Opublikowano 14 Listopada 201312 l a ja jestem przekonania że nie bede nigdy zakładał bo nie lubie jak jakaś antena dynda na dachu i psuje obrys auta:decayed: Taką samą mam opnie:good: CB przydaję się max 2 razy w roku:wink: Wandej Tobie napewno się nie przyda jak jeździsz na około bloku tylko:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) +1
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Pany chce ktoś może mikrofon do B6?? Oddam w dobrej cenie czyli po 40zł/szt:wink:
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Pany przez ile sek się pali wam lampka w klekotach od świec ?? Bo mi 1 sek a później silnik dziwnie odpala Od 3 lat nie zmieniałem świec nawet nie wiem jak się do nich dostać Możliwe też, że czujnik źle czyta temperaturę zewnętrzną i nie załącza świec ?
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Panowie chcę kupić CB radio i zbieram opinie.jakie CB macie w autach?? Bd radio Herbert I Bierz w ciemno Chyba że coś małego to M-Tech LEGEND II ,UNIDEN 520 (i niedrogiego)
Opublikowano 14 Listopada 201312 l a ja jestem przekonania że nie bede nigdy zakładał bo nie lubie jak jakaś antena dynda na dachu i psuje obrys auta:decayed: Taką samą mam opnie:good: CB przydaję się max 2 razy w roku:wink: no to i to dobre, bo może się zwrócić choćby jednym mandatem a ja jestem przekonania że nie bede nigdy zakładał bo nie lubie jak jakaś antena dynda na dachu i psuje obrys auta:decayed: Taką samą mam opnie:good: CB przydaję się max 2 razy w roku:wink: Jak jedziesz na zlot ogólnopolski On nie jeździ bo ma gwinta
Opublikowano 14 Listopada 201312 l https://www.facebook.com/IwonaBlecharczykTruckingGirl chyba zacznę jeździć ciężarówką, prawko jest więc tylko kartę wyrobię i jazda
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Ma gwinta bo na waszych imprezach spi d*pą do ściany. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
Opublikowano 14 Listopada 201312 l a ja jestem przekonania że nie bede nigdy zakładał bo nie lubie jak jakaś antena dynda na dachu i psuje obrys auta:decayed: Taką samą mam opnie:good: CB przydaję się max 2 razy w roku:wink: no to i to dobre, bo może się zwrócić choćby jednym mandatem a ja jestem przekonania że nie bede nigdy zakładał bo nie lubie jak jakaś antena dynda na dachu i psuje obrys auta:decayed: Taką samą mam opnie:good: CB przydaję się max 2 razy w roku:wink: Jak jedziesz na zlot ogólnopolski On nie jeździ bo ma gwinta Właśnie idę kręcić winter setup:decayed: Artur jak masz parę zł to kup ptesidenta. do tego antenka może być midladn pc300 czy jakoś tak. Nie za długa a daje rade:good: tylko przy kiepskim radiu dużo szumow ściąga:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 14 Listopada 201312 l https://www.facebook.com/IwonaBlecharczykTruckingGirl chyba zacznę jeździć ciężarówką, prawko jest więc tylko kartę wyrobię i jazda to zobacza ta jozek Dziewczyna w Ciężarówce Patrycja ,,Almerka'' Rzenno - YouTube miałem okazje z nia stac na parkingu w Rzeszy fajna malutka drobniutka dupcia
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Pany przez ile sek się pali wam lampka w klekotach od świec ??Bo mi 1 sek a później silnik dziwnie odpala Od 3 lat nie zmieniałem świec nawet nie wiem jak się do nich dostać Możliwe też, że czujnik źle czyta temperaturę zewnętrzną i nie załącza świec ? jeśli zatrzęsie budą i puści dyma zaraz po odpaleniu to możesz mieć spaloną jedną lub więcej świec.warto sprawdzić ....
Opublikowano 14 Listopada 201312 l niezła jest z siostra byla wtedy bo to wakacje tez bylo na czym oko zawiesisc
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Po ile toto srednio chodzi. Dobra cena 65? http://www.vagserwiscom.idsl.pl/category.php?id_category=45 Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
Opublikowano 14 Listopada 201312 l Po ile toto srednio chodzi. Dobra cena 65?ZAWIESZENIA - VAGSERWIS.COM Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. troche drogo ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- ORYGINALNE DEKLE DEKIELKI AUDI 4B0601170 (3658234604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.