Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie kupić kilka grilli kątówka i rzeźbić a nie na łatwiznę :decayed: ja dokładki nie ruszałem, mi wpasowanie całego grilla z s4 nie podoba się, niestety widać że jest trochę na siłę dołożony, natomiast dopasowanie kratki w ramkę s-line wygląda bardzo dobrze :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
panowie kupić kilka grilli kątówka i rzeźbić a nie na łatwiznę :decayed: ja dokładki nie ruszałem, mi wpasowanie całego grilla z s4 nie podoba się, niestety widać że jest trochę na siłę dołożony, natomiast dopasowanie kratki w ramkę s-line wygląda bardzo dobrze :wink:
No właśnie o tym mówię....nie po to wywalałem w uj kasy na zderzak s-line żeby teraz ciąć więc narazie montuję u siebie grila z A6 a potem wpadnie ramka z s-line i kratka S4:kox:
Opublikowano
No właśnie o tym mówię....nie po to wywalałem w uj kasy na zderzak s-line żeby teraz ciąć więc narazie montuję u siebie grila z A6 a potem wpadnie ramka z s-line i kratka S4:kox:

:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

panowie powie mi ktoś jak te przyciski z kiery b7 multi wydostać bez uszkodzenia czego kolwiek?

Opublikowano

ma ktoś pod ręką instrukcję montażu ambilight w tylnej lampce?? gdzieś to ostatnio widziałem :eusathink:

Opublikowano
ma ktoś pod ręką instrukcję montażu ambilight w tylnej lampce?? gdzieś to ostatnio widziałem :eusathink:

chomik micak1 :wink:

Opublikowano

o właśnie o to chodziło dziękować juziu :decayed::thumbup1:

Opublikowano
panowie powie mi ktoś jak te przyciski z kiery b7 multi wydostać bez uszkodzenia czego kolwiek?
Wystarczy poduszkę wykręcić i masz do nich dostęp - daną stronę MF wyciągasz wysuwając ją w kierunku otworu po poduszce.
Opublikowano
Jak chcesz to mogę Ci na maila podesłać z wymiarami jak wiercić otwory:naughty:
Opublikowano

pw:decayed:

Opublikowano
Panowie a grill z S4 B6 dół, można wpasować w całości w zderzak s-line ? nie potrzebna jest ramka s-line ?

Przecież przycinasz grill s4 wkładasz do ramki s-line i pasuje . W zderzaku wycinasz 2 ząbki i tyle (1cm ciecia którego nie widac).

Na tych fotach masz wszytkie możliwości montażu:)

Ramka S-line -Grill S4

wggs.jpg

Niebieska Audi Gril S4 Ramka S4

Srebrna Gril S4 Ramka S-line

ejic.jpg

Grill S4 -Ramka S4

8vnd.jpg

k6xa.jpg

aue8.jpg

Opublikowano

No od razu widać na ostatniej fotce jak zyebanie wygląda gril S4 bez przerabiania:facepalm:

Opublikowano
:thumbup1: najfajniej wygląda jak wladi pisał, góra s4 + dół ramka s-line i środek s4 :wink:
Opublikowano

To ja już nie wiem jaką ja mam:facepalm:

DSC_0005.jpg

Opublikowano
o właśnie o to chodziło dziękować juziu :decayed::thumbup1:

już powinieneś mieć wymodzone, chwal się :decayed: u mnie 25minut na spokojnie ze znalezieniem wierteł w garażu :grin: tak wyszło:

gy8uzy9y.jpgyga3y9yh.jpg

Opublikowano

Ja docelowo będę jednak kombinował żeby większe diody wrzucić i to bez żadnej obudowy, bo efekt jest słaby w porównaniu z przodem:kwasny: