Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ciężko znaleśc:/ a cena jest możliwa? Myślałem kupić xenon i przerobić na bi xenon... Tylko nie wiem czy to się będzie kalkulować :P

nie

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moim zdaniem cena zła nie jest jak kiedyś szukałem to ok 1000 zł trzeba było dać

Opublikowano

gmr5.jpg

Panowie miał być niebieski a wyszedł jakis taki zjebanie strasznie kolor, jak by fiolet czy coś podobnego, jak to będzie wyglądać u mnie w aucie ? :eusathink::whistling:

Opublikowano
http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/41/gmr5.jpg

Panowie miał być niebieski a wyszedł jakis taki zjebanie strasznie kolor, jak by fiolet czy coś podobnego, jak to będzie wyglądać u mnie w aucie ? :eusathink::whistling:

ja widze niebieski bardziej niz fiolet :whistling:

Opublikowano

Jak założysz to zobaczysz jak będzie wyglądać:D

Opublikowano

no ja też :grin:

Opublikowano

kurcze ale czym wiecej na nie patrze mam wrazenie że są bardziej fioletowe niż niebieskie :whistling:

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ----------

to co ujdą ? :whistling:

Opublikowano
lepiej poszukać Bixów

Lepiej kupić i na bixy przerobić u Gwertego:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Józek ja,bym hebli na niebieski nie dawał :thumbdown: jakoś za,dużo tego bedzie albo czarne albo srebrne.

Opublikowano
Józek ja,bym hebli na niebieski nie dawał :thumbdown: jakoś za,dużo tego bedzie albo czarne albo srebrne.

zgodze sie z Marcinem.. ja bym dal czarne do Twojej buni :wink:

Opublikowano

Sonda zalozona + zmieniony olej na valvo + mann filter:wink: Jak narazie błędami nie sypie:odpukac: sonda i obroty się wyrownaly:kox:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
pany kolejne ambiente dostępne :decayed: 45 z KW :hi:

Kolego a masz moze jakies zdjecie jak to swieci sobie w autku ? bo zainteresowany jestem :wink:

Opublikowano
+1 :wink:
Opublikowano

albo na zolto ?! :naughty:

Opublikowano
pany kolejne ambiente dostępne :decayed: 45 z KW :hi:

Kolego a masz moze jakies zdjecie jak to swieci sobie w autku ? bo zainteresowany jestem :wink:

yqa4e3e7.jpg

a5a9u2ub.jpg

jedna dioda świeci delikatnie po siedzisku, druga na oparcie w miejsce podłokietnika. Nie razi w oczy pasażerów :hi:

Opublikowano

też o tym mysłałem ale pod niebieski nie wiem czy spasuje :wink:

Opublikowano

też o tym mysłałem ale pod niebieski nie wiem czy spasuje :wink:

pod sam niebieski może i pasuje ale jest chrom :whistling:
Opublikowano
do końca nie wiem, ale można pewnie tam bokiem wjechać i nikt nic nie wie :wink: można by było tam jakiś spocik ogarnąć :banan:

nooo, trzeba by ogarnąć temat na ten weekend, ja jestem za, może Bieniek też by wpadł, pogadam z nim, a ty ogarnij Wladiego:wink:

U mnie na wsi o 2-3 w nocy praktycznie znikomy ruch trzeba uwazac tylko na pieskow czesto nas odwiedzaja