Opublikowano 24 Grudnia 201312 l e tam z tego twojego piecyka to będziesz się cieszyć tylko zimą a ori gałka z rs będzie cieszyć oko cały rok:kox: jak by kto chciał numerek 8E0711327M
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l ja może zrobię na miejscu , napisałem do forumowicza z Londynu i czekam na odp ---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ---------- i może przy okazji podciągnę trochę kucyków Dawid? także tego, juzd ajfołn waj topatok
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l dziękuje i wzajemnie , zdrowia dla wątroby:decayed: resztę się jakoś zaradzi:wink:
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l i do mnie gwiazdka przyszłą ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- a właśnie jak je wyciąga?
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l pytanko macie może doświadczenie chodzi mi o urządzenie do mycia parowego żeby myć silniki albo coś innego chodzi o to żeby nie była to woda
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l i do mnie gwiazdka przyszłą http://www.monna.pl/5.11/005%20(kopiowanie).jpg---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- a właśnie jak je wyciąga? Na ASO napadłeś? ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- BTW Zdrowych i Wesołych Świąt
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Panowie i Panie czas skończyć na dzisiaj rezanie, bo wieczór wigilijny nadchodzi więc później się coś pomodzi. Składam Wam wszystkim życzenia i żeby się spełniły wasze marzenia, no i oczywiście Do Siego Roku żebyście się za bardzo nie pocili w rozkroku:decayed: EVRYBADY
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l i do mnie gwiazdka przyszłą http://www.monna.pl/5.11/005%20(kopiowanie).jpg---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- a właśnie jak je wyciąga? blende sciagasz nad Rnse i rnse tez troche wyciagasz i od gory masz takie piz*ryki ktore trzeba nacisnac:decayed:
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Panowie i Panie czas skończyć na dzisiaj rezanie, bo wieczór wigilijny nadchodzi więc później się coś pomodzi. Składam Wam wszystkim życzenia i żeby się spełniły wasze marzenia, no i oczywiście Do Siego Roku żebyście się za bardzo nie pocili w rozkroku:decayed: EVRYBADY :grin: Zdrowych i Wesołych Elita:kox:
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Świąteczne Zdrowych Wesołych Świąt i szybkich samochodów pod choinką (oczywiście w skali 1:1) Choć niektórzy wręcz odwrotnie zapamiętają te święta... Jadę dziś sobie Serbską koło południa a tam Z350 ja nie wiem jak on to zrobił, dwa pasy i lekki łuk, fakt że taki nurkujący... chyba musiał mieć zielone na krzyżówce wcześniej żeby uzyskać dobrą prędkość...
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l i do mnie gwiazdka przyszłą http://www.monna.pl/5.11/005%20(kopiowanie).jpg---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:19 ---------- a właśnie jak je wyciąga? Marcinie, widze tam wlaczniki swiatel, na sprzedaz?
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l No to koleś ma prezent na święta:facepalm: nie on jeden kumplowi pamiętasz co był na vwmani białym caddy wczoraj jakiś dziadek wymusił i jego auto poszło do kasacji:facepalm: najlepsze, że to t4 było, a staruszek jakąś osobówką dobrze, że chociaż im nic się nie stało
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l No to koleś ma prezent na święta:facepalm: Ja mam tez niezły. Rozyebał mi sie silnik wczoraj. Do wymiany wałek rozrządu i popychacze. Jakby ktos miał wałek w dobrym stanie to jestem chętny.