Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

dzisiaj rr300 wymieniłem na mio MiVue 358:wink::

nie mów że licytowałeś dziś tą z allegro co ja ? :facepalm:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
takie pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć, czy haczyki do montażu siatki te do rolety bagażnika w avancie występują jako zestaw naprawczy?? czy trzeba zakupić całą roletę pod pakiet zakupy?? kupiłem nowe siatki dużą i małą i trzeba by tą małą wykorzystać :decayed:

nie ma zestawu naprawczego,

tylko nowa roleta wchodzi w rachubę...

Można same haczyki kupić:naughty: 8E9 863 661 94h (czarny)

Ta tylko to nie te haczyki :decayed: To sa zaczepy boczne rolety. Zobacz dokładnie na schemacie w ETCE

A co za problem na śrubki sobie wkręcić tam gdzie się chce...lepsze chyba to niż kupować całą roletę:wink:

Władi ty piszesz o czym innym, ja o innym. Marcinowi chodzi o haczyki na roletę jak z foty poniżej, right?

ltuFeO5.jpg

Opublikowano

no taki efekt chce osiągnąć, masz może nr tej rolety??

Opublikowano

No tak piszę o tym samym o haczykach:decayed: nie no oki miałem ten numer wpisany jako haczyki a to chyba są te boczne bolce:whistling:

Opublikowano

Ho ho ja mam takie haczyki w swojej rolecie. Trzeba siate dorwać he. :polew:

Opublikowano

taki sam jak standardowej, tylko z literką A na końcu :wink:

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Marcin wiem gdzie leży taka igła , nawet blisko ciebie :wink:

Opublikowano

Ale kiedyś czytałem ktoś na forum pisał że można takie haczyki kupić i trzeba je sobie na śrubki przykręcić:whistling:

Opublikowano

Panowie do A4 od czego jeszcze będzie zawias pasował? Od Superba podejdzie?

Opublikowano

taki sam jak standardowej, tylko z literką A na końcu :wink:

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ----------

Marcin wiem gdzie leży taka igła , nawet blisko ciebie :wink:

wal na pw :wink:

Opublikowano

Superb, Exeo A4 b5 bez dolnych prostych. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.

Opublikowano
Ale kiedyś czytałem ktoś na forum pisał że można takie haczyki kupić i trzeba je sobie na śrubki przykręcić:whistling:

Masz władi swoje haczyki :whistling:

zaczeprolety.JPG

Opublikowano

http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/storyline/zaczeprolety.JPG

Dobra dobra już wiem pojebało mi się:decayed: mówię tylko że ktoś kiedyś pisał że można przykręcić sobie dodatkowo:wink:
Opublikowano

chlopaki jaki numer ma siatka bagaznika do b6 z kieszenia ?? Bo kupilem 8E5861869 i kuzwa jakas taka mala jest... 70/70 moze...

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

Dobra dobra już wiem pojebało mi się:decayed: mówię tylko że ktoś kiedyś pisał że można przykręcić sobie dodatkowo:wink:

Hmmm no a nie u Bartka pisali o tych haczykach w temacie?? ;)

Opublikowano
chlopaki jaki numer ma siatka bagaznika do b6 z kieszenia ?? Bo kupilem 8E5861869 i kuzwa jakas taka mala jest... 70/70 moze...

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

Do sedana kupiles ule chcesz za nia ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

Kurcze możliwe że u Bartka ale nie pamiętam dokładnie...

Opublikowano

panowie powiedzcie mi czy jak na miejscu wypadku była policja to ja muszę wypełniać zgłoszenie szkody pojazdu bo dzisiaj mi przysłali na maila a notki ze zdarzenia nie dostałem, a jak dzwonilem na komisariat to powiedzieli mi że mam do tej firmy zadzwonić i powiedzieć że mają się z tym komisariatem skontaktować i oni to wszystko opiszą i podadzą podstawowe dane, i kazali wysłać kopie dokumentów moich to naturalnie zrobie. Bo policjant podczas zdarzenia podał mi tylko to: imie nazwisko sprawcy, nr rejestracyjny pojazdu, nr nadwozia, trasę i km na ktorym było zdarzenie, nr polisy i to wszystko a danych kontaktowych, peselu i adresu zamieszkania razem z numerami prawka sprawcy nie otrzymałem czyli mam robic tak jak policja mowi i nie wypelniać tego formularza, bo szkodę zgłaszałem telefonicznie?

Opublikowano

Do sedana kupiles ule chcesz za nia ;)

Sent from my телефон

Sedan czy avant mają takie same siatki .

Opublikowano
Superb, Exeo A4 b5 bez dolnych prostych. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.

Takie podejdzie?

3697707708

Opublikowano
panowie powiedzcie mi czy jak na miejscu wypadku była policja to ja muszę wypełniać zgłoszenie szkody pojazdu bo dzisiaj mi przysłali na maila a notki ze zdarzenia nie dostałem, a jak dzwonilem na komisariat to powiedzieli mi że mam do tej firmy zadzwonić i powiedzieć że mają się z tym komisariatem skontaktować i oni to wszystko opiszą i podadzą podstawowe dane, i kazali wysłać kopie dokumentów moich to naturalnie zrobie. Bo policjant podczas zdarzenia podał mi tylko to: imie nazwisko sprawcy, nr rejestracyjny pojazdu, nr nadwozia, trasę i km na ktorym było zdarzenie, nr polisy i to wszystko a danych kontaktowych, peselu i adresu zamieszkania razem z numerami prawka sprawcy nie otrzymałem czyli mam robic tak jak policja mowi i nie wypelniać tego formularza, bo szkodę zgłaszałem telefonicznie?

TU samo poprosi policie o notatke. Ty wypelniasz tylko ze zaloga byla i skad

Sent from my телефон

Opublikowano

nie ma opcji dokupienia samych haczyków (chyba że w 1001 drobiazgów),