Opublikowano 10 Stycznia 201412 l i jak bedziesz mial checi to pomozesz mi wymienic zbiorniki spryskow o ile nie bede gnił w robocie:facepalm:
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Patryś najlepszego ! 100 lat w kamieniołomach Podziękował. Narazie trochę pozapierdzielam w NL hehe Stówka patryś i dużo kasy na mody Dzięki napewno by się przydała PATRYS-100lat!!!dzis urlopik Dzieki. Ja zaczynam od dziś urlop i dopiero 4 lutego powrót do pracy a jutro webasto thermo topic:decayed: Patryś najlepszego:drunk: Dzięki wielkie. Ja zaraz idę rezać klape hehe. 3 h się przespałem starczy. Paczki z gratami już pootwierane, sprawdzone. Nie chce ktoś boczków z roletami pod elektryczne szyby, bez pakietu światło? skóra??Najlepszego Rezaczu
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l i jak bedziesz mial checi to pomozesz mi wymienic zbiorniki spryskow o ile nie bede gnił w robocie:facepalm: to o ktorej mam dzwonic zebys juz wiedzial?
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Najklepszego Patrys:) Patryś najlepszego evrybady 100 lat Patrys:drunk: i szerokosci w drodze do pl Dzięki wielkie. Ja już od dzisiaj w PL jestem. Przed 4 rano już byłem w domu, przespałem się i staram się coś tam grzebać z autem. skóra??Najlepszego Rezaczu Dzięki. Nie, nie skóra. Kolor SWING. ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Haha pany paczta: [TABLE] Numer kat Nazwa Cena netto Cena brutto Stanmagazynowy Dostępnośćprzy zamówieniu Kupuję 8E9861333MDF ROLETA [TD=align: right]951.98[/TD] [TD=align: right]1170.94[/TD] [TD=align: center]0[/TD] [TD=align: center]0 [/TD] [/TABLE] Pocieniało im tam. Wpisałem nr roletki bo nie wiem czy to do avanta czy sedana a tu takie cóś hehe
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l :hi:panny, Takie dwa szybkie pytania. Włączam tylną wycieraczkę raz tylko, żeby zgarnąć np. poranną rosę i od razu wracam wajchą w położenie neutralne a wycieraczka "sama" po tym jednym razie macha jeszcze, raz, czasem 3, czasem pięć i dopiero staję. Boję się, że jak któryś raz włączę to już się nie wyłączy Jakieś pomysły co to? Silniczek pada? Manetka? Laser w concert 2 czyścić lepiej na sucho np. szmatką do okularów czy jakiś środkiem? Alkoholem izopropylowym? Ostatnio co jakiś czas wywala "cd error"...
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Lepiej rozbieraj ten silniczek i uszczelnij go puki jeszcze dziala - zalewa go woda i tak sie dzieje - no moze to jeden z najczestrzych przypadkow
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Patryś stówka i ode mnie truskawka mogłabyś chociaż raz nie rozmieniać się na drobne
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Podziękował. O kierwa tak każdy dzisiaj stówka, stówka a wpłat na koncie nie widzę. Chyba muszę jeszcze raz podać nr konta hehe
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Patryś stówka i ode mnie truskawka mogłabyś chociaż raz nie rozmieniać się na drobne zaczynasz jakoś nikt nie wspomniał, że życzenia są też ode mnie:polew:
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Lepiej rozbieraj ten silniczek i uszczelnij go puki jeszcze dziala - zalewa go woda i tak sie dzieje - no moze to jeden z najczestrzych przypadkow Dzięki. To już wiem co jutro robię
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką?
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką? Tak. Odkrecasz 2 srubu w belce.6 w blotnikach i jakies male w nadkolach i juz.
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką? dysze sa przykrecone do zderzaka a zaslepki mozesz zdjac przed i po zdjeciu zderzaka jak kto lubi
Opublikowano 10 Stycznia 201412 l Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką? zaślepki zdejmij sobie przed, będzie Ci wygodniej jak zderzak będzie na aucie Spryski są przykręcone do zderzaka, nie do belki. W belce są tylko plastiki które trzymają wąż na swoim miejscu. S-line wpada?