Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

patrze wlasnie na swoje i na fotke z aukcji to moge powiedziec ze nie:whistling:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ile w ASO kratka halogenu s-line ?

Opublikowano
89 zł
Opublikowano

w getem 89 zł, więc w Aso pewnie z 95-98 zł :)

Opublikowano

Ktorej potrzebujesz mam nowki ori dawaj na pw

Opublikowano

w getem 89 zł, więc w Aso pewnie z 95-98 zł :)

dzięki bo są na allegro po 100zł i się zastanawiałem ile kosztuje w aso :wink:

Opublikowano
ok i powiedz mi w jaki sposób zdiagnozować czy przekaźnik jest walnięty jak czyszczenie styków nie pomoże? To świec narazie nie będe ruszał

Wyczyść styki i zamontuj - jak znów będzie wywalać to podmień przekaźnik z innego AVF.

Barts moze bedziesz wiedział ktory bezpiecznik odpowiada za sterowanie komputerem?? NR 12 gniazdo diagnostyczne 10A ??

Bezpiecznik nie steruje komputerem :wink: Co najwyżej może go zasilić... ECU zasila kilka bezpieczników - jeden z nich jest tam gdzie przekaźnik świec (pierwszy na wewnętrznej ściance licząc od frontu auta).

własnie chodzi mi zasilanie ecu to bedzie ten 12??

Wyjaśnij może o co chodzi bo inaczej to pytanie o bezpiecznik takie z d*py...

Opublikowano

ja tylko dałem link i napisalem tak jak w aukcji pisze

Opublikowano
ok i powiedz mi w jaki sposób zdiagnozować czy przekaźnik jest walnięty jak czyszczenie styków nie pomoże? To świec narazie nie będe ruszał

Wyczyść styki i zamontuj - jak znów będzie wywalać to podmień przekaźnik z innego AVF.

Barts moze bedziesz wiedział ktory bezpiecznik odpowiada za sterowanie komputerem?? NR 12 gniazdo diagnostyczne 10A ??

Bezpiecznik nie steruje komputerem :wink: Co najwyżej może go zasilić... ECU zasila kilka bezpieczników - jeden z nich jest tam gdzie przekaźnik świec (pierwszy na wewnętrznej ściance licząc od frontu auta).

własnie chodzi mi zasilanie ecu to bedzie ten 12??

Wyjaśnij może o co chodzi bo inaczej to pytanie o bezpiecznik takie z d*py...

OK juz znalazlem bezpiecznik ktory odcina caly komputer jest pod pokrywa kolo ecu 15A:wink:

Opublikowano

Ma ktoś na zbyciu silniczek szyby kierowcy obsługujący pamięć fotela?

Opublikowano
Ma ktoś na zbyciu silniczek szyby kierowcy obsługujący pamięć fotela?

Kasiorka Ci doszła ;)?

Opublikowano

bart sprawdzalem przekaźnik i świece i jest wszystko ok to chyba jakiś bład po tych deszczach wystapil ale odkrecic sroby od kabiny pokrywy ecu to trzeba sie dobrze nagimnastykować bez ściągania wycieraczek i podszybia

Opublikowano
bart sprawdzalem przekaźnik i świece i jest wszystko ok to chyba jakiś bład po tych deszczach wystapil ale odkrecic sroby od kabiny pokrywy ecu to trzeba sie dobrze nagimnastykować bez ściągania wycieraczek i podszybia

Odpowiedniej grubości nasadka + mała grzechotka i nie ma problemu :wink: Co to znaczy wszystko dobrze? Spodziewałeś się mułu na stykach ? Czasem troszkę syfu/śniedzi wystarczy aby przekaźnik wariował. Wyczyściłeś i zamontowałeś to teraz czekaj co się będzie działo.

Opublikowano

grzechotka 1/2 podeszłem z przedłużką nie pamietam jakiej wielkości styki wyczyściłem i psuknąłem sprayem do styków a świece sprawdzałem przez odpięcie czujnika temteratury

Opublikowano
grzechotka 1/2 podeszłem z przedłużką nie pamietam jakiej wielkości styki wyczyściłem i psuknąłem sprayem do styków a świece sprawdzałem przez odpięcie czujnika temteratury
No to teraz czekamy...
Opublikowano

no zobaczymy co z tego wyniknie mam nadzieje że nie zostane kiedy zaskoczony jak gdzieś na parkingu fury nie odpale

Opublikowano

A ja wymieniłem u siebie tarcze przednie i klocki, wreszcie nic nie bije przy hamowaniu a i przy normalnej jeździe się uspokoiło :banan:

Opublikowano

pytanie do znawców

czy w s4 b6 występowały xenony czy tylko bixy