Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Robi się ciepło.... Dzisiaj zonka miałem jak wsiadłem do samochodu. Odpalam a tutaj FIS się w ogóle nie chcę włączyć Dopiero po czasie się włączył Może w liczniku ta taśma nie styka.
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Pany jak slychac takie gluche dzwieki z zawieszenia na dziurach, nie rownej drodze to znaczy ze amory sie koncza? Auto nie "plywa" - jeszcze.
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Robi się ciepło.... Dzisiaj zonka miałem jak wsiadłem do samochodu. Odpalam a tutaj FIS się w ogóle nie chcę włączyć Dopiero po czasie się włączył Może w liczniku ta taśma nie styka. Rozbierałes chyba to zerknij co tam nie tak Sent from my телефон
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Pany jak slychac takie gluche dzwieki z zawieszenia na dziurach, nie rownej drodze to znaczy ze amory sie koncza? Auto nie "plywa" - jeszcze. Mogą to też być wahacze, auto na podnośnik, koła w dół i trzeba sprawdzić...
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Podważ delikatne cienkim śrubokrętem a potem już ręką ciągnij na dółmemory five wladi i wszystko jasne :-) Feniks --> Demontage Innenleuchte vorn, Ambientebeleuchtung nachrüsten - Audi A4 B6/8E Dzięki Pany 0'C niezbyt przyjemne na dłubanie w lampkach
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l pany coraz czesciej sie zastanawiam nad zawiecha Air Ride czy jest ktos na forum kto posiada wiedze na ten temat?
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l pany coraz czesciej sie zastanawiam nad zawiecha Air Ride czy jest ktos na forum kto posiada wiedze na ten temat?Napisz do Młodego on zakładam sam:naughty:
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l widze ze luzne gacie dlugo nie powisialy na forum:grin:Grubo się dzieje co:grin:
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l widze ze luzne gacie dlugo nie powisialy na forum:grin:Grubo się dzieje co:grin: za luźne były ktoś tu się pomylił z powołaniem
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l Oj tam nie ma sensu się stresować trzeba se browarka otworzyć:decayed:pssstttt....
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l ktos tu chyba musi poluzowac swoje:decayed: Chyba że nosi striny to już nie ma co luzować:polew:
Opublikowano 2 Grudnia 201312 l ktos tu chyba musi poluzowac swoje:decayed: Chyba że nosi striny to już nie ma co luzować:polew: a na głowie moher