Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak będę chciał kupić EGR do mojego auta to na co muszę zwrócić uwagę ? A może ktoś ma ?

Opublikowano

nie znam sie na lotkach z sedana. tanio było wiec wrzuciłem :decayed:

Opublikowano

laminat

Opublikowano

Przydałaby się fotka od spodu, wtedy byłoby wiadomo, ale nie będę do gościa dzwonił o tej porze ;)

Tapnięte z SGS III

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

laminat

Tak mówisz a sam kupisz :decayed:

Nie no w sumie trochę nierowną ma powierzchnię, ale człowiek widzi to co chce wiedzieć :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

wystawia dalej klape z tego auta bez otworów, jakby to była ori lotka byłyby zdjęcia z dwóch stron i pewnie cena nie taka okazyjna :grin:

Opublikowano

Ale stan pogotowia przez chwilę był :grin:

Ciśnienie podniesione ;)

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Przecież to nie EGR do AVF/AWX

Opublikowano

ten nie podejdzie ,do ciebie jest ten z klapą gaszącą i z jednej strony szybkozłącze

Opublikowano

racja :doh::facepalm:

Opublikowano

:siema:

Kurna wczoraj auto umysłem co by na sercu lżej było i dzisiaj od nowa uje....na po antenę :doh: już bym chętnie czarnucha wypastował odkurzył a tu warunki cały czas .....

Opublikowano
:siema:

Kurna wczoraj auto umysłem co by na sercu lżej było i dzisiaj od nowa uje....na po antenę :doh: już bym chętnie czarnucha wypastował odkurzył a tu warunki cały czas .....

mam to samo :kwasny: , cały czas deszczem napierda...

Opublikowano

Pany pytanie a mianowicie czy na walku rozrzadu w AWXie znajduja sie dwa uszczelniacze z tylu silnika i z przodu od strony rozrzadu czy tylko od strony rozrzadu ?

Czy poza mozliwoscia wycieku oleju z pod pokrywy zaworow istnieje jeszcze jakies miejsce chodzi mi od tylnej strony silnika gdzie olej moze napier...... :facepalm: ????

Wiem napewno , ze musze wymienic pokrywe zaworow na nowa bo to juz 3-cia ori uszczelka z ASO , nowe wszystkie sruby i dalej olej cieknie z pod pokrywy ale jak wczoraj znalazlem plamy oleju pod autem , cala spodnia oslona silnika uje.... w oleju i zajzalem pod maske to sie przerazilem.

Z tego co udalo mi sie w ciemnosciach wczoraj po robocie dojzec to cieknie mi olej od tylnej strony silnika ale tak bardziej na samym rogu silnika (tylny lewy rog silnika) od strony EGRu ale nie z samego EGR tylko z pod pokrywy i zastanawiam sie czy w tylnej czesci silnika walek rozrzadu tez posiada jakis uszczelniacz czy tylko ten jeden od strony rozrzadu ?

Mysle nad cieknacym uszczelniaczem gdyz problem cieknacego oleju zaczol sie od 2011r. po wymianie szklanek w jednym z Gorzowski warsztatow :wallbash: ale wtedy to bylo delikatne saczenie sie oleju z pod pokrywy zaworow , wymienilem dwa razy uszczelke i dalej to samo , wkoncu zalozylem juz 3-cia nowa ori uszczelke , nowe sruby , dokrecone z odpowiednim momentem i byl spokuj moze z dwa miesiace az wkoncu olej zaczol napier........

Zna moze ktos z Was numer ori pokrywy zaworow do A4 AWX 2001r ?

Opublikowano

Panowie kupiłem włącznik świateł z końcówką A. Ja posiadam bez żadnej literki. Przy zmianie trzeba coś zmostkować czy zmienić piny? Jest jakiś DIY na ten temat?

Opublikowano

1726_220943158047436_946387001_n.jpg

:kox:

Opublikowano

Kupię belke przednią do B6 i chłodnice wody do AYM automat.

Opublikowano

panowie...i pani:decayed: ile można krzyknąć za guzik pdc w fajnym stanie bez chromu?