Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co tam u Artura rezacie ? :naughty:

już wyrezane jest w drodze do domu :decayed: ja to i tak tylko światło przynieś podaj pozamiataj i światło pogaś :decayed:

---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ----------

jaka jest taka normalna cena za cały zestaw bose do sedana , chodzi mi o głośniki w drzwi , subwoofer i wzmak ?

Powiem Ci w sedanie jest hujnia totalna z bose :wink: ale dasz wzmaka i głośnik basowy i już zrobi robotę

ja dołożyłem drugiego basiora z A6 właśnie i teraz gra jak powinno :decayed:

to chyba masz ze słuchem coś nie teges bo zakładałem ostatnio jednemu angolowi RnS-e do A4 B7 w sedanie z bose na pokładzie i dźwięk nagłośnienia zepsuł mi głowę

Na badaniach wyszło ze ok ze słuchem mam ;) ja tez mam ori bose w seri i jakos mnie to nie zadziwia :wink:

to wsiądź do sedana gdzie są te gów.ni.ane głośniki Nokia , to się przekonasz , według mnie jest przepaść

---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------

a z jakiej A6 masz tą tubę i jak masz to podłączone

no może i tak bo ja od początku mam bose i już za mało tak samo apetyt rośnie

dorzuciułęm z A6 avant i podłączyłem pod swój ori wzmak daje na dwa głośniki basowe :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...

no może i tak bo ja od początku mam bose i już za mało tak samo apetyt rośnie

dorzuciułęm z A6 avant i podłączyłem pod swój ori wzmak daje na dwa głośniki basowe :naughty:

ale z której A6

Opublikowano

c5:wink:

Opublikowano

Bose z C5 daje radeeee :naughty: ps a Doniek wsadza drugą tubę ?? :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Bose z C5 daje radeeee :naughty: ps a Doniek wsadza drugą tubę ?? :decayed:

no ma chęć tylko nie ma za bardzo gdzie :decayed: co do Twojego Pw ja to na allegro gdzieś widziałem :naughty:

Opublikowano

ale jak.. przeca ja co chwila szukam :kwasny:

ludzie chyba nie wiedza co sprzedaja i nazywaja przyciski audi :decayed:

Opublikowano

Te rympałka, masz jeszcze takie spryski mgiełkowe na magazynie?:decayed: Podejda mi do c6?

Opublikowano

Artur meludje, że już jest w domu :decayed:

Dzięki Domin i Marcino za mega rezanko i pyszne chlanko :decayed:

PS. a co wyrezane to bedzie jak się wyspie w moim wątku :naughty: a jest się czym chwalić :banan:

Opublikowano

nie słuchałem bose w a6 ale domyślam się że jest na pewno lepsze, w b6 porównując do serii czuć różnicę, jest po prostu lepiej, koszty nie są jakieś powalające porównując z innymi modami więc warto

Opublikowano

Panowie potrzebuje na szybko zderzak sline pod spryski. Cos ktos wie?

Opublikowano
tak 1 2 3 :naughty: fajnie ci powiem to gra, dla mnie więcej nie trzeba

dokładnie bose jest świetne w b6, w b5 też gra w miarę ale do b6 to się chowa :wink:

a słuchaliście bose w A6 C5 :decayed:

nie :decayed:

to powiem że robi robotę i B6 się chowa :thumbup1:

zaciekawiłeś mnie teraz :wink: jestem też ciekawy jak jest z B&O w porównaniu do bose, widziałem parę filmików ale to nigdy nie jest to co na żywo w ucho wpada :decayed:

W B8 podobno zacnie gra, ale ten sam zestaw wpakowali do A5 i tam podobno jest kiszka, bo inaczej dźwięk się niesie...

Opublikowano

Mam porównanie jak gra Bose w moim B6 i B&O w B8 kuzyna (też Avant) i nie ma jakiejś wielkiej przepaści. Na pewno w B&O średnica jest bardziej wycofana i na górze słychać więcej szczegółów, aczkolwiek w niektórych partiach potrafi zakłuć w uszy. Co do poziomu basu jest podobnie, rzekłbym że nie ma różnicy.

Dla mnie oba systemy moga zagrać lepiej jeśli zajmiemy się wytłumieniem drzwi i lepsza aplikacją wooferów - np dystanse z MDF, albo chociaż usztywnienie tego fabrycznego pierścienia

Opublikowano

Pożyczy ktoś 20 zł w mBanku? Brakuje mi do pewnej pierdoły a za 9 godzin kończy się czas :thumbdown:

Opublikowano

...co do BOSE. Gra lepiej ale... nie podoba mi się ustawienie EQ. Barwa jest jakaś "dziwna". Najlepszy efekt uzyskałem podłączając BOSE do ori wiązki Sound Systemu a zatem wzmak BOSE + głośniki BOSE + przód nadal podłączony pasywnie + podkręcenie nieco tonów na wskaźnikach RNS-E.

---------- Post dopisany at 15:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

Marcin auto wygląda OK - nie jest jakoś specjalnie wyposażone ale dla żony będzie w sam raz. Przebieg coś niski a pewnie jak sprawdzisz auto po VINie to wyjdzie, że nie było serwisu (bo to auto z Francji).

Opublikowano

Dziwne jest to, że u mnie w a6 np jest Bose ale bez suba z tyłu. Muszę poczytać bo jest opcja włożenia suba od Q5 czy Q7 w koło zapasowe