Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dokładnie to jest przecież licytacja wiążąca:eek:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziwne że w ciągu 3h nagle znalazło się 20osób które są w stanie zapłacić 80-100tys za malacza :whistling:

Opublikowano

Może ktoś swój podbija, a pod koniec wycofają ostatnią ofertę :eusathink:

Opublikowano

a spadkobierca majątku oddsprzedał malcika za 13tysi,ciekawie co teraz czuje jak widzi aukcje :facepalm::facepalm:

Opublikowano

No to nie zrobił "biznesa" :decayed:

Opublikowano

zrobił interes życia :polew:

Opublikowano
a spadkobierca majątku oddsprzedał malcika za 13tysi,ciekawie co teraz czuje jak widzi aukcje :facepalm::facepalm:

:shock3::doh: pewnie myślał wtedy że to dużo :whistling:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

117tyś :shock3:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

no to już raczej dla jaj ktos podbija :facepalm:

Opublikowano

No jak kuźwa dla jaj.........jak wygra licytację to będzie musiał kupić:facepalm: ale na stówę aukcja jest ustawiona:whistling:

Opublikowano
No jak kuźwa dla jaj.........jak wygra licytację to będzie musiał kupić:facepalm: ale na stówę aukcja jest ustawiona:whistling:

no prosze cie nie powiesz mi ze tylu chetnych jest :grin::polew:

Opublikowano

Kupujący też myślał, że dużo :decayed: Swoją drogą dużo portali + radio nagłośniło aukcję ;)

Historia jest prosta: człowiek, który go odziedziczył skontaktował się ze swoim znajomym prowadzącym autokomis w Piotrkowie. Pan od niechcenia pojechał do garażu zobaczyć maluszka, zrobił jedno zdjęcie i dał ogłoszenie które było praktycznie nie do znalezienia. Niebotyczna suma, jedno zdjęcie z telefonu i jedno zdanie: maluch jest nowy.

“Pojechałem na drugi dzień z czystej ciekawości zobaczyć maluszka bo cena była naprawdę wysoka i miałem nadzieje że maluch jest rzeczywiście nowy. Był. Gdy wszedłem do garażu już wiedziałem że jest mój! Pan który pośredniczył w transakcji (komisant) nie potrafił zrozumieć mojego zachwytu i tego, że zapłaciłem za auto na miejscu.”

Opublikowano

są też takie głosy:

"Coś mi nie gra... a pamiętam, ba! - byłem pasażerem paru kolejnych sztuk 126p.

Klapa (bo nie maska) silnika ma już "nowszy" kształt nacięć wlotów powietrza. Jeśli jest to rocznik '79 - to brakuje jednego, wąskiego rzędu nacięć, na zewnątrz.

Tak samo z emblematem "Licencja FIAT" -- tylko pierwsze lata produkcji - taki miały umieszczany, w roku 1977 była to wielka rzadkość - RARYTAS! Powiew zachodu. Jedynie wersje eksportowe je miały. W 1978 zaprzestano ich umieszczania zupełnie.

Pamiątką po tym znaczku były przez następnych parę lat (2-3) - gustowne gumowe zaślepki w tym miejscu.

Moim zdaniem - to nie jest żaden CUDOWNIE ZAPOMNIANY egzemplarz ale, po prostu -- tzw. "składak".

Dobrze przybunkrowany w garażu przez jakiegoś zaradnego człowieka. Auto ma elementy z różnych lat produkcji :)

cool story on

Bardzo wielu ludzi - w tych (też i moich!) czasach, mając "dojścia" - po kolei kupowało; karoserię, silnik, elementy zawieszenia, skrzynię, most itd itd itd - po znajomych hurtowniach by w Polmozbycie na fuchę - robić po kawałku swój wymarzony samochód.

Normalną drogą nie było przecież sposobu - by samochód nabyć. Chyba, że mając w pip kasiory -- szło się albo do Pewexu albo na giełdę i płaciło x10..."

zassane z forum :shock3:

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

120 400 zł :shock3::shock3::shock3:

Opublikowano
Opublikowano

dZieki za pamieć ale znaczek juz nagrany :kox:

Opublikowano

już naruchany chyba :grin:

Opublikowano

Mi czasem też kumpel podbije i jakoś nigdy mi nie zapłacił jak wygrał aukcję :decayed: ale skąd Ty wladi możesz o tym wiedzieć skoro nie masz kolegów :decayed:

Opublikowano

No w sumie masz rację tego nie wiem bo Ci kumpel podbija zawsze kakaowe oczko:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
No w sumie masz rację tego nie wiem bo Ci kumpel podbija zawsze kakaowe oczko:polew::polew::polew::polew::polew:

A potem stawia stempel, że już podbity :grin:

Opublikowano

no dobra, ale jak kumpel kupi to od 120 klocków jest w pip prowizji:whistling:

Opublikowano

To jest licytacja jak szło od złotówki to chyba dużej prowizji nie było. Gorzej jak by mial kup teraz 120k pln to wtedy prowizja niezła :-D tak mi się wydaje hmm