domin79 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 i jak bedziesz mial checi to pomozesz mi wymienic zbiorniki spryskow o ile nie bede gnił w robocie:facepalm:
MARCIN607 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Patryś najlepszego ! 100 lat w kamieniołomach Podziękował. Narazie trochę pozapierdzielam w NL hehe Stówka patryś i dużo kasy na mody Dzięki napewno by się przydała PATRYS-100lat!!!dzis urlopik Dzieki. Ja zaczynam od dziś urlop i dopiero 4 lutego powrót do pracy a jutro webasto thermo topic:decayed: Patryś najlepszego:drunk: Dzięki wielkie. Ja zaraz idę rezać klape hehe. 3 h się przespałem starczy. Paczki z gratami już pootwierane, sprawdzone. Nie chce ktoś boczków z roletami pod elektryczne szyby, bez pakietu światło? skóra??Najlepszego Rezaczu
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 i jak bedziesz mial checi to pomozesz mi wymienic zbiorniki spryskow o ile nie bede gnił w robocie:facepalm: to o ktorej mam dzwonic zebys juz wiedzial?
Patryś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Najklepszego Patrys:) Patryś najlepszego evrybady 100 lat Patrys:drunk: i szerokosci w drodze do pl Dzięki wielkie. Ja już od dzisiaj w PL jestem. Przed 4 rano już byłem w domu, przespałem się i staram się coś tam grzebać z autem. skóra??Najlepszego Rezaczu Dzięki. Nie, nie skóra. Kolor SWING. ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Haha pany paczta: [TABLE] Numer kat Nazwa Cena netto Cena brutto Stanmagazynowy Dostępnośćprzy zamówieniu Kupuję 8E9861333MDF ROLETA [TD=align: right]951.98[/TD] [TD=align: right]1170.94[/TD] [TD=align: center]0[/TD] [TD=align: center]0 [/TD] [/TABLE] Pocieniało im tam. Wpisałem nr roletki bo nie wiem czy to do avanta czy sedana a tu takie cóś hehe
OLI_B5 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Panowie po ile chodzą klapy usa do sedana ?
darooo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 :hi:panny, Takie dwa szybkie pytania. Włączam tylną wycieraczkę raz tylko, żeby zgarnąć np. poranną rosę i od razu wracam wajchą w położenie neutralne a wycieraczka "sama" po tym jednym razie macha jeszcze, raz, czasem 3, czasem pięć i dopiero staję. Boję się, że jak któryś raz włączę to już się nie wyłączy Jakieś pomysły co to? Silniczek pada? Manetka? Laser w concert 2 czyścić lepiej na sucho np. szmatką do okularów czy jakiś środkiem? Alkoholem izopropylowym? Ostatnio co jakiś czas wywala "cd error"...
Stichy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Lepiej rozbieraj ten silniczek i uszczelnij go puki jeszcze dziala - zalewa go woda i tak sie dzieje - no moze to jeden z najczestrzych przypadkow
Patryś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zamawiał ktoś kiedyś kuriera na szybkapaka.pl?
fantowski Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Patryś stówka i ode mnie truskawka mogłabyś chociaż raz nie rozmieniać się na drobne
Patryś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Podziękował. O kierwa tak każdy dzisiaj stówka, stówka a wpłat na koncie nie widzę. Chyba muszę jeszcze raz podać nr konta hehe
Gość Edyta Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Patryś stówka i ode mnie truskawka mogłabyś chociaż raz nie rozmieniać się na drobne zaczynasz jakoś nikt nie wspomniał, że życzenia są też ode mnie:polew:
darooo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Lepiej rozbieraj ten silniczek i uszczelnij go puki jeszcze dziala - zalewa go woda i tak sie dzieje - no moze to jeden z najczestrzych przypadkow Dzięki. To już wiem co jutro robię
turzol Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką?
Bieniek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką? Tak. Odkrecasz 2 srubu w belce.6 w blotnikach i jakies male w nadkolach i juz.
tomcrack27 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką? dysze sa przykrecone do zderzaka a zaslepki mozesz zdjac przed i po zdjeciu zderzaka jak kto lubi
biggman Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Pany jedno pytanko bo jutro zrzucam zderzak przedni. Wszystko wiem co i jak oprócz zaślepek sprysków reflektorów - Wyciągam je przed zdjęciem zderzaka czy po? Zaślepki są przytwierdzone do dysz a dysze zintegrowane z belką? zaślepki zdejmij sobie przed, będzie Ci wygodniej jak zderzak będzie na aucie Spryski są przykręcone do zderzaka, nie do belki. W belce są tylko plastiki które trzymają wąż na swoim miejscu. S-line wpada?
Rekomendowane odpowiedzi