Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

siema lenie i ci co pracuja:decayed:

Opublikowano

ja juz po pracy :whistling:

jeszcze jedna nocka i weekend do poniedzialku wieczorem :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Witka

:kawa:

Opublikowano
Witka

Kuźwa przywitaj się jak trzeba a nie kawę sobie pijesz:grin:

Opublikowano

Korzystaliście kiedyś z usług lawety, auta zastępczego itd. po wypadku z nie swojej winy? Jest gdzieś haczyk?

http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/laweta-zastepcze-auto-serwisie-291397/#post3864174

Opublikowano
:siema: rezacze
Opublikowano
Witka

Spadaj kierownik patrzy mi na łapy:decayed: A on może być inny jak Wladi i nie lubi kobiet:bag:

Opublikowano

dobra cena:decayed:

trzeba by pomyslec:grin:

Siemka z ranca

Ani myslec o sprzatnieciu tej maglownicy oj bo beda becki :baseball: wlasnie dzwonilem do sprzedawcy ale jest troche nie kumaty w temacie tak wiec ma sprawdzic i mi odpisac czy posiada w aucie jeszcze przekaznik do SERVOTRONIC-a jak tak to zabieram wsio. Tak wiec wstrzymac sie z zakupami Pany

Opublikowano

bierz bierz ja sie obkupilem w ostatnim czasie i to bardzo wiec narazie starczy :wink:

Opublikowano
bierz bierz ja sie obkupilem w ostatnim czasie i to bardzo wiec narazie starczy :wink:

Kurcze musze kupic bo Moja to juz ledwo zipie , kupilem jedna na Ebayu ale calkowicie od innego modelu mi przyslali od A8 :facepalm: a tu cena super ale jeszcze ten przekaznik , ktory w ASO kosztuje krocie :kwasny: musze znalesc.

Mam oko jeszcze na jedna nowa maglownice SERVOTRONIC na Ebayu za 133 funty ale sam rozumiesz koszt maglownicy nie duzy jak za nowke sztuke ale + przekaznik , wiazka i inne pierdoly i cena zaraz urosnie a tak moze uda sie taniej wsio do kupy poskladac.

Pany a co do maglownicy itp. to takie pytanie czy mozliwe jest wyrobienie sie samej kloumny kierowniczej? Problem jaki sie pojawil to taki jalowy luz jak lekko krece (poruszam) kierownica , np. na postoju bez znaczenia czy na zgaszonym czy tez odpalonym silniku jak pokrece kiera w prawo i w lewo to zanim zacznie stawiac opor i zaczna sie skrecac kola to jest taki luz okolo jednego centymetra. To jest luz na maglownicy czy na kolumnie kierowniczej ? Wspomne jeszcze tylko , ze przez jakis czas mialem takie jakby gluche stukniecie wyczuwalne na kierownicy podczas krecenia tak jakby cos sie spieprzylo z tym mechanizmem blokady kiery po wyjeciu kluczyka ze stacyjki.

Opublikowano
Witka

Spadaj kierownik patrzy mi na łapy:decayed: A on może być inny jak Wladi i nie lubi kobiet:bag:

Coś Ci się misiu-niedźwiedziu pomyliło i plotki rozpowiadasz...a kierownik pewnie nie na ręce Ci się patrzy tylko to co pod biurkiem robisz:polew::polew:
Opublikowano

Tomasz :hi:

Opublikowano

do kogo uderzyc o piora wycieraczek do Passata B6 u nas na forum ?