Opublikowano 25 Maja 201313 l No dokładnie to jest przecież licytacja wiążąca:eek: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 25 Maja 201313 l Dziwne że w ciągu 3h nagle znalazło się 20osób które są w stanie zapłacić 80-100tys za malacza
Opublikowano 25 Maja 201313 l a spadkobierca majątku oddsprzedał malcika za 13tysi,ciekawie co teraz czuje jak widzi aukcje :facepalm:
Opublikowano 25 Maja 201313 l a spadkobierca majątku oddsprzedał malcika za 13tysi,ciekawie co teraz czuje jak widzi aukcje :facepalm: pewnie myślał wtedy że to dużo ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- 117tyś
Opublikowano 25 Maja 201313 l a spadkobierca majątku oddsprzedał malcika za 13tysi,ciekawie co teraz czuje jak widzi aukcje :facepalm: pewnie myślał wtedy że to dużo ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- 117tyś no to już raczej dla jaj ktos podbija
Opublikowano 25 Maja 201313 l No jak kuźwa dla jaj.........jak wygra licytację to będzie musiał kupić ale na stówę aukcja jest ustawiona:whistling:
Opublikowano 25 Maja 201313 l No jak kuźwa dla jaj.........jak wygra licytację to będzie musiał kupić ale na stówę aukcja jest ustawiona:whistling: no prosze cie nie powiesz mi ze tylu chetnych jest
Opublikowano 25 Maja 201313 l a spadkobierca majątku oddsprzedał malcika za 13tysi,ciekawie co teraz czuje jak widzi aukcje :facepalm: pewnie myślał wtedy że to dużo ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- 117tyś Kupujący też myślał, że dużo Swoją drogą dużo portali + radio nagłośniło aukcję Historia jest prosta: człowiek, który go odziedziczył skontaktował się ze swoim znajomym prowadzącym autokomis w Piotrkowie. Pan od niechcenia pojechał do garażu zobaczyć maluszka, zrobił jedno zdjęcie i dał ogłoszenie które było praktycznie nie do znalezienia. Niebotyczna suma, jedno zdjęcie z telefonu i jedno zdanie: maluch jest nowy.“Pojechałem na drugi dzień z czystej ciekawości zobaczyć maluszka bo cena była naprawdę wysoka i miałem nadzieje że maluch jest rzeczywiście nowy. Był. Gdy wszedłem do garażu już wiedziałem że jest mój! Pan który pośredniczył w transakcji (komisant) nie potrafił zrozumieć mojego zachwytu i tego, że zapłaciłem za auto na miejscu.”
Opublikowano 25 Maja 201313 l są też takie głosy: "Coś mi nie gra... a pamiętam, ba! - byłem pasażerem paru kolejnych sztuk 126p. Klapa (bo nie maska) silnika ma już "nowszy" kształt nacięć wlotów powietrza. Jeśli jest to rocznik '79 - to brakuje jednego, wąskiego rzędu nacięć, na zewnątrz. Tak samo z emblematem "Licencja FIAT" -- tylko pierwsze lata produkcji - taki miały umieszczany, w roku 1977 była to wielka rzadkość - RARYTAS! Powiew zachodu. Jedynie wersje eksportowe je miały. W 1978 zaprzestano ich umieszczania zupełnie. Pamiątką po tym znaczku były przez następnych parę lat (2-3) - gustowne gumowe zaślepki w tym miejscu. Moim zdaniem - to nie jest żaden CUDOWNIE ZAPOMNIANY egzemplarz ale, po prostu -- tzw. "składak". Dobrze przybunkrowany w garażu przez jakiegoś zaradnego człowieka. Auto ma elementy z różnych lat produkcji cool story on Bardzo wielu ludzi - w tych (też i moich!) czasach, mając "dojścia" - po kolei kupowało; karoserię, silnik, elementy zawieszenia, skrzynię, most itd itd itd - po znajomych hurtowniach by w Polmozbycie na fuchę - robić po kawałku swój wymarzony samochód. Normalną drogą nie było przecież sposobu - by samochód nabyć. Chyba, że mając w pip kasiory -- szło się albo do Pewexu albo na giełdę i płaciło x10..." zassane z forum ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- 120 400 zł :shock3:
Opublikowano 25 Maja 201313 l Artur, szukałeś znaczka bose ? tu masz maskownice w dobrej cenie jak co A4 B6 KRATKA GLOSNIKA LEWY PRZOD BOSE GRANAT (3274200146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 25 Maja 201313 l Artur, szukałeś znaczka bose ? tu masz maskownice w dobrej cenie jak co A4 B6 KRATKA GLOSNIKA LEWY PRZOD BOSE GRANAT (3274200146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dZieki za pamieć ale znaczek juz nagrany
Opublikowano 25 Maja 201313 l No jak kuźwa dla jaj.........jak wygra licytację to będzie musiał kupić ale na stówę aukcja jest ustawiona:whistling: Mi czasem też kumpel podbije i jakoś nigdy mi nie zapłacił jak wygrał aukcję ale skąd Ty wladi możesz o tym wiedzieć skoro nie masz kolegów
Opublikowano 25 Maja 201313 l No w sumie masz rację tego nie wiem bo Ci kumpel podbija zawsze kakaowe oczko:polew::polew::polew:
Opublikowano 25 Maja 201313 l No w sumie masz rację tego nie wiem bo Ci kumpel podbija zawsze kakaowe oczko:polew::polew::polew: A potem stawia stempel, że już podbity
Opublikowano 25 Maja 201313 l no dobra, ale jak kumpel kupi to od 120 klocków jest w pip prowizji:whistling:
Opublikowano 26 Maja 201313 l To jest licytacja jak szło od złotówki to chyba dużej prowizji nie było. Gorzej jak by mial kup teraz 120k pln to wtedy prowizja niezła :-D tak mi się wydaje hmm