kostkę ma tylko fotel kierowcy czy pasażer też?

Sprawdź i podaj które piny są obsadzone i jaki jest kolor danego kabelka.

Fotele są z B6...oba maja czarna kostkę..

a piny idą tak:

5- niebieski,

6- żółty

7- zielony

8- brązowy

BART`s to jak pomożesz??

Opublikowano

jak już wcześniej pisałem wersja USA:wink:

Opublikowano

Bart, czy mogłem Cie dziś widzieć na ulicy Browarnej w Poznaniu (jak się z M1 dojeżdża do wiaduktu Anoninek) o 14:50? Mijały Cie dwie szare B6.

Opublikowano
z czarnej kostki pod totelami a z któryc pinów to mogę sprawdzić jutro

To są fotele z B6 czy z B7? Czy ja już Tobie nie pisałem jak to podłączyć?

Czarną kostkę ma tylko fotel kierowcy czy pasażer też?

Sprawdź i podaj które piny są obsadzone i jaki jest kolor danego kabelka.

Fotele są z B6...oba maja czarna kostkę..

a piny idą tak:

5- niebieski,

6- żółty

7- zielony

8- brązowy

BART`s to jak pomożesz??

Tak. Przyjedź to zrobimy to.

Bart, czy mogłem Cie dziś widzieć na ulicy Browarnej w Poznaniu (jak się z M1 dojeżdża do wiaduktu Anoninek) o 14:50? Mijały Cie dwie szare B6.

Możliwe - Gośka wyleciała dziś na zakupy do Poznania (ja spałem po nocce w pracy).

Opublikowano

Możliwe - Gośka wyleciała dziś na zakupy do Poznania (ja spałem po nocce w pracy).

Na pewno to była Twoja furka :wink:

Ma ktoś na zbyciu dwa suwaki kratki? Bo w etce widzę tylko jako cały element z kratką? Chyba, że źle patrzę?

2012_08_31_14_30_55.jpg

Zdjęci @risones

Opublikowano

Panowie, mam do Was prośbę, ile zachodu jest z upgrade MCE B6 Low do B7 High? :) Bo mam zamiar to ogarnąć samemu w 1 dzień? Dam rade?

Opublikowano

Jak masz wyjmaki i robiłeś już jakąś elektrykę to ogarniesz.

Opublikowano

Szukam wyjmaków i pinów :) które będą dobre? Wiem, że już podawałeś to milion razy. Ale robiłem system i już linka w zakładkach nie mam...

Modulik zamówiony będzie fajna zabawa podczas urlopu :)

Opublikowano

qZz8m.jpg

No to świetnie...

Opublikowano
Szukam wyjmaków i pinów :) które będą dobre? Wiem, że już podawałeś to milion razy. Ale robiłem system i już linka w zakładkach nie mam...

Modulik zamówiony będzie fajna zabawa podczas urlopu :)

Jak nie masz wyjmaków to igła + agrafka + spinka do włosów i heja :decayed:

Opublikowano

2 godziny szukam pinów.. już mam dość, wszystkie strony przeleciałem na forum i allegro....

radiofabric nie ma pinów w swojej ofercie, a inni... też nie. Jedynie co znalazłem to

KONEKTOR PIN JPT WP F280 VW AUDI NA KABEL 0,5-1,00 (2560102038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Konektor pin złącza VW AUDI MERECEDES F063 12szt (2559704218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Brakować mi będzie chyba kilka dużych lub średnich?

A może zna ktoś jakiegoś sprzedawce co ma to wszystko u siebie w jednym miejscu? Był bym wdzięczny...

Wcześniej kupowałem w ASO, ale przy takiej ilości zapłacę za te bzdety kilka razy więcej niż MCE.

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował ładny dekor srebrny od B7 ( nie aluminium szczotkowane ani nie rybia łuska tylko to ciemniejsze od szczotkowanego) od kierowcy to mam i mi leży.

Stan idealny.

Opublikowano
2 godziny szukam pinów.. już mam dość, wszystkie strony przeleciałem na forum i allegro....

radiofabric nie ma pinów w swojej ofercie, a inni... też nie. Jedynie co znalazłem to

KONEKTOR PIN JPT WP F280 VW AUDI NA KABEL 0,5-1,00 (2560102038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Konektor pin złącza VW AUDI MERECEDES F063 12szt (2559704218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Brakować mi będzie chyba kilka dużych lub średnich?

A może zna ktoś jakiegoś sprzedawce co ma to wszystko u siebie w jednym miejscu? Był bym wdzięczny...

Wcześniej kupowałem w ASO, ale przy takiej ilości zapłacę za te bzdety kilka razy więcej niż MCE.

no mam wszystko co Ci potrza:wink:

Opublikowano

Nie chce kto wyłączenia auto trochę styrany ale nie za bardzo :D za110zl z przesyłka