Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajne fele :naughty:

MPFnF9N.jpg

Opublikowano
200536b29a32a92dbf40995.jpg
Opublikowano

Siema, mam pytanie do badaczy Pisma Świętego:grin: powiedzcie mi co i jak z tymi gratami czy te gwizdki to Bose:whistling::whistling:

out.php?i=492775_dsc-2525.jpg

Opublikowano
Siema, mam pytanie do badaczy Pisma Świętego:grin: powiedzcie mi co i jak z tymi gratami czy te gwizdki to Bose:whistling::whistling:

http://fotoo.pl//out.php?i=492775_dsc-2525.jpg

gwizdki są takie same czy bose czy nie :wink:

---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ----------

to ciut taniej :decayed:

Opublikowano

nom rejczel :wink:

------

spotkała mnie przypadłość w postaci nie wracającej do końca klamki wew. i teraz pytanie - czy sprężynka klamki z b5 podejdzie do b6 czy jest inna?

Opublikowano

gwizdki są takie same czy bose czy nie :wink:

---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ----------

to ciut taniej :decayed:

Józek co Ty się wpierdzielasz jak się nie znasz:grin: a tak na poważnie to wiem że tyle są inne niż pozostałe jak pytam czy te co wkleiłem to Bose??
Opublikowano
:facepalm: a ja Ci mówię że czytałem (jakiś zielony pisał) że gwizdki z przodu czy bose czy normalne niczym się nie różnią :decayed: mają nawet te same numerki
Opublikowano

Józek czytaj dokładnie co ja piszę:doh: ja nie mówię o przodzie, mówię przecież że z tyłu są inne i czy te które wkleiłem to właśnie takie czy to te przednie, najlepiej jak by ktoś w Etce sprawdził:naughty:

Opublikowano

aha o to Ci chodzi :facepalm::grin: spoko luz, czaje teraz ze chodzi Ci o tył :decayed:

Opublikowano
aha o to Ci chodzi :facepalm::grin: spoko luz, czaje teraz ze chodzi Ci o tył :decayed:
No właśnie i chciałem się dowiedzieć czy te ze zdjęcia to te tylne Bose czy zwykłe:naughty:
Opublikowano

w tym to nie pomogę, mogę tylko powiedzieć że przód jest taki sam :decayed:

Opublikowano

Tyle to i ja wiedziałem :tongue::glupek2:

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

Acha i jeszcze jedna rzecz dzisiaj dorwałem listwę oświetleniową do tylnej klapy i okazało się że ta moja ma zamek a ta którą dostałem jest bez czy lepiej wyciągnąć zamek czy da radę w tej nowej listwie nawiercić otwór na zamek:whistling: chociaż powiem że ten mój zamek to też nie wygląda dobrze jest już mocno zaśniedziały:kwasny:

Opublikowano

Potrzebuje numer tego węża co idzie za turbo i jego obejmy w kształcie wykrzywionej litery U.

I Spinki przedniego nadkola na śrubokręt.

Opublikowano

a ja potrzebuję taki sam wąż z kwasówki + silikoni i objemki :decayed:

Opublikowano

Te gwizdki są z A6 C6 :wink:

Gwizdki do A4 B6:

- przód 8E0 035 399

- tył 8E0 035 399 A

Opublikowano

jak ten czas szybko płynie :wink: