Opublikowano 17 Listopada 201312 l moje stare foteliki ida w swiat za spoko cene:naughty: wkoncu miejsce w garazu sie zrobi przecież są jeszczena ebayu
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Ehh też bym już zmienił siedziska bo dzisiaj jak latałem po zjazdach wjazdach na autostradach koło Amsterdamu z większymi prędkościami to rwało z fotela. Pogoda była w miarę fajna to można było sobie pozwolić i audi trochę pooddychało. Sadza z komina szła
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Ehh też bym już zmienił siedziska bo dzisiaj jak latałem po zjazdach wjazdach na autostradach koło Amsterdamu z większymi prędkościami to rwało z fotela. Pogoda była w miarę fajna to można było sobie pozwolić i audi trochę pooddychało. Sadza z komina szła moje rs4 ladnie trzymaja
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Nie śpiewajcie dzieciom Dziecko wzruszyło się gdy matka zaczęła śpiewać ! The child was moved when his mother began to sing! - YouTube
Opublikowano 17 Listopada 201312 l No i uj już pospane:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 17 Listopada 201312 l moje stare foteliki ida w swiat za spoko cene:naughty: wkoncu miejsce w garazu sie zrobi przecież są jeszczena ebayu Jestem w drodze do kina i nie chce na tel mi sie w to bawic
Opublikowano 17 Listopada 201312 l E tam mi się podobają zwykłe s-line skóra z alkantarą. To mi styknie. W S3 8L i chyba w S4 B5 są takie same recaro z niebieską alkantarą fajne są ale nie widziałem takich do b6.
Opublikowano 17 Listopada 201312 l nie mam foty, widziałem kiedyś takie w esie, po prostu wiem że są w takiej kolorystyce , tanie to jest tylko czarne recaro, reszta kolorów to już zależy od popytu
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Wczoraj w TV widziałem fajną reklamę niemieckiego zawieszenia merca hehe http://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbY
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Wczoraj w TV widziałem fajną reklamę niemieckiego zawieszenia merca hehe Mercedes-Benz TV: MAGIC BODY CONTROL TV commercial "Chicken" - YouTube Ja jebie dobre w pyte:polew::polew:
Opublikowano 17 Listopada 201312 l No cena pewnie zniechęci jak będą. Jak będę zmieniał to sliny stykną ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- Dobre wczoraj jak to widziałem to lałem w uj z tego hehe
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Dzięki mistrzowie za spota i evrybady jozek też hehememory five wladi i wszystko jasne :-) Dzieki rowniez i za wlepke piwo masz :decayed: Ja Ci dam piwo waflu:decayed: wole jebnąć setkę spoko, może być setka ale jak będziemy pic to jakąś whisky wolę
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Audi A4 Bezwypadek-Stan Idealny-Serwis Leszno ? Tablica.pl cena nie adekwatna do wyposazenia i nie wiadomo jaki stan i ten kolor... ale szukamy dalej jesli ktos cos to PW
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Kurde poka mnie to. Nie widziałem jeszcze. Cena pewnie http://media.caranddriver.com/images/09q4/301329/2004-audi-s4-quattro-sedan-recaro-seats-photo-301593-s-1280x782.jpg :slina:
Opublikowano 17 Listopada 201312 l No kurcze ciekawe. A jakby obszył sliny takim kolorem środki. Ciekawe jak wyglądałoby to cenowo. I czy wogóle by wyglądało hehe
Opublikowano 17 Listopada 201312 l Kurde poka mnie to. Nie widziałem jeszcze. Cena pewnie http://media.caranddriver.com/images/09q4/301329/2004-audi-s4-quattro-sedan-recaro-seats-photo-301593-s-1280x782.jpg do mnie też by pasowały