Opublikowano 21 Marca 201313 l Panowie jakby ktoś był zainteresowany zbieramy osoby chetne na tipy i dp grupowo w dobrej cenie do 1.8T http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/grupowy-zakup-downpipe-tip-1-8t-265825/
Opublikowano 21 Marca 201313 l jak będę chciał kupić EGR do mojego auta to na co muszę zwrócić uwagę ? A może ktoś ma ?
Opublikowano 21 Marca 201313 l AUDI A4 B6 SEDAN SPOJLER LOTKA NA KLAPE TYL (3120479369) - motoAllegro Ori? Tapnięte z SGS III
Opublikowano 21 Marca 201313 l AUDI A4 B6 SEDAN SPOJLER LOTKA NA KLAPE TYL (3120479369) - motoAllegro to ori ????????
Opublikowano 21 Marca 201313 l Przydałaby się fotka od spodu, wtedy byłoby wiadomo, ale nie będę do gościa dzwonił o tej porze Tapnięte z SGS III ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- laminat Tak mówisz a sam kupisz Nie no w sumie trochę nierowną ma powierzchnię, ale człowiek widzi to co chce wiedzieć Tapnięte z SGS III
Opublikowano 21 Marca 201313 l wystawia dalej klape z tego auta bez otworów, jakby to była ori lotka byłyby zdjęcia z dwóch stron i pewnie cena nie taka okazyjna
Opublikowano 21 Marca 201313 l Ale stan pogotowia przez chwilę był Ciśnienie podniesione Tapnięte z SGS III
Opublikowano 21 Marca 201313 l ZAWÓR EGR 1.9 2.0 TDI VW SEAT AUDI 038 131 501 AN (3051601167) - motoAllegro warto brać takie cos czy sie nie pchać w to ?
Opublikowano 21 Marca 201313 l ZAWÓR EGR 1.9 2.0 TDI VW SEAT AUDI 038 131 501 AN (3051601167) - motoAllegrowarto brać takie cos czy sie nie pchać w to ? ten nie podejdzie ,do ciebie jest ten z klapą gaszącą i z jednej strony szybkozłącze
Opublikowano 22 Marca 201313 l Kurna wczoraj auto umysłem co by na sercu lżej było i dzisiaj od nowa uje....na po antenę już bym chętnie czarnucha wypastował odkurzył a tu warunki cały czas .....
Opublikowano 22 Marca 201313 l Kurna wczoraj auto umysłem co by na sercu lżej było i dzisiaj od nowa uje....na po antenę już bym chętnie czarnucha wypastował odkurzył a tu warunki cały czas ..... mam to samo , cały czas deszczem napierda...
Opublikowano 22 Marca 201313 l Pany pytanie a mianowicie czy na walku rozrzadu w AWXie znajduja sie dwa uszczelniacze z tylu silnika i z przodu od strony rozrzadu czy tylko od strony rozrzadu ? Czy poza mozliwoscia wycieku oleju z pod pokrywy zaworow istnieje jeszcze jakies miejsce chodzi mi od tylnej strony silnika gdzie olej moze napier...... ???? Wiem napewno , ze musze wymienic pokrywe zaworow na nowa bo to juz 3-cia ori uszczelka z ASO , nowe wszystkie sruby i dalej olej cieknie z pod pokrywy ale jak wczoraj znalazlem plamy oleju pod autem , cala spodnia oslona silnika uje.... w oleju i zajzalem pod maske to sie przerazilem. Z tego co udalo mi sie w ciemnosciach wczoraj po robocie dojzec to cieknie mi olej od tylnej strony silnika ale tak bardziej na samym rogu silnika (tylny lewy rog silnika) od strony EGRu ale nie z samego EGR tylko z pod pokrywy i zastanawiam sie czy w tylnej czesci silnika walek rozrzadu tez posiada jakis uszczelniacz czy tylko ten jeden od strony rozrzadu ? Mysle nad cieknacym uszczelniaczem gdyz problem cieknacego oleju zaczol sie od 2011r. po wymianie szklanek w jednym z Gorzowski warsztatow ale wtedy to bylo delikatne saczenie sie oleju z pod pokrywy zaworow , wymienilem dwa razy uszczelke i dalej to samo , wkoncu zalozylem juz 3-cia nowa ori uszczelke , nowe sruby , dokrecone z odpowiednim momentem i byl spokuj moze z dwa miesiace az wkoncu olej zaczol napier........ Zna moze ktos z Was numer ori pokrywy zaworow do A4 AWX 2001r ?
Opublikowano 22 Marca 201313 l Panowie kupiłem włącznik świateł z końcówką A. Ja posiadam bez żadnej literki. Przy zmianie trzeba coś zmostkować czy zmienić piny? Jest jakiś DIY na ten temat?
Opublikowano 22 Marca 201313 l panowie...i pani:decayed: ile można krzyknąć za guzik pdc w fajnym stanie bez chromu?