Opublikowano 18 Listopada 201312 l Panowie czym odtłuścić przednią szybę w aucie? jak popada deszcz , czy nawet mżawka i uruchomi się wycieraczki to nic nie widać przez szybę jak by była tłusta takie plamy są jak się patrzy po zmroku ze nic nie widać, próbowałem w wakacje myc cala szybę parę razy ludwikiem i spłukać parę razy gorąca woda ale widzę ze nie dało to efektu
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Panowie bedzie do wziecia moj carbon z auta, ktos chetny to zapraszam na PW Tapatalk i wszyatko jasne
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Panowie bedzie do wziecia moj carbon z auta, ktos chetny to zapraszam na PW Tapatalk i wszyatko jasne Jak by nie były Q to może bym łyknął memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Sporo video manuali w jednym miejscu. Można by gdzieś podwiesić Wolf Auto Parts - YouTube
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Panowie nie ma ktoś kompletu sprysków do B6 na sprzedaż, ewentualnie czy ktoś kupował zamienniki jak poniżej? Audi A4 B6 Małyszówka spryskiwacz dysza zderzaka (3708301106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Panowie nie ma ktoś kompletu sprysków do B6 na sprzedaż, ewentualnie czy ktoś kupował zamienniki jak poniżej?Audi A4 B6 Małyszówka spryskiwacz dysza zderzaka (3708301106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja bym wolał kupić używkę oryginalną Tam nie bardzo ma się co psuć
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Panowie nie ma ktoś kompletu sprysków do B6 na sprzedaż, ewentualnie czy ktoś kupował zamienniki jak poniżej?Audi A4 B6 Małyszówka spryskiwacz dysza zderzaka (3708301106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja bym wolał kupić używkę oryginalną Tam nie bardzo ma się co psuć jak nie ma co a przeciekanie??
Opublikowano 18 Listopada 201312 l Panowie nie ma ktoś kompletu sprysków do B6 na sprzedaż, ewentualnie czy ktoś kupował zamienniki jak poniżej?Audi A4 B6 Małyszówka spryskiwacz dysza zderzaka (3708301106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja bym wolał kupić używkę oryginalną Tam nie bardzo ma się co psuć jak nie ma co a przeciekanie?? No ale to oringi tylko na dole a te chyba idzie jakoś wymienić
Opublikowano 18 Listopada 201312 l W tych co mam popękały mocowania kulek i kulki wypadają + standard ciekną. Też bym kupił używki, ale nigdzie nie ma, a jak są to mają min 9lat i nie wiadomo czy się kupi sprawne
Opublikowano 18 Listopada 201312 l W tych co mam popękały mocowania kulek i kulki wypadają + standard ciekną. Też bym kupił używki, ale nigdzie nie ma, a jak są to mają min 9lat i nie wiadomo czy się kupi sprawne mam 1 nowy + 2 używane